• rokikaciga
    6.5k
    Ja sam samo rekao sto bih zelio. Pricamo o zeljama i pozdravima.

Ako ce se dat otkaz Kovi onda klub u ruke treba dat nekom kao sto je Barca Pepu, Real Zidaneu itd. Ne znam kakav je Carli ali ikona Dinama i legenda HR nogometa, ima ambicije bit trener, uvijek je bio inteligentan igrac, akademik itd. To mi je taj dir da prvi posao se "pokloni" ambicioznoj, mladoj i perspektivnoj ikoni kluba.

Ili to ili bas teski kapitalac kojeg bi Zvone i Capellas izvukli iz dzepa kao Bennacer na terenu. A to mi je Xavi jer je vec godinu dana bez posla. Placa mu se moze dat 2.5m eura jer se tolko placao i Gattuso. Druga strana medalje je jel bi on to pristao jer je u Barci na pocetku imao 4m bruto a stozer 1.5m
  • Blueshadow86
    4.4k
    Ma koji Ćorluka... Najbolje još da nam i Olić bude trener. Ćorluka nikada nije bio glavni trener i sad da mu se Dinamo daje da samostalno vodi? Znači, još jedan u nizu koji bi se trebao učiti na nama. Dokle više?
  • rioda
    11k
    Carli akademikrokikaciga

Ćorluka akademik?
  • Sibirski plavac
    7k
    Ako se moglo dovest jednog Benaccera, tko kažeda se nemre i neko takvo trenersko ime?

Xavi, Brendan Rodgers, Marco Rose, Rui Vitoria, Bruno Lage, Ralf Hassenhutl, Edin Terzić.

Zvone, ukoliko dođe do smjene Kove, kao što vidiš ima i više nego dobrih opcija trenutno bez kluba.
  • NerminB
    73
    Terzic je imao 3.5 mil. po sezoni u dortmundu. Ne znam koliko je to realno da platimo ali medju svim nabrojanim imenima njegovo zvuci najprimamljivije
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Ne mora bit Xavi, možda postoji neki perspektivan Xavijev pomoćnik kaj ima 37-42 godine i želi sam probat trenerske vode. Po meni je tako nešto realno ciljat i treba, napravit svog "Artetu"
  • ToTo96
    154
    imamo mi taj novac za njega , bez problema
  • Droljo
    22.2k
    To što je netko imao xyz plaću u Barceloni ne znači da bi i nas toliko tražio. Može biti a i ne mora. Koliko je pjaca imao u rijeci a koliko je nas tražio?
  • Masto
    328
    od navedenih terzic
  • Dzoni
    2.5k
    Lako za plaću, traži li skupa pojačanja, što očekuje od infrastrukture za treniranje itd. Plaću si isplati sa par pobjeda u EL, ali ukoliko očekuje da se uloži opet 20mil u nova pojačanja, to je već nedostižno bez dobrog nastupa u LP
  • San Lorenzo
    22.7k

Imamo za ponudit sokovnik od 8 iljada eura i godišnju zalihu ukiseljene cikle što nam je dofurao svjetski putnik koji sad prodaje zmijsko ulje po Dušambeu.
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Veli frend da je sreo Bjelicu u arenia centru. SAMO KAŽEM
  • Goncalo Santos
    1.8k
    Za nenada bi bilo najbolje da se na godinu dvije najmanje ostavi nogometa. Nek bude komentator u emisijama, ali od trenerskog posla nek uzme pauzu. Na zadnja 3 posla ekspresno je pobrao otkaze i posvadao se sa svima (u Dinamu opravdano usao u sukob). Takoder otkad mu se stozer raspao on vise nije ni sjena sebe.

Hvala mu ne svemu sto je napravio kod nas, ali ne zelim ga vise gledati ni blizu maksimira.
  • rioda
    11k

Viđen je i u Puli :rofl:
  • Nolifer
    13k

Nadam se da se nekaj kuha, ako je tome tako... :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.