• Masto
    322
    treba jos netko rec da nam je trebo ovaj šamar da se probudimo
  • Jaro
    11k
    nema nis od nogometa na ovakvim oranicama,Filip B

Isto su igrali i na maxu protiv gorice i u svedskoj gdje nisu bile oranice...
  • Omake
    13k
    Najviše me zanima zašto s vremenom pada količina hrabrosti, agresije i fluidnosti. Cijelu utakmicu neki 424 i krni naprijed pa ako napadač spusti loptu, spusti, ako krilo pobjegnu, pobjegne. Od pressinga se očito totalno odustalo iako je djelovalo sasvim OK prije. Kao se uvukla ili arogancija ili strah u ekipu zadnjih pet šest utakmica. Prvo poluvrijeme protiv Rijeke djeluje kao Sci Fi u ovom trenutku.
  • kajjaznam
    275
    ja više ne znam kaj da mislim
  • Zg123
    2.7k
    Vinlof danas par puta probije stranu, udje u sredinu kad tamo samo jadni Kule unutar 16 m ko Pale sam na svijetu?? Koja je to taktika, kakav je to nogomet sta je to??
  • Odani Zgd
    879
    Kako boli pogled na tablicu,budi sjećanja na prošlu sezonu.Nadam se da ubrzo preokrećemo situaciju
  • Neron53
    2.2k
    Ili je Kova za 2 klase losiji trener od Cabraje pa ne moze posloziti/motivirati momcad da dobije najslabiji klub lige ili je Kova na mjestu ali smo poslozili momcad od skarta koji bi uz dosta muke nasao mjesto u konkurentnim momcadima HNL-a.
    Ne znam da li Zvone ima strpljenja biti strpljiv do zimske pauze.
  • Filip B
    99
    kao sto rekoh ovdje prvi put nemam kaj za zamjeriti igracima i treneru.

Ovaj player cam isto pokazuje poprilicnu kolicinu mucenja s loptom i doslovno prvi gol krump jer mu se lopta odbila od terena… I za divno cudo, umjesto da nastavljamo gledat takve oranice ko ovu iz Moskve 7 godina nakon raspada SSSRa, gledamo tepihe svugdje i uzivamo u kombinatorici i potezima. Jedino u HNLu jos osjecamo miris urina u svlacionici i muskosti i blata i kaj god je nasrao Koch prije 15ak godina..
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    Jel ima netko broj od brata koji je bio DJ na utakmici? Planiram svadbu iduće godine pa mi treba netko sa ovako dobrom playlistom. Sitnice bi samo promjenio, ubacio tu i tamo nešto tipa Geni Kameni, ali sve u svemu top lik.
  • hardek
    7k
    Od pressinga se očito totalno odustalo iako je djelovalo sasvim OK prijeOmake

Meni se presing ni prije nije sviđao, ali smo imali odličan reposjed. Po izgubljenoj lopti 3 igrača bi ko ose ganjale igrača s loptom da je uzmu nazad. Ja taj reposjed nisam vidio već neko vrijeme
  • IvanS
    407
    Zadnjih nekoliko utakmica teško sranje! Danas slom živaca.
    Rijeku dobivamo, u EL-u opet uzimamo bodove, nastavljamo dominacijom u SHNL-u.

Jednostavno, proradit će plavi stroj, vidjet ćete!
  • Ijayi Atiemwen
    4.4k
    Gubimo od Rijeke to je 1/1. Oni su u naletu i zadnje dvije tekme izgledaju puno bolje, dok mi tonemo ko titanik možda ne toliko rezultatski već koliko s igrom. Neva na golu tako da od tri udarca Rijeke dva će ući. Dinamo 1-2 Rijeka, pazi šta ti kažem
  • Kepec
    7.4k
    Ne bi bio problem da stvaramo šanse, da smo dominantni, da Bulat brani moguće i nemoguće pa lopta jednostavno ne želi ući, ali će ući protiv Rijeke, Celte, Istre... problem je jer ne stvaramo šanse, jer Kulenović kao najistureniji igrač kojem je zadatak biti u 16 metara izlazi u 77. minuti s 0 (nula) udaraca po golu protivnika.
    Problem je jer mi protiv posljednjeg Vukovara nemamo niti jednu pravu šansu prema golu. Niti jebeno jednu.
    Problem je jer nemaju volje i želje. Sudačka nadoknada prvo poluvrijeme, pola minute do isteka, imaš vremena za složiti napad, ubaciti loptu, a ti kružis okolo i vraćaš loptu. Na svakoj lopti, na svakom odbijancu je igrač Vukovara. Trener stoji s izgubljenim pogledom na klupi dok mu ekipa gubi. To nije stav Dinama, to nije trener Dinama.
    Nitko ne očekuje da svake godine budemo prvaci i da budemo u polufinalu Europe. Mislim, očekujemo. Ali ono kaj stvarno očekujemo je da Dinamo igra kao Dinamo. Moćno, hrabro, odvažno, purgerski. Ovo danas nije bilo nikaj od toga. Niti ovo danas niti puno utakmica ove sezone, a igrači imaju kvalitetu, samo ih netko treba prodrmat i to jako.
    Prije 11 mjeseci sam se smijao Dalibanu jer zaziva Kovačevića na klupu Dinama, kada je došao molio sam Boga da mi se naplati to ismijavanje, ali nažalost on već večeras mora biti bivši ako mislimo osvojit prvenstvo i ići daleko u Europi. Drag je, simpatičan, sladak, sve super, ali trener za Dinamo nije, jer ovim igračima netko treba jebat majku i posložit ih, a on taj kalibar nije.
  • NoSkillan
    140
    Zadnje 4 tekme smo 1-1-2, izgubili smo od objektivno najlosijeg tima hnla, lokomotive na maksimiru, izvukli remi u zadnjim sekundama protiv malmoa, osijek pobijedili kuci u utakmici koja je bila bodove pisi a igru brisi. Mislite li da ako doživimo poraz od Rijeke postoji šansa da Kovačević bude bivši ili je ipak prerano za takav potez? Osobno mislim da Dinamovi igraci imaju kvalitetu, ali nam fali autoritet u svlacionici koji ce nabrijati igrace i na timove poput vukovara,lokomotive....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.