• Zagi
    12.6k
    Ja pitam kako je to točno napredovao? Jedino kaj se promijenilo je Kovino inzistiranje na izlazak kroz Mckennu, Mckenna se otkrije (za razliku od KTCa koji se skrivao iza igrača forsirajući dugu loptu) i Nevistić mu da trivijalan pas. Kako je to osobni napredak , a ne predivljiv rezultat promjene taktike?
  • Tvrdica McTvrdi
    3k

Obrana je super, ovaj kaj ne prati nogomet je uteg ekipi
  • K3p
    348

Ok je to trivijalna stvar, ali on to relativno korektno odrađuje. Obican pass je trivijalna stvar, ali ako si u stanju 50+ puta u stanju ponovit trivijalnu stvar bez pogreške, to je ipak skill. U pravu si s druge strane moguće da je to samo zbog veće frekvencije dodavanja, ali mislim da je bi mu se sad teže dogodilo ono što se dogodilo prošle godine sa rpg ovom povratnom loptom. Da se razumijemo mislim da je neva potvrdio ovom polusezonom koja nije ni gotova da nije za jedinicu i to je to.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Kakav signal šalje cijeloj momčadi ako nakon svega ne mjenjas golmana . Već sam napisao da je neke zakucao na klupu za manje loše predstave od nevinih ,pa ako si pravedan, ohladi i njega . Kako primjećujem ,spominju se revolucionarne promjene danas , a sveti Neva ostaje netaknut . Svaka normalna momčad ima dva kvalitetna golmana . Ti ne mjenjas ni nakon ovolike serije golmana. Znači otvoreno daješ do znanja da imaš samo jednog golmana a drugi je za baciti. Da je Nevistić obranio nešto nebi riječ rekao
  • NORTE
    20.8k
    Još kad bi SPORTSKI mediji objavili da je stadion u Vinkovcima rasprodan za Vukovar-dinamo u ponedjeljak.
    Tportal, Sn, golhr, 24, Vecernji.
  • MateG
    119
    Napišite da je stadion rasprodan sve vam j… :grin:
  • Crni86
    16.4k
    Bitno da smo napadani na poluvremenu protiv osijeka da je sve okej i zakaj se siri negativa. Da smo ovakvi, onakvi, da nemamo pojma i tak.

Cudno pa su isti tiho zadnje dvije utakmice gdje izgledamo kao poluamaterska momcad.

Rugali su se neki boromisi i olimpiji, pa zgledamo zadnjih par tekmi isto kao oni.

Poniznost je ljudi vrlina. Tuzno da itko nakon onakve prosle sezone moze biti tako euforica i ne realan.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Ajde ovo možemo okrenuti , ajmo Beljo :strong:
  • Keyser Soze
    16.6k
    "Ali, ali prvo poluvrijeme protiv Vukovara je loše izgledalo" sprd ekipa je tiha sad.
  • mosad
    2k
    treba samo dalje frontove otvarat
    Zašto bi svi zajedno bili
  • Paggini
    73.8k

Zato sto smo tad pobijedili 3:0, imali 28 udaraca i xG 4 naspram xG 0.5 Vukovara legendo. To sto je ovo apsolutni horor od nogometa ne znaci da smo tad odigrali lose lol, da smo 30 posto te utskmice veceras odigrali, pobijedili bi bez znojenjs
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Jel puštamo sad Rijeci u subotu ili se još borimo?
  • Crni86
    16.4k
    prvo poluvrijeme protiv vukovara doma nismo pobijedili 3:0 vec smo dobili 1:0 golom iz kornera u 45. minuti uz precku vukovara i zicer vukovara.

Igra u prvom poluvremenu je bila slicna onoj od danas samo eto posrao nas je jedan korner. Danas nije.

Isto kao i sa istrom koju nismo mogli probit. Isto kao goricu koju nismo mogli probit ili lokomotivu ili malmo. Pa evo i sad vukovar. Isto sranje drugo pakovanje.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Istina, ali se to ponavljalo nakon svake utakmice, kao sprda se ljude kojima ovo nije valjalo. Nismo dominantni i to je to.
  • E46
    1.8k
    pretjerujes al maksimalno, i sa takvim pretjerivanjem stvara se slika da situacija nije uzasna koliko zapravo je. Mi nismo takvu utakmicu kakvu si ti opisao odigrali da zbrojis sve utakmice u ovoj sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet