• Slepicka
    347
    ma da igramo jos 100 minuta ne bi zabili gol
  • Filip B
    100
    Sad ce mi se srat, ja bih da sam trener, nakon ozljede Stojkovica, pokupio igrace s terena. Kaj se trebaju svi ozlijedit? Kaj tj fkt mislis da ce jedan profesionalac mladi riskirat karijeru na kisni ponedjeljak u jebenim Vinkovcima?

Pjaca je karijeru u nekoj smrdljivoj Estoniji ostavio, svi oni to znaju i o tome razmisljaju.

Pun mi je kurac ovakvog nogometa i fejk machizma da je ovo pravi nogomet i da je svima isto i da kaj su picke.
  • IceMan
    3.6k
    Bome ovo je težak, težak poraz…

Još teži je samo način na koji smo izgubili, a to je poptuno zasluženo od boljeg protivnika.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Gorica, Lokomotiva, Vukovar = 0 bodova i 2 sanse. Ne smije trener, ne smije.
  • jp23
    3.4k
    Napisao sam i u Mišićevoj temi, napisat ću i tu. Mislim da on ne bi trebao uopće igrati protiv Vukovara. Skupio je već tri žuta kartona, jedan nepromišljeni start, kasna reakcija u startu ili ishitrena reakcija nakon nekog poteza suca i nema ga protiv Rijeke. Još posebno kad dodamo kako su suci laki kada treba našim igračima dat karton u usporedbi s protivničkim, mislim da bi ga bolje bilo malo odmoriti.jp23

Eh, malo je reći da sam bio skroz u krivu. Očito bez Mišića ne možemo igrati, čak niti protiv dojučerašnjeg drugoligaša.
  • db-izbjeglica
    18.9k
    Ovo je sigurno jedna od par najsramotnijih dinamovih utakmica koje sam gledao u cijelom svom životu.

Dinamo klubu koji je ove sezone ušao u prvu ligu nije stvorio šansu, al doslovno.

Na ovo se moraju upaliti svi živi mogući alarmi.
  • hardek
    7k
    0 šansi u 95 minuta.Keyser Soze

Ono kad ti je najbolja prilika na utakmici centaršut koji je slučajno išao u okvir gola od 17-godišnjeg djeteta.
  • Dani Olmić
    2.1k

Ma daj sta ti je - pa kova je super trener
  • ivanlivno
    66

Nogometaši su delikatna bića, i ne mozes glavom kroz zid kaj se tiče toga. On je klupu izgubio slabim rotacijama zadnjih tjedana nakon sto ih je od kolovoza rajcao "kad pocne EL bit ce rotacija", i sad mu se to vraca. Klupa em ohladena, em neuigrana, em nemotivirana. Lik placa vlastiti ceh, i to je bilo toliko logicno i predvidljivo, da ce se to desiti.
  • Filip 91
    1.9k
    Odigrano na razini utakmice protiv Ballkanija.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Sad bi me zanimalo kako razmisljaju ljudi koji su zagovarali kovacevica i bili misljenja da je bolji trener od onog drugog

Totalni Remont!!
  • Jima
    820
    Ako pobijedimo sve do kraja prvi smo.
  • Odani Zgd
    879
    Popušili od zadnje ekipe na tablici....horor
  • eol12
    824
    Sjetio sam se utakmice Cibalije i Dinama iz 2009. godine, tad si do zadnjeg trena vjerovao da ćemo preokrenuti, znao si da se to može dogoditi. Danas od trenutka kad smo gol primili bio sam siguran da ga nećemo zabiti, eh jbg
  • Thor
    1.2k
    [img]http://images-7.jpg
    Tko zna sto to znaci,razumjeti ce!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.