• KtcGoat
    1.7k
    Mislim da se uskoro blizi vrijeme kad ce ruzni stakor zajedno sa svojim drugovima krenut u realizaciju njihovog vlaznog sna, a to je vracanje trga bravaru.
  • mali M
    8.7k
    ma meni je to u redu. Meni je jasno kakav je on i cijela ta klika, ali ponavljam, na izborima su pokazali manji dio da ga žele na vlasti i glasali su za njega, SVI oni koji nisu izašli na glasanje smatram da im je dobro u životu, da im je TT dobar gradonačelnik pa nisu osjetili potrebu da se nešto promjeni. I tako i tretiram sve koji se pokazuju naknadnu pamet, a nisu izašli na izbore.. Doslovno je tako jednostavno. Mogu i pred Zagreb staviti KG (komunistički grad) Zagreb i ako ljudi ne izlaze na izbore to je očit znak da im je to u redu.. i to je okej..
  • NKDZ86
    6.1k
    SVI oni koji nisu izašli na glasanje smatram da im je dobro u životumali M
    ljudi ne izlaze na izbore to je očit znak da im je to u redumali M

ne bi rekao da je ljudima to u redu, nego ljude očito boli k za politiku, grad i državu. žive kak žive, većina ljudi preživljava iz mjeseca u mjesec, svi šute ko ovce i to je to. stvari stalno poskupljuju u dućanima, ali eto, šuti i guraj, idi u minuse, itd.
    politički smo jako inertan narod nažalost...
  • mali M
    8.7k
    nego ljude očito boli k za politiku, grad i državu. žive kak živeNKDZ86

aka "očito mi je to u redu i nemaju potrebe za promjenom.."

ako te ja pljusnem jednom i ti ništa ne napraviš, pa te pljusnem narednih 98 puta i ti dalje ništa ne napraviš, shvatit ću to kao znak da voliš da te pljuskaju i da ti je to u redu...
  • Doktor Kunić
    5.5k
    a taj isti bravar bi ih žive spalio prvi :rofl:
  • NerminB
    57
    Purgeri moji, jesu i u zagrebu od jutros izmijenjena sva godisnja doba. Cas kisa, cas vjetar, cas sunce…
  • NKDZ86
    6.1k
    Pravo englesko vrijeme. Sunce, kiša, sunce, pljusak, sunce. Dok je sunca, dobro je.
  • Masto
    305
    Još samo snijeg fali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention