• Dudu9
    1.9k
    Zato nam svejedno ko brani, ako je bitna igra nogom pa nek vezni stane na gol
  • Dinamosaur
    2.7k
    pogledaj sazetke real juve(oba golmana), ne kazem da mora nas biti taj nivo, al razlika je nebo i zemlja. Dinamo nije bas zemlja po tom pitanju..ili nekad nije bio
  • NVKOD
    8.5k
    Ma Nevistića ne želim vidjet ni u prvih 11, ni na klupi, ni na tribini, ni blizu Maksimira. Lik je kriv za toliko utakmica, golman koji je primio 11 golova od 23 udarca, pa to je skoro 50% udaraca u gol! Lik iz sedmoligaša sa 120 kila i 10 piva u sebi bi više obranio. Ne želim slušati priče o proljeću 23/24 i njegovim obranama, pa zaboga, to je bilo prije godinu i pol. Od tada je napredovao, ali 100 metara u minus.

Čovjek ne prati nogomet, hej, profesionalni nogometaš ne prati nogomet! Ljudi s foruma su više upućeni u nogomet nego on. Mislim da nisam nikad čuo da je neki profesionalni golman izjavio da ne prati nogomet, tj. da ne gleda utakmice i reakcije drugih golmana.

Ne možemo zabiti toliko golova koliko Nevistić može primiti. Badava nam fenomenalna obrana McKenne i Domingueza, koji su veliki upgrade u odnosu na prošlu sezonu, kad Nevistić sve upropasti svojim amaterskim pokušajima obrane.

Sori, ali ne sjećam se da sam gledao goreg golmana od Nevistića u Dinamu. Lik će nas koštati toliko pobjeda i dobrih utakmica i plasmana u Europa ligi. Jednostavno, već protiv Vukovara ne smije braniti.
  • NitkoBitan
    32.4k
    Laku noc ekipa i da jos jednom steram ovog lika u kurac prije spavanja.

Ako nam trener nema muda onda jedva cekam zimski prijelazni rok da dovedemo nekog, nadam se da Boban vidi da ovo ovako vise ne ide. Pa svaki drugi udarac u okvir gola je gol, nemre tako drugi krug prvenstva i u potencijalnom proljecu u EL.
  • Kumerle
    1.8k
    Čovjek ne prati nogomet, hej, profesionalni nogometaš ne prati nogomet! Ljudi s foruma su više upućeni u nogomet nego on. Mislim da nisam nikad čuo da je neki profesionalni golman izjavio da ne prati nogomet, tj. da ne gleda utakmice i reakcije drugih golmana.NVKOD

Možda tu leži odgovor zašto nije znao da može primiti u ruke loptu koju mu je Scott vratio s kvadricepsom :lol:
  • Dinamosaur
    2.7k
    Neka bude drag nekome gdje god hoce.

Za 1.golmana DINAMA IZ ZAGREBA NIJE.
  • NitkoBitan
    32.4k
    Cesce kod frizera nego kod psihologa i osobnog trenera, frizura i bradica svaku tekmu na mjestu. Ma mici ga vise se gola ne mogu ga gledat, sjebe mi raspolozenje uvijek. Laku noc.
  • Pacho
    8.9k

Gori svakako ne moze biti. Ovaj prima valjda bar 45% udaraca u okvir, a nerijetko i centarsuteve. Doslovno ne ni mogu zamisliti goreg golmana bez da zalazim u apsurd.
  • Kujtim Shalla
    6.8k
    Lik umalo da sinu i meni pokvari najljepši dan u životu , srećom uspjeli smo zabiti na kraju ,ostao sam bez glasa , a ovaj čovjek je najveća prevara na Golu. On će i Kovi doći glave na kraju. Niko drugi
  • Pacho
    8.9k
    Kao sto su mnogi vec napisali - ovo vise ni nije za zamjeriti Nevisticu, jer je covjek ocigledno nesposoban, nego Kovi koji ga stavlja na gol. Mislim da je nemoguce biti gori od ovoga.
  • pešća
    523
    Obranit će jedan penal pa će se zaboravit da je igrač za kojeg smo iskcrali 3 milje eura imao ravno 2 i pol dobre sezone u karijeri i igrač zbog kojeg smo popušili prvenstvo prošle sezone. Još je za vidjet koliko će nas koštat ove sezone ali neke naznake su već tu.

Rješenje je jednostavno da jednostavnije ne može bit. Ne postoji golman u našem kadru koji ne bi obranio ono što on brani te primio više nego što on prima.

Ovo postaje lagano iritantno i za navijače, a kamoli ne za svlačionicu koja osjeti da ima plahu pičkicu na golu u koje se ne možeš pouzdat da će išta skinut.
  • San Lorenzo
    22.6k
    Najsmješnije od svega je što sam siguran da je lik neupitan za Vukovar. :monkey: :rofl:
    Ono, navijači Malmoa prije utakmice detektiraju Nevistića kao najslabiju kariku, ali frajer jaše i dalje jer struka ne vidi nikakav problem da golman nezna branit, a nezna ni pravila...zamjeram McKenni što mu kod one povratne lopte nije zaljepio šljagu posred face...uostalom, kako stoper nakon takve situacije može imati trunku povjerenja u tog lika?
  • Dinamosaur
    2.7k
    Vele da je taj klinac Žnuderl vec 2m visok a ima 18god. I odlicna perspektiva.

Kaj su u R.Madridu debili ako su stavili Casillasa na gol prve momcadi dok je on imao samo 18god.?
  • Crusades
    19.5k
    Više od primljenog gola me muči da mu McKenna mora objašnjavat da može uhvatiti loptu u onoj situaciji. Profesionalnom golmanu od 28 godina. Halo.
  • db-izbjeglica
    18.9k
    6/13

To je omjer "udarci u okvir gola / primljeni golovi" u zadnjih 5 utakmica.

11/26

to je omjer "udarci u okvir gola / primljeni golovi" u zadnjih 10 utakmica

11/35

to je omjer "udarci u okvir gola / primljeni golovi" u ovoj sezoni, odigrano je 13 utakmica.

utakmicu u kupu protiv niželigaša ne uzimam u obzir kao nešto ozbiljno.

Ne može se napraviti ništa konkretno sa ovakvim učinkom, od obrane jednostavno ne možeš očekivati više od toga da protivniku dopuštaju manje od 3 šuta u okvir gola po utakmici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet