• fakin
    1.5k
    mislim da je puno lakše dobiti vani malmo nego doma jebeni betis. pa nije betis nega osrednja momčad, to je jebena momčad la lige. to što smo ih jednom dobili ne znači ništa, dobili smo i chelsea, arsenal, villarreal...

betis je 10 razina iznad malmo
    betis vrijedi 215 mil eur, malmo 36 mil. tako da te dvije momčadi nisu ni blizu usporedive, a kamoli da će nam lakše biti dobiti betis nego malmo. ja protiv betisa realno ne očekujem bodove, protiv malmo očekujem sva tri.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k
    Evo rasprodan cijeli kontingent karata, goriti će Malmö :fire:
    Jedva čekam krenuti, želim samo uživati u tekmi s malim, kojem je ovo prvo euro gostovanje (da je bar mene stari vodil tak, haha).
    Očekujem sve samo ne laganu tekmu, bio bi zadovoljan s bodom.
    Ipak, nadam se pobjedi, jer ovo nam je prilika da gotovo zacementiramo prolaz u 24, a dalje je samo nebo granica!
  • modri-kibic
    979
    Jedva čekam krenuti, želim samo uživati u tekmi s malim, kojem je ovo prvo euro gostovanje (da je bar mene stari vodil tak, haha).Nemrem igra Dinamo

Hoćeš me posvojiti? :grin:

Sretno i neka mali pamti ovo prvo euro gostovanje.
  • Dinamo-SB
    585
    Uf kako bi bilo dobro dobiti Malmo (ili barem ne izgubiti u nekom najgorem slučaju).
    S pobjedom i 9 bodova na kontu praktički smo osigurali prolazak dalje, lakše bi se disalo.. toliko spominjane čuvene rotacije bi bile puno lakše za odraditi. Lakše bi bilo i klince neke gurniti kasnije u Europskoj ligi.
    Treba zaboraviti sve loše što je bilo i fokus samo na utakmicu u četvrtak staviti.
    Bitna,bitna utakmica, odredit ce uvelike smjer ove polusezone.
    Boysi će zasigurno biti na nivou u Švedskoj i 12. igrač.

DZG iznad svih!
  • NitkoBitan
    32.4k
    S pobjedom i 9 bodova na kontu praktički smo osigurali prolazak dalje, lakše bi se disalo.. toliko spominjane čuvene rotacije bi bile puno lakše za odraditi. Lakše bi bilo i klince neke gurniti kasnije u Europskoj ligi.Dinamo-SB

Ovo je next level... rotacije u EL. Pa ebem te ludog jel ganjamo top 8 i koeficijent za direktan ulazak u LP :rofl: :rofl:

Ne kuzim kad i zasto si mislio rotirat? Sa 21 bodom na zadnjem gostovanju kod Midtyllanda?
  • Droljo
    22.1k

Zašto misliš da sa manjim rotacijama nebi derali i dalje u el? Pa imamo 20 top igrača jebemu...
  • Noel
    16.5k
    Bogu hvala konačno na europskoj utakmici. Ovaj očajni i negledljivi HNL je dosadio i Bogu i narodu u svim segmentima osim onim pubertetlijama od komentatora na maxsportu.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    Lakše bi bilo i klince neke gurniti kasnije u Europskoj ligi.Dinamo-SB

Klince ne stavljamo niti u kupu, a eto u EL ćemo...
  • NitkoBitan
    32.4k
    Meni je ovo od kolege zvucalo kao da si sa 9 bodova napravio 90% posla i laganini si skinuo pritisak pa eto mogu i klinci kasnije igrat (i s njima bi kakti uhvatili bod dva). Ne bi da ne ganjamo koeficijent i potencijalnih top8 kojim preskaces jednu rundu eliminacijske faze na proljece. Uostalom svaki bod ti donosi i pristojan novac.

Poslije Malma nam ove godine slijede tri protivnika iz liga petica, pa doma FCSB gdje postoji imperativ pobjede i nezgodno gostovanje u Danskoj protiv protivnika koji gaji izuzetno brz i intenzivan nogomet. Nasi klinci su nedorasli toj razini i to je realnost. Ako se ocemo sramotit sa njima kao i prije u europskim natjecanjima slobodno...
  • Droljo
    22.1k

Koji klinci? Eventual možeš stavit stopera i Stojkovića ili Vidovića. Ostalo su iskusniji igrači koje bi rotirao. Tipa mudri, ktc, Galešić, Soldo, villar, kule..
  • Nemrem igra Dinamo
    4.5k
    Hoćeš me posvojiti? :grin:modri-kibic

Samo za domaće :joke:

Hvala, pamtil bu ga sigurno!
  • scooniepenn
    5.8k

Taktika isto kao protiv Maccabija, s tim da ono što sam ih ja gledao protiv Ludogorice meni su Židovi kombinatorno, a i u svakom drugom smislu bolja momčad. Pustiti ih neka kombiniraju, a onda ih demolirati u tranziciji, gdje su ih Bugari mogli da su bili precizniji razmontirati.
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    ↪ZrnTSCHeZ kad kreće sezona? skijanje, skokovi, puno gostovanja..
    A ti se uzjebo radi nekog Malmo, ne kuzim
    Dinamosaur

Evo ja navratil na skokove, al mi rekli da sam prerano došel pa nek ipak produžim do Malmija :wink:

#napadnaMalmosasjevera

Fakini.jpg
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Mislim da bi nam ovo uz Steauu doma trebala biti najlakša utakmica, u užasnoj su formi, ako želimo top 8, ovo je najbolja prilika za nabijanje gol razlike….
  • Dinamosaur
    2.7k
    a malo si predaleko otišao, mislim na Oslo..
    Uglavnom, vidiš da nije bilo potrebe za panikom oko ulaznica jer su svi koji su htjeli ići kupili bez problema. Uživaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.