• hb1
    204
    Ja mislim da je vrijeme da ide nakon ta 4 zadnja rezultata baš zbog toga kako si ih i objasnio, previše je to.
  • NerminB
    68
    Pogledao sam prvo poluvrijeme koje je bilo lose ali hajde, teren oranica, kontam svakako ne mozes neku igru po tome razviti. Sprijecam sam bio gledati nastavak pa popratih rezultat na mobu i sad evo upalih highlightse. Majko draga.. Pa ja jedinu sansu ovdje vidim neuspjeli centarsut varele koji umalo zavrsi u golu i to je sve. Vukovar konkretniji i to dosta, i na kraju ocito zasluzeno uzeli. Ne znam, ova juzna stoka nam pobjeze tri boda, a mi zijanismo od fenjerasa. Jos ce nam na naplatu doci i porazi od lokomotive i gorice. Trgnite se svi!

DZIS.
  • Kermit
    805
    Koji bi bio indikator da Kova ne drzi uzde svlačionice?Zagi

Večerašnja utakmica. Jel treba još nešto?
  • Jaro
    11k
    Cestitke i Vukovaru na prvom clean sheetu u sezoni... Mislim da i to dovoljno govori o momcadi i treneru...
  • Makedonion
    122
    Evo, natamburao sam zid i isao leci. Probudim se iz nocne more. Sanjao sam kako Kovacevic sjedi na klupi protiv Rijeke, Lisica igra desnog beka, Varela desno krilo, Bakrar lijevog beka, a Misic, Ljubicic, i Vidovic kroje igru. Preznojio sam se. Jel ima tko kakav broj od dobrog psihijatra?
  • pešća
    562
    Nažalost preskočio sam svu ovu raspravu poslije utakmice. Jel ekipa zadovoljna "rotacijskim" Dinamom? Ne valjaju Mišić i Ljubičić?
  • ivanlivno
    66

Mogli bi se Mišića malo na krilo stavit ko Vidovića, pa sa ga vidimo. Vidović jest bahat, nervozan i vjerojatno negativan u svlačionici, al šta si dovodio dečka i dao mu broj 10 ako mu nisi niti danas dao da igra na svojoj poziciji. Ne vjerujem da bi dolazio da je znao da neće dobit niti jednu utakmicu prilike na svojoj poziciji.
  • db-izbjeglica
    18.9k
    Ali opet, kak? Pa majku mu milu, protiv zadnje ekipe u ligi bi i nasa b ekipa trebala radit dar mar, a ne zavrsiti utakmicu BEZ IJEDNE SANSE.

Ne da mi se navikavati na ovakav Dinamo koji gledamo vec zadnje tri godine. Dajte da barem jednu u pet sezona osvojimo bez napetosti i stalnih sramotnih kikseva.
    Dino

Trebala bi, al očito ne može....

U profi sportu općenito, razlike među igračima nisu toliko ogromne, tako i u nogometu. Svi su oni fizički pripremljeni, svi znaju igrati nogomet, ali te male razlike generiraju velike razlike u rezultatima i predstavama na terenu.

Zato npr u tenisu, 358. igrač na svijetu ima (karikiram) 49% osvojenih poena, a sinner i alcaraz 52%, ta mala razlika u egzekuciji ih čini najboljim igračima na svijetu. Slično je u nogometu...samo to što se radi o momčadskom sportu dodaje novu dimenziju, jer imaš 11 igrača na terenu i sve skupa treba uskladiti kako bi činili uspješan kolektiv.

Ako nekog igrača držiš prikovanog za klupu praktički cijelu sezonu i ubaciš ga, nije baš 100% da će od prvog pokušaja odigrati savršeno, al ono...može se dogoditi.

Međutim, ako to učiniš sa 6 igrača u jednoj utakmici, vjerojatnost za dobru predstavu momčadi dodatno pada i sigurno ćeš imati 2-3 igrača koji neće reagirati kako treba, odigrat će ispod svojih mogućnosti, ako ništa samo zbog toga što su međusobno neuigrani. Takvo što automatski znači da si dobrano eliminirao razliku u kvaliteti između dinama i vukovara, +nabrijanost protivnika na "utakmici sezone", +katastrofalan teren.

Kovačević sad plaća danak što nije koristio više igrača kad je trebao, forsirao je iste igrače u prvih 11, radio iste zamjene, u istom periodu utakmice i sad kad su krenule ozljede, umor, pad forme (sve najnormalnije stvari u nogometu) imamo problem.

Apsolutno mogu zamisliti i nezadovoljstvo dobrog dijela igrača koji su došli u dinamo, a dobili su mrvice što sigurno ne može rezultirati dobrom atmosferom u svlačionici.

Ja još ne bi išao u smjeru otkaza, jer onda doslovno kopiramo prošlu sezonu koja je dinamo odvela nigdje. Sam je skuhao ovu situaciju, nek proba izaći iz nje.
  • NerminB
    68
    Slusam jelicica sta govori za vidovica i situaciju kod gola. Ne volim ga nesto narocito ali ovdje je upravu, nemoguce da je decko onako nonsalantan, skakuce okolo bez pravog presinga na igraca, a i nevistic se zakuco za stativu. Bas preglup gol.
  • Brusa
    3.6k
    Svima koji se mole Bogu prije / za vrijeme utakmice, preporučujem da pročitaju knjigu Giovannina Guareschija "Don Camillo", posebno priču "Poraz".
    Kome se ne da ići do knjižnice evo link za pdfl, priča "Poraz" počinje na 112 stranici knjige.

https://www.scribd.com/document/600884489/Giovannino-Guareschi-DON-CAMILLO

Uostalom, preporučujem knjigu općenito, jer je fantastična!
  • sokre14
    4

Evo, sve lijepo rečeno i napokon 1 od 150 komentara koji ima smisao.
  • San Lorenzo
    22.7k
    Nažalost preskočio sam svu ovu raspravu poslije utakmice. Jel ekipa zadovoljna "rotacijskim" Dinamom? Ne valjaju Mišić i Ljubičićpešća

Sva sreća da Ljubičić i Mišić nisu igrali protiv Lokomotive i Gorice na tepihu Maksimira...
  • Blueshadow86
    4.4k
    Haha, kako vi pojma nemate, ljudi moji...
    Ste ikada igrali nogomet, trenirali nogomet, neki drugi sport možda?
    Naravno da je faul na Galešiću prije gola. Gonzalez uopće nema namjeru ići na loptu, čeka Galešića da se odrazi i u tom trenutku ga namjerno odguruje s leđa da ovaj izgubi balans i ne zahvati loptu glavom kako spada. Pa kako vi ne vidite to? Gdje je osjećaj?
    A ovi su mi posebno fascinantni koji govore Gonzalez 150 cm visok bla - bla... Kakve to veze ima s ovom situacijom? Oni uopće nisu bili u zračnom duelu da se spominje razlika u visini.
    Jednostavno ga je namjerno gurnuo s leđa pri odrazu i to je faul. Čisti faul.
  • Špicpapak
    135

Svaka čast, kakvo razumijevanje situacije!
  • mrgud
    564
    Treba zamjene od 10 milja eura držati cijelu sezonu na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.