• mlinchica
    4.1k
    Najbolje se okrenuti Bajern Minćenu dok je još vrijeme i dok ne stojimo dobro na tablicamAFelceAzzurro

Spominjala sam ranije iskustvo s jučerašnje naše tekme i stranca koji je cijelo prvo poluvrijeme svojim frendovima, isto strancima, pričao i hvalio BBB, Dinamo, atmosferu na tekmama….
    Uglavnom, usput je otvorio na mob i tekmu Bayern Borussia i objašnjavao im da sada sigurno pola tribine prati taj derbi jer je trener Borussie Hrvat Niko Kovač.
    “Cool, cool, bro.”
    Okej :lol:
  • KtcGoat
    1.6k
    Danas se nisi pomolio?Eduardo

jesam, hvala na pitanju. Jesi ti? Kako si proveo nedjeljno jutro?don

Ahahahahahahahahahah top
  • Hnlovac
    3.6k
    Koja je psihijatrija i sizofrenija zona hahaha
  • dis
    147
    10. kolo
    Broj gledatelja:
    Dinamo - Osijek: 13836
    Sve ostale utakmice: 11263
    Zanima me hoće biti članak: u 10. Kolu Dinamo gledaniji nego sve ostale utakmice zajedno
  • NKDZ86
    6k
    Imamo naš dinamo, nema borbe, sve je kako smo htjeli pa moramo sami probleme stvoriti
  • Dinamosaurus
    64
    Ako do kraja pobijedimo sve utakmice, mi smo prvaci
  • San Lorenzo
    22.4k
    realnost je da je garcia bolji trener i da tezi igri za razliku od naseg treneraE46

Realnost je da je Garcia ispao od Tirane u kanalizaciji europskog nogometa, a Kovačević drži prvo mjesto u EL.
  • Crni86
    16.2k
    Kova je skolovao garciu usred titove skoljke. Ne znam kako nakon toga itko moze pomislit a kamoli rec da je garcia bolji trener… Kova je takticki unakazio fener i macabi dok su Garciu takticki posramili azeri i albanci…

Istina kova zadnjih mjesec dana pokazuje neke negativne stvari, ali mislim da je to pretezito radi pritiska koji nosi dinamova klupa i sto je konstantno pod povecalom, pise se kaj jede, kad udahne, kak je nekoga pogledao, pa bara u medijima pa ovaj pa onaj itd itd. Sjest ce i to kroz neko vrijeme, ali kova je na nasoj klupi dokazao da zna delat svoj posao i da je najbolji trener hnla.
  • Sibirski plavac
    6.8k
    Gospon Garcia je u razmaku od mjesec dana školovan od čak 2 Dinama. To je sve što ću reći na tu temu.
  • Jos-Optimus
    7.6k
    ti si svjestan da smo ih na Poljudu doslovce dobili taktikom Kovačevića i tvrdoglavošću Garcie? Svjestan si da se Garcia usrao u Tirani i mijenjao formaciju? Kovačević ima 20 novih igrača, a i on sam je novi trener koji uči voditi veliki klub. Za sada mu ide izvrsno, ma šta tko mislio
  • Dinamosaur
    2.7k
    bratstvo i jedinstvo. Nadam se da ce netko obrisati ove postove skupa sa njihovim zabavama
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k

Taj bar je ionako teška kurčina, rokajte recenzije
  • Paggini
    73.3k
    diepio.gif

Demoni kad tovari uživaju u blagodatima Pule
bold
italic
underline
strike
code