• pešća
    572
    Ni po čemu me nisu impresionirali, padaju na punom Maksimiru.

Celta vrijedi 140 mil eur, mi 67fakin

Nama nekoliko tovara određuje koliko vrijedimo na TM.
  • miro
    7.7k
    Ne znam, meni se čini da Celta ima bas klasne napadače i znaju im napravit izolaciju
  • BBBaranja
    4.2k
    Može li sada Bennacer upasti na popis igrača za Europsku ligu nakon teže ozljede Valinčića?
  • El Madrigal
    675
    Zasto? Zar nije bilo objasnjavano i ovdje na forumu ako se netko teško ozlijedi u prvih 6 kola da se može zamijeniti.
  • rioda
    11k

Ovo je iz nekog članka na Indexu

Dinamo za Europa ligu neće smjeti prijaviti Ismaela Bennacera sve do proljeća. Alžirac je stigao u klub nakon što je popis igrača za Europu zaključen, a to je bilo 2. rujna. UEFA nudi i mogućnost zamjene igrača ako se netko ozlijedi, ali tek nakon šestog kola odigranog u ligaškoj fazi. No mora se tu raditi o težoj ozljedi zbog koje bi ozlijeđeni igrač propustio najmanje 60 dana.
  • El Madrigal
    675
    Samo napomena da pravilo vrijedi za sve igrače OSIM golmana :grin:

The Executive Committee approved an amendment to the 2025/26 UEFA men’s club competitions’ regulations to admit the temporary replacement of a maximum of one outfield player with long-term injury or illness during the league phase until matchday 6 included.
    2mo
    periklo

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/uefa-objavila-promjenu-pravila-lige-prvaka/2708892.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=774268

Europsko krovno nogometno tijelo objavilo je da će klubovima biti dopušteno registrirati "privremenu" zamjenu ako jedan od njihovih igrača pretrpi "dugotrajnu ozljedu ili bolest". Ovo pravilo vrijedi do šestog kola, kada završava grupna faza natjecanja
  • El Madrigal
    675
    Ovo je kolega objavio prije 2 mjeseca.
  • Kumerle
    1.8k

Vidio sam i ja taj članak, ali ne znam otkud im informacija. Nitko od nas čitajući pravilnik nije došao do toga ako se ne varam.
  • periklo
    283

Mislim da su ovi s indexa krivo preveli - ovo pravilo vrijedi ako se netko ozlijedi prije 6. kola, a ne nakon. Uglavnom, mislim da možemo prijaviti nekog drugog ukoliko je Valinčićeva ozljeda procijenjena na 2+ mjeseca oporavka...
  • Frka Strka
    16
    https://www.uefa.com/news-media/news/029d-1eb2cecb8955-8fa1e427770d-1000--estadio-metropolitano-to-host-2027-uefa-champions-league-fi/

The UEFA Executive Committee also made other decisions and discussed further topics as follows:

Long-term injuries of outfield players in UEFA men’s club competitions

The Executive Committee approved an amendment to the 2025/26 UEFA men’s club competitions’ regulations to admit the temporary replacement of a maximum of one outfield player with long-term injury or illness during the league phase until matchday 6 included.

The reasoning for the adaptation is to ensure that squad lists are not unfairly reduced and players are safeguarded from additional workload pressure.
  • NerminB
    71
    Zadovoljan bih bio i sa remijem protiv celte. 8 bodova nakon 4 kola u evropskoj ligi, u ovakvom formatu, je sasvim zadovoljavajuce. Mada, kao i uvijek, navijacki razmisljajuci, uzimamo 2:1 :grin:

DZIS
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Zadovoljan bih bio i sa remijem protiv celte.NerminB

Vidim da vam je Kova ušao u glavu s onim glupostima da je svaki bod u Europi veselje.

Celta je u popriličnoj krizi na početku ove sezone, prvu pobjedu u prvenstvu su izvukli ovaj vikend nakon što su ih vile nosile kroz cijelu utakmicu. Da se Budimir nije zajebavao na penalu opet bi jedva remi izvukli. U ekipi nemaju niti jednu vrhunsku klasu, imaju par iskusnih igrača kao Iglesias, Zaragoza i Marcus Alonso, najskuplji igrač im je desni bek koji im nije ni standardan i takve ekipe trebamo doma pobjeđivati.

Pobjeda je imperativ, sve ostalo je razlog za nezadovoljstvo, bod ćemo prihvatiti, ali ne biti zadovoljni s njim.
  • mrgud
    566
    Tako će biti i u prvenstvu kada ćemo gostovati na pašnjacima Istre,gorice,bod ko kuća
  • NerminB
    71
    Nije veselje, ne bih bio nezadovoljan sa bodom iako se nadam sva tri. Upravu si sto se tice celte, nije to neka narocito opasna ekipa ali nikad se ne zna, jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet