• Crusades1986
    9.3k
    ajde molim te jedan logičan i racionalan argument zašto bi netko baš Dominika htio pogodit?
  • Ali
    1.8k

    Koga branim?
    Naj... im se svih.. potrosio sam u tri dana po sat vremena na njih da bih dao 400kn za upad.. smradovi
  • Crusades1986
    9.3k
    pa uspio je kupit karte pa više nije ljut :lol:
  • Krizy
    33.6k
    I da, Dick Advocaat je dick za odvjetnika Prasička
  • Guinness
    1.9k
    Hoće se više banirat ?

    Šta se čeka da opet nekom pukne film i bude jebavanja sveg i svačeg po forumu ili?
  • marcio amoroso
    31.4k

    Za što točno da ga se banira? Za drugačije mišljenje?
  • Kwedi
    3.8k
    Hoće se više banirat ove kretene?

    Šta se čeka da opet nekom pukne film i bude jebavanja sveg i svačeg po forumu ili?
    Guinness

    zašto? jel ikog vrijeđaju?
  • deda
    26.3k
    Vidiš Guiness ti si sad prvi upotrijebio riječ za koju bi se moglo banirati
  • Zambatine škude
    1.9k
    Tribina je glavno mjesto gdje navijači iskazuju svoje mišljenje o klubu (igri, igračima, upravi, itd...), bilo pozitivno bilo negativno. Neka svatko skandira po svom nahođenju. Meni osobno ne smeta da ga nazivaju i neznalicom, lopovom ili sl. kad to, evidentno, i jest. Ali, mora postojati neka granica ispod koje se ne može ići. Valjda vam je to svima jasno. I ona je, po mom mišljenju, jučer obilato prijeđena.The Undertaker

    Navijačka skupina, posebno jedna grupa kao Bad Blue Boys, nigdje ne bi trebala imati neku naročitu društvenu odgovornost s obzirom na to da je prilično jasno da je sama po sebi po x faktora i djelatnosti postavljena radikalno daleko od "normalnog". Postoji sedamsto navijačkih grupa s grubljim i gorim pjesmama.

    S druge strane imaš upravu kluba koja kakva može postojati samo još u Srbiji, Čečeniji i Ruandi. Mislim da ne moram objašnjavati hijerarhiju odgovornosti i koliko je sulud ovaj tvoj imaginarni poredak gdje se neki xy ima dužnost ponašati jednako, dapače i bolje, od službene osobe. Nadam se da si tako revan i kad netko na tribini pored tebe opsuje ni krivu ni dužnu Petkovićevu mater jer je fulao gol, pa mu idući put održi lekciju. Jer red se ipak mora znati.

    Ljudi iz frustracije znaju uzeti oružje u ruke i započeti rat, a ne nekome pjevati nekaj kaj se tebi baš pretjerano ne sviđa. I ne znam u kakvom balonu odvojenom od stvarnosti živiš pa da to ne možeš shvatiti ako već pratiš sve što se događa s Dinamom i oko njega.
  • deda
    26.3k
    Ja osobno recimo volim baklje i atmosferu koje one daju, ali mrzim njihovo bacanje u teren, pogotovo kao čin čistog zuluma, obijesti i huliganizma.
  • agramZ
    2.2k
    vazno da se pamti "85 minuta" skandiranja protiv mamica ali se "ne sjeca" jedne cijele sezone navijanja za dinamo bez ijedne anti-mamicevske pjesme..
  • Crusades1986
    9.3k
    Da sam zločest, rekao bih da namjerno to radi.
  • BBB Sibenik
    3.6k
    2rz3y8gaohjecdtc.jpeg
    Kad cete vratit na novi IG ovu profilnu top je
  • superSantos
    2.5k
    vazno da se pamti "85 minuta" skandiranja protiv mamica ali se "ne sjeca" jedne cijele sezone navijanja za dinamo bez ijedne anti-mamicevske pjesme..agramZ

    niti je normalno da se "85 minuta" skandira protiv mamića niti je u zadnjih 10 sezona ijedna bila bez ijedne anti-mamićevske pjesme, dapače

    nema potrebe da tu ikog opravdavate, za nekog tko sa strane to gleda ono od sinoć jebiga nije normalno
  • BBB Sibenik
    3.6k
    Protiv Gorice je bilo identicno, cilo drugo poluvrime se skandiralo kontra Mamica i Bebeka. Nitko od vas se nije ode prepira oko tog? Sta pojedinci prate samo europske utakmice a za HNL ih boli briga, ne kuzim.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.