• Dudu
    2.7k
    Ne mogu da vjerujem koliko je ovo bilo loše. Šokantno!
  • E46
    1.8k
    ako ne dobije onda ne mislimo ozbiljno.
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Nas neću komentirati, ali htio bih iskoristiti priliku i reci svaka čast Vukovaru i Cabraji. Pošteno su nas pobijedili, svaka čast njihovim igračima na trudu i zalaganju i Cabraja je još po koji put pokazao da je vjerojatno najpodcjenjeniji čovjek u Hr Nogometu…,
  • Doktor Kunić
    5.5k
    a šta tebe boli kurac? Odjebi od dinama i drži se svojih jugića
  • T90d
    2.2k
    Da smo još tri dana igrali, gola nebi zabili.
  • Navijač Dinama
    10.7k
    Ovi nas nadtrce, budu agresivniji, igraju sa vise smisla. To mene boli. Lako za porazLudovic IX

Nije problem da ti to sve urade ekipe poput Betisa, Fenera Lillea i tkto vec ima od tih europskih koji troše masnu lovu i igraju u ligama koje su nebrojeno broja puta iznad HNL, problem je kad te ekipe iz HNL(van ajde Tovara) ubiju, ekipe koje imaju Tičinovića, Maria Marimu, Franu Maglicu, Čuića i ostalu stoku sitnog zuba, to mene boli.

A potrošili smo za razliku od tih koliko, 20 miliona?
  • IceMan
    3.6k

Sivonjić 2x
    Tomečak 2x

Kakva vremena…
  • vjeko1701
    20.2k
    Vrijedno otkaza. Moze se svasta, al ovakva utakmica ne.
  • De Oliveira
    1.9k
    Ogledalo ove utakmice je situacija prije Vukovarovog gola. Momcad sastavljena od drugoligaskih igraca i kojekakvih stranih polovnjaka i menadzerskih prevara stisnula u 16 metara momcad vrijednu 70 milijuna eura. Nistq vise od ovoga nismo ni zasluzili. Meni samo nije jasno kako su isti igraci pobjedili Fenerbahce i Maccabi.
  • Murtidzg
    440
    Kaj je sada sa strancima koji ne kuze kaj je Dinamo?
    Kaj je sa potrošenim miljonima da bi ovo isporučili?
    Tko je odgovoran za ovo? Smanjite im plaće..

Ovo je prekršio svaku mjeru.

Igrajte pickice...
    Kovačević aj bok...

Ali nema veze i dalje geni kameni sviraju ( za ove nabrijane kaj ne kuze zajebanciju svaki put kad se nije igrali svirali su geni kameni)....
  • hb1
    204
    Što se tiče postavljene obrane, ne sjećam se da smo protiv ikog odigrali dobro, vidi se da nema nikakav uigran mehanizam u tom slučaju, ovo je vrijeme za pitat trenera šta se radi po pitanju toga, jer očito nemamo pojma o tome, a i ne znam je li dovoljno samo pitanje...
  • Dani Olmić
    2.1k
    smiri se burazeru, kaj si se nadrko, smiri malo hormone

Kaj imas periodu?
  • Ludovic IX
    10.1k
    ako su nemotivirani, nek idu u kurac. Na klupu, pa makar istih 11 igrali sve tekme
  • mrgud
    564
    Ne vjerujem da će nobiti nogu
  • Krulek
    943
    Lille je napucao zadnjeg Metza sa 6 komada, mi od zadnjeg izgubimo. Šta nas još čeka. Ako Boban sad ne reagira zabadava mu sve što je dosad dobro napravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.