• Mr Anderson
    14.5k
    Zašto bi Mudri igrao prije Zajca i Bennacera kad je losiji od njih? :lol:Crusades

Zato jer je slavio naš naslov pretprošle sezone.
  • Fatos Beqiraj
    252
    Gdje da ih stavi ne moze 15 ih igrat odjednom. Da su bolji od ovih koji igraju igrali bi
  • Paggini
    73.3k
    Da Mudri nemre igrat protiv Gorice doma ispred Bennacera i Zajca me nitko nemre uvjerit..emilperska

Pa može, ali zašto bi igrao ako ne mora? Zato da, eto, možemo rotirati makar gubili na kvaliteti ekipe?

Bennacera svakako ne bih mijenjao nijedne sekunde ove polusezone jer ne može ni igrati Europu a dokazao se u prvih pet mina poljuda, a kamoli ostale tekme, ali ako već mijenjamo sredinu, tu bi mi prednost imali i Villar i Vidović iz kojekakvih razloga prije Mudražije. Drag je meni Mudri, ali nije apsolutno ništa pokazao od početka sezone i ubacivanje njega mi nema ni smisla osim ako na treningu ne briljira (kao što je Hoxha briljirao i dobio svoju priliku).
  • Crusades
    19.4k
    Pa može, ali zašto bi igrao ako ne mora?Paggini

Pa da budemo prvaci rotacija!
  • Tongo Doumbia
    7k
    Soldo je asistirao Anti Mateju Juriću za 2-1 njihov preokret prije dvije godine. Mora dobiti šansu ispred Zajca. :up:
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Vise je tu pitanje ofanzivnosti, pozicije nego nuzno Mudrazije. Vidovic je na 10ki odigrao onih par minuta kad smo igrali s igracem manje i to je to. Nama trebaju rjesenja i pozicija 10ke za HNL. Uz krila u formi, a nasa jesu, bi trebalo bit dovoljno za pravu opsadu.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Vidović koji je grozomoran?Paggini

Za njega još vjerujem da neće biti totalni promašaj, još bolje ako bude igrao na desetki( ili ako bude situacija da pdigra laznu 9)
    Pola sata po tekmi pa da vidimo. Ovo zadnje protiv gorice nije bil tak grozomoran
  • emilperska
    12.1k
    Pa može, ali zašto bi igrao ako ne mora? Zato da, eto, možemo rotirati makar gubili na kvaliteti ekipe?Paggini

Zašto bi Mudri igrao prije Zajca i Bennacera kad je losiji od njih? :lol:Crusades

Kad kazem ispred, mislim fizički ispred. Jer mu je to pozicija. S njima u paru jel.

Pa nije Mudražija zadnji vezni da mijenja ovu dvojicu.

6 Zajc
    8 Bennacer
    10 Mudražija

Mudražija, Soldo i Topić su igrači koji su sigurno mogli proširiti rotaciju u HNLu. Ako su takav škart na treninzima da su zajedno na maltene 45 minuta u 10 utakmica HNLa. Onda smo trebali Soldu preprodat u Rangerse, Topića u Lecce ili gdje već..
  • Paggini
    73.3k
    Kad kazem ispred, mislim fizički ispred. Jer mu je to pozicija. S njima u paru jel.emilperska

Pa to je već druga priča da. Također se slažem s konstatacijom da nam fali 10ka u međulinijama bunkera.

Iako opet, tu bi mi i Vidović i Stojke imali prednost ispred Mudrog, ali paše i on.

Onda smo trebali Soldu preprodat u Rangerse, Topića u Lecce ili gdje većemilperska

A brajko da su ponude došle, pogotovo za Topića, vozio bi ga Banbo autom tamo, ko Bennacera u Zagreb
  • emilperska
    12.1k

Ponude su došle u Zrinjski jer su talijani mislili da je njihov igrač. Talijani su preusmjereni na adresu Maksimirska 128, što se dalje desilo, ne znam
  • Paggini
    73.3k
    Lecce je ponudio Zrinjskom 2 miljke eura za Topića. Ta rečenica sama po sebi je nevjerojatna. Ne kažem da se nije dogodilo, ali sumnjam da ga ne bi za te pare pustili tako da mi je teško povjerovati u to.

A što se tiče treninga, da, vjerujem da su i Topić.i Soldo na treningu osjetno lošiji od ostatka ekipe. Ne mogu zamisliti Topića da je bolji od Bakrara i Lisice, a za Soldu da ne pričam.
  • emilperska
    12.1k

Nemam ništa službeno osim da su talijani slali upite i šta već u Mostar. Ne znam jel Lecce, ali Seria A se spominjala.
    Mostarci su im rekli da nije njihov igrač i da zovu ZG.
  • Fatos Beqiraj
    252
    Pored svih menadzera, transfermarketa i svega ne vidim kako neko moze poslat krivom klubu ponudu.
    Mislim da je to teska laz
  • Mr Anderson
    14.5k
    Kaj se nije pričalo za Lecce da su i za Hoxhu nudili 2 milje. Ljudi hoće na silu nekog našeg igrača, a mi ne damo. Treba ih pitati bi li dali za Perića nešto.
  • Fatos Beqiraj
    252
    A uz to ko bi ponudio tolike novce za igraca iz bih lige, a pogotovo za topica. To bi prihvatio svaki dan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.