• Mi smo uz tebe
    25
    E al nevjerojatno je da mi u 95 minuta protiv jednog Vukovara nismo stvorili niti jednu jedinu sansu
  • Samo Dinamo ja volim
    7
    Dečki dobro treniramo cijeli tjedan dobro radimo smirite se zna Kova kaj radi
  • Markelo
    3.4k
    Hihihi, ja bruke u Vukovaru
  • Marc
    626
    Sram me je… svašta bi još napisao al popio bih ban za sva vremena… al neka ih je sram.. sram.. pješice bi meni išli za Zagreb
  • Slepicka
    347
    Kova mi je drag covjek ali ovo ovako dalje vise ne ide
  • ArtVandelay
    155
    Ja mislim da kova nece otkaz dobit. Covjek je sve kaj je mogo krivo danas napravio. Opet je pod pritiskom vjerojatno isao mjenjat 80% sastava i pobaco igrace koje nit su u formi, nit imaju energije nit volje. Zna on zakaj oni ne igraju. Jebiga, na greskama se uci.
  • gaTeDZG
    2.3k
    Mrtav sam, hvala vam i na ovome!
  • IceMan
    3.6k
    Jebiga dečki, poraza je bilo i bit će.

Ali Dinamo Zagreb si ovakav poraz ne smije dopustit.
  • Hnlovac
    3.7k
    Sad bu kroz 5 minuta i Jeliciv kriv
  • Boycie
    3.6k
    +2 ozljedjena igraca.
  • Navijač Dinama
    10.7k
    Meni samo nije jasno kako su isti igraci pobjedili Fenerbahce i Maccabi.De Oliveira

Maccabi nije neki bauk. Dobri su ali realno bolji smo od svemu od njih. Plus zabili im dva gola kakva vjerovatno nećemo nikad više(pogotovo Lisica onakav).

Fener je nažalost u teškoj banani i kanalu,plus preplaćena neuigrana legija stranaca, situacija u ligi im loša, u upravi također, neke dvorske bitke, a to im osjete odnosno preneese se i na igrače.

Da smo odobro odigrali te utaimice, jesmo, ali ima tu i puno drugih faktor koji su jako utjecali na kompletnu sliku svega.
  • veselko tenžera
    6.2k
    Mariću, vrati se, sve ti je oprošteno :smile:.

Bio bih jako sretan da je ovdje sve do trenera, ali nažalost, nije.

Uopće me nije iznenadila ni igra ni poraz. Mislio sam da je nemoguće da postoji statičnija ekipa od lanjske, al sam se prevario.

Ovo što se događa na terenu već neko vrijeme je je*eni užas, ne znam ima li netko kakvo objašnjenje za ovo, osim da je trener loš.

Najviše mi je krivo jer nas je Zvone prevario, od one "... trčat će se..." nije ostalo baš ništa.
  • Dino
    4.6k
    Ne možeš cijelu sezonu forsirati praktički istu momčad, onda ubaciti 6 novih igrača u prvih 11, na očajnom terenu i očekivati da će to ličiti na nešto.db-izbjeglica

Ali opet, kak? Pa majku mu milu, protiv zadnje ekipe u ligi bi i nasa b ekipa trebala radit dar mar, a ne zavrsiti utakmicu BEZ IJEDNE SANSE.

Ne da mi se navikavati na ovakav Dinamo koji gledamo vec zadnje tri godine. Dajte da barem jednu u pet sezona osvojimo bez napetosti i stalnih sramotnih kikseva.
  • ‘nuladva’
    217
    Dodje ti 5-6 tisuca Dinamovih navijaca na stadion u Vinkovce a ti zadnjoj ekipi HNL-a ne mozes stvorit ni jednu sansu
  • dinamozivivjecno
    3k
    Nisam htio nista komentirati i biti "hejter", ali jos od Fenera je vidljiv pad u formi i losa igra u hnlu koja se ocito nastavlja, nazalost izgleda da Kovacevic nije taj i da se moramo sto prije okrenuti novim trenerskim opcijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.