• Masto
    327
    5 3 2 lisica desno lijevo goda
  • pešća
    578
    Sad je veći uzorka pa je skoro na 50%. Žalosno. Nadam se da je to zbog datuma, a ne nečeg drugogMr Anderson

Trenutno piše da dolazi preko 50% ljudi. Dobar postotak s obzirom na datum. Barem će bit lijepo vrijeme pa ajde to nije problem.
  • Mr Anderson
    14.6k
    I samo 60% vjeruje u pobjedu.
  • Marc
    632
    Dolazim… Dinamo nije trend.. igrači odlaze, uprave prolaze.. ostaje samo Dinamo!
  • FredyJones
    16
    Nazalost ne dolazim, zivim predaleko.
    Bez Valincica smo imamo opciju stavit Mikica, no ne znam jel on sa mladima na SP.
    Opcija bi mogao biti Goda koji je desno vec i igrao u karijeri,mada sumnjam da bi to bilo dobro.
    3 5 2 se isto namece, no i tu desnog WB mora igrat krilo.
    Od Macabija u cetiri utakmice smo bas dobro pali, dobro da je rani dio prevenstva al ovaj negativan niz i atmosferu trebamo prekinuti sto prije, da nam se ne ponovi prosla jesen.
  • NerminB
    71
    Izvesti najjacih 11 koje imamo dostupne u ovom trenutku uzimajuci u obzir povrede. Vjerujem u pobjedu i da cemo popraviti dojam.

DZIS
  • kajjaznam
    275
    Ktc bu desnog beka igrao, tu me reži
  • Thor
    1.2k
    Ne znam zakaj je pitanje da li se dolazi na tekmu!? (Znam da je na svakoj to pitanje za statistiku) ali pobjeda ili poraz,nebitno. Moramo biti na svakoj. Pa kaj ak je 1.11. nismo jos umrli :lol: da treba nam svijece paliti.
    Ajmoooo dinamoooo :strong: :heart:
  • Masto
    327
    potpisujem pobjedu protiv rijeke s ktcom na desnom beku
  • kajjaznam
    275
    aj barem nećemo moći tolko igrat prek krila(desnog), pa ćemo bit prisiljeni kroz sredinu tražit rješenja
  • San Lorenzo
    22.7k
    Ktc bu desnog beka igrao, tu me režikajjaznam

Aj zamisli desno Teofil, lijevo Goda, u vezi tri 6ice

h9ZuBy.gif
  • kajjaznam
    275
    "ajd zamisli", mislim da će ti se obistinit
  • kajjaznam
    275
    Ja nakon svega viđenog niš ne očekujem, sva tri znaka su moguća. Al više od rezultata, očekujem neku igru.
    Ak ćemo to imat, ja sretan, makar s tri boda u đepu bih bio sretniji
  • pešća
    578
    Bit će bolje, trgnut će se. Na nama je da damo podršku kao i uvijek. Kolo sreće se vrlo lako okreće.
  • DrRatoljub
    347
    Očekujem da će biti loše, nema razloga da bude dobro u odnosu na jučer. Vidimo se na tekmi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.