• Ljubo
    156
    Nažalost na ovoj temi ne vidim vise neku mogućnost konstruktivne i objektivne kritike. Neke kolega sa foruma su jučer prešli granicu jer je jednostavno došlo vrijeme da ovaj gospodin u dogledno vrijeme ne stane na gol Dinama. Na kraju ne stavlja se on sam na gol nego ga tu netko drugi postavlja, a to je već kritika za nekog drugog.
  • jakov1
    1.1k
    xG 0.05 btwPaggini

I bombetina s 40 metara koja leluja zrakom je xG 0.05 jer xG ukljucuje i ocekivanu kvalitetu udarca. U prijevodu, primljeni xG nisu sami po sebi mjerilo golmana, za to je puno bolji xGOT (znaci za slicne suteve koji su zavrsili u okviru gola).

Obrnuta situacija bi bila kad se igrac posklizne na penalu i lopta se dokotrlja do crte - xG 0.8, a zapravo svaki golman to brani.
  • Dinamosaur
    2.7k
    ne stavlja se on sam na gol nego ga tu netko drugi postavljaLjubo

Mišljenja sam da ga je stožer ostavljao na golu u dobroj vjeri i sa nadom da će Nevi to pomoći.
    Ispostavlja se da je Neva u slobodnom padu.
    Lako za nas kaj pizdimo, al ako mu i suigrači počnu pizdit zbog njegovih poteza, kao sinoć McKenna, onda će sa njim biti gotovo.
    Ne daj Bože kiks protiv Vukovara ili još gore protiv Rijeke, onda priča neće dobro završiti niti za njega niti za klub.
    Mislim da je pravi trenutak da ga se malo ostavi na klupi dok se resetira, možda se opet dobije nakon toga.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Stavite golmana Malmoa na gol Dinama, a Nevistića na gol Malmoa.

Koji ćete rezultat dobiti? U biti samo stavite golmana Malmoa na gol Dinama sinoć...
  • Mr Anderson
    14.5k
    Mišljenja sam da ga je stožer ostavljao na golu u dobroj vjeri i sa nadom da će Nevi to pomoći.
    Ispostavlja se da je Neva u slobodnom padu.
    Lako za nas kaj pizdimo, al ako mu i suigrači počnu pizdit zbog njegovih poteza, kao sinoć McKenna, onda će sa njim biti gotovo.
    Dinamosaur

I ja sam tako mislio, međutim forsiranje njega očito nije ništa promijenilo nabolje. Treba ga staviti na klupu da se smiri i dođe malo k sebi. Idealna prilika za probati Filu na golu je tekma s Vukovarom.
  • Mr Anderson
    14.5k
    U biti samo stavite golmana Malmoa na gol Dinama sinoć...Svi na Sjever

Možda on ne bi skinuo onaj zicer na početku drugog poluvremena, glupo je tako postavljati stvari. Golman Malmoa ničim nije oduševio jučer.
  • miro
    7.7k
    koji zicer, onaj volej drito u glavu?
  • Mr Anderson
    14.5k
    oji zicer, onaj volej drito u glavu?miro

A šta sereš sad, ok, loš je, ali čemu izmišljanje gluposti?
  • Filip85
    1.1k
    7 od 9 iz tri tekme je i dalje više nego dobar start, ali ne zakuca li se tog "wannabe" manekena na klupu što prije dogodit će nam se "Šimić - Kecbaja" situacija kad - tad nakon koje neće više biti popravka.
  • Danko
    2.5k

Pa išla mu u glavu, da nije podigao ruke pogodila bi ga u glavu.
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Slažem se ovdje s većinom kritika na temelju izvedbi Nevistica, osobito u zadnje vrijeme, ali vidim da neki vrijeđaju na nekim razinama koje nije korektno….

Mislim na Nevi se vidi da mu je krivo i teško zbog kikseva, i nije on kriv kaj jednostavno nije golman kakvog mi očekujemo da bude prvi golman Dinama…..

Ne sjećam se niti ne vidim nikakvu negativnu stranu njegovog odnosa prema klubu.

Slažem se da je ok kritizirati, ali nije fer bas da ga sada iscipelarimo do kraja….

Mislim da bi to trebalo vrijediti i za sve bivše i sadašnje i buduće igrače, trenere itd… I mene je ponijelo ponekad….

Postoji razlika između nesposobnosti i nekorektnosti. Nesposobnost je tu da se kritizira, nekorektnost je da se ide jako…. Kao npr Rog prošle sezone, jebiga, nije to isti igrač ko kada je prvi put došao u klub, ali čovjek je u vise navrata odbio Hajduk zbog Dinama, uvijek je bio fer i korektan i jebiga nije išlo, al šta se sve pisalo…
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Mislim na Nevi se vidi da mu je krivo i teško zbog kiksevavlatkomarkovic

Možda sam jedini, ovo uopće ne vidim. Vidim izraz lica jednak mome kada sam radio sezonu na farmi kokoši, a kako sam bio novi uvalili su mi da skupljam mrtve i nosim ih u kontejner. Tako on meni izgleda na ovom poslu kada god ga kamera zumira.
  • vlatkomarkovic
    2.1k

Ne bi se složio, mislim Livi uvijek izgleda ko da mu je mačka umrla… Duvnjak (rukometaš) izgleda svaki put ko da 7 noći nije spavao i da radi u rudniku…. Kruno Jurčić uvijek izgleda kao da je vidio duha….

Mislim izrazi lica jebiga….
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Mislim izrazi lica jebiga….vlatkomarkovic

Obojica komentiramo izraz lica, odnosno kako to izgledamo na van, nemamo informacije o unutarnjim osjećajima :smile:
  • vlatkomarkovic
    2.1k

You got me there, ali kažem nemam dojam da sabotira klub…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet