• hb1
    204
    Ja mislim da je vrijeme da ide nakon ta 4 zadnja rezultata baš zbog toga kako si ih i objasnio, previše je to.
  • NerminB
    66
    Pogledao sam prvo poluvrijeme koje je bilo lose ali hajde, teren oranica, kontam svakako ne mozes neku igru po tome razviti. Sprijecam sam bio gledati nastavak pa popratih rezultat na mobu i sad evo upalih highlightse. Majko draga.. Pa ja jedinu sansu ovdje vidim neuspjeli centarsut varele koji umalo zavrsi u golu i to je sve. Vukovar konkretniji i to dosta, i na kraju ocito zasluzeno uzeli. Ne znam, ova juzna stoka nam pobjeze tri boda, a mi zijanismo od fenjerasa. Jos ce nam na naplatu doci i porazi od lokomotive i gorice. Trgnite se svi!

DZIS.
  • Kermit
    791
    Koji bi bio indikator da Kova ne drzi uzde svlačionice?Zagi

Večerašnja utakmica. Jel treba još nešto?
  • Jaro
    10.9k
    Cestitke i Vukovaru na prvom clean sheetu u sezoni... Mislim da i to dovoljno govori o momcadi i treneru...
  • Makedonion
    112
    Evo, natamburao sam zid i isao leci. Probudim se iz nocne more. Sanjao sam kako Kovacevic sjedi na klupi protiv Rijeke, Lisica igra desnog beka, Varela desno krilo, Bakrar lijevog beka, a Misic, Ljubicic, i Vidovic kroje igru. Preznojio sam se. Jel ima tko kakav broj od dobrog psihijatra?
  • pešća
    550
    Nažalost preskočio sam svu ovu raspravu poslije utakmice. Jel ekipa zadovoljna "rotacijskim" Dinamom? Ne valjaju Mišić i Ljubičić?
  • ivanlivno
    45

Mogli bi se Mišića malo na krilo stavit ko Vidovića, pa sa ga vidimo. Vidović jest bahat, nervozan i vjerojatno negativan u svlačionici, al šta si dovodio dečka i dao mu broj 10 ako mu nisi niti danas dao da igra na svojoj poziciji. Ne vjerujem da bi dolazio da je znao da neće dobit niti jednu utakmicu prilike na svojoj poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.