• FazeN
    3k
    Ne bu KTC igrao beka, niti Dominguez.
  • wolfgang14
    3.1k
    znači živković ili mikić
  • NORTE
    20.9k
    2:0

10.000 ljudi (bilo izdanih ili skeniranih ulaznica)

Vjerojatno dolazi i dosta gostiju.
  • bbb medimurje
    4.6k
    ne nego goda jedan bek, a mvp drugi
  • FazeN
    3k
    i ja msm da bude tako nikakav Zikovic i Mikic.
    Eventualno Soldo.
  • wolfgang14
    3.1k
    Mikić ako sad ne dobije šansu ne bu onda nikad
  • K3p
    349
    Jako pametno bi bilo ga odma u prvu stavit nakon što je 3 dana s prvom momčadi. Tak da se zdeprimira ko onomad živković
  • rokikaciga
    6.5k
    Ako ovo napravi ja ga vise niti u najboljoj volji ne mogu podrzati. Puna mi je kapa bekova na krivim pozicija, suprotnim stranama, krpanjima. Dosta je. Ako Barca moze gurat svoju djecu sa 15-16-17 godina u Ligi Prvaka, protiv Reala i slicno sta mi radimo? Drag mi je Kova kao osoba, ali ovo je totalna ludost.
  • hardek
    7k
    Jako pametno bi bilo ga odma u prvu stavit nakon što je 3 dana s prvom momčadi. Tak da se zdeprimira ko onomad živkovićK3p

PSG i Barca ubacuje 17-godišnjake u prvih 11 kao od šale, al evo mi moramo njegovati svakog mladog igrača kao da je od šećera.
  • FazeN
    3k
    Slažem se ja s tobom sve potpisujem i ja to želim, ali..
  • K3p
    349

Ja se slažem, al ne nakon doslovce 5 dana i u prvoj utakmici protiv rijeke. Nakon EL imamo utakmice protiv istre, karlovca i varazdina, u njima treba dobiti dva starta, pa da vidimo od čega je.

Mislim može ga se gurnuti i odmah pa kud puklo.
  • JakovK6
    287
    Yamal = Noa Mikić
  • skener
    6.5k
    Uvijek iste priča, ako može Barcelona može i Dinamo

Ne igra Yamal zato što ima 17 godina nego zato što je među najboljim igračima na svijetu
  • FazeN
    3k
    Sve to stoji no ovaj nam je jedini bek, zašto bi igrao itko drugi osim njega, i to van pozicije?
    Mali igra konstantno i to mu je prirodna pozicija.
  • skener
    6.5k
    ma nisam se uopće referirao na konkretnu situaciju gdje smo ostali bez desnog beka nego općenito se stalno vrti ta ista usporedba s Barcelonom kako oni eto ubacuju klince od 16 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.