• marcio amoroso
    31.5k

    Stvar ukusa, ova je sada isto lijepa. Doći će i ta na red :up:
  • The Undertaker
    3.7k
    Mislim da ne moram objašnjavati hijerarhiju odgovornosti i koliko je sulud ovaj tvoj imaginarni poredak gdje se neki xy ima dužnost ponašati jednako, dapače i bolje, od službene osobe.Zambatine škude

    Ako sam dobro razumio, trebali bi imati dvostruke kriterije, jedne kad se Mamić ponaša kao u ''proklet bio na Božić 2010''. ili na dolasku iz Amstedama, a druge kad se navijači ponašaju slično. Pri tome ja ne govorim o odgovornosti za izrečeno jer je ona Uprave nemjerljivo veća, već o samim kriterijima prihvatljivog ponašanja.
  • marcio amoroso
    31.5k

    Promijenjena za tvoj gušt :grin:
  • Papastrumf
    9.1k
    Sigurno je da nitko nije gađao Livakovića namjerno. Livaković je jedan od rijetkih igrača zadnjih godina koji sigurno ima simpatije ako ne cijelog, onda velike većine sjevera.
  • flexXy
    1.8k
    Ja iskreno mislim da se ovim vrijedanjem Mamica direktno nije nis postiglo niti ce se ikad ista postici sto se uostalom vidi u zadnjih 15,16 godina. Dalton je samo plod onoga sto je drzava dopustila da se radi zadnjih 30 godina. Mislim da bi se nekim pritiskom na pravosudje i hdz/sdp ekipu moglo puno vise toga napraviti da se izbaci kriminalce iz kluba nego ovako. Ali jbg, za pritisak na drzavu trebas ljude koji su protiv vladajucih garnitura a takvih je nazalost malo.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Glavni problem Dinama je da sa ovim rukovodstvom nema perspektive. Prošle dvije godine su nagovijestile kakav klub bi mogli biti uz nekakve zdrave odnose u klubu i oko njega.The Undertaker

    Nema perspektive?

    Najveći problem Dinama je da nema perspektive s ovom Upravom.

    Dobro je tebi u životu.
  • The Undertaker
    3.7k
    Što je po tebi najveći problem?
  • Blaz
    350
    Nema problema
  • Mali Zeus
    8.7k
    ↪Mali Zeus Što je po tebi najveći problem?The Undertaker

    Čim ti pitaš to pitanje sve mi je jasno.
  • The Undertaker
    3.7k
    Pa odgovori kad je tako jasno.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Ne znam jesi se ti jučer probudio ili danas, ali u tijeku ti je to jedno suđenje i to među ostalim liku koji je sportski direktor dinama. Mogu ti i još malo opširnije ako te zanima.
  • The Undertaker
    3.7k
    Očito je da se ne razumijemo. Da ja sad ne nagađam što si htio reći, molim direktan odgovor.
  • Zambatine škude
    1.9k
    Ako sam dobro razumio, trebali bi imati dvostruke kriterije, jedne kad se Mamić ponaša kao u ''proklet bio na Božić 2010''. ili na dolasku iz Amstedama, a druge kad se navijači ponašaju slično. Pri tome ja ne govorim o odgovornosti za izrečeno jer je ona Uprave nemjerljivo veća, već o samim kriterijima prihvatljivog ponašanja.The Undertaker

    Dvostruki kriteriji mogu postojati samo kad različitim nišama mjeriš stvar koja je po smisli i statusu ista, što ovdje nikako nije slučaj.

    Nego me baš zanima, jesi ikad opsovao mater nekom igraču ili reagirao kad si to čuo?
  • Mali Zeus
    8.7k
    ↪Mali Zeus Očito je da se ne razumijemo. Da ja sad ne nagađam što si htio reći, molim direktan odgovor.The Undertaker

    Dobar si, dobar. Svaka čast.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.