• Fan
    1.6k
    ma dobro, kužim, nego moja glavna poanta nije ni bila vezana za Jakira, jednostavno smo izgledali loše, ali smo isto skupljali brdo bodova kao i danas.
    Ugl, rano je još reć, trebao bi se dogoditi ogroman zaokret u igri, ali meni su Jakir i Kovačević u potpunosti u istom košu - ista igra sa 2 potpuno različita tima. Loše i bezidejno.
  • Mr Blue
    4.4k
    Naprosto je fantastičan nedostatak samokritike navijača s tribine/forumaša.

Pa ovdje su sve sami stručnjaci za nogometu igru, taktički genijalci za postavljanje prekida, doktori psihoanalize igrača i insajderi iz svlačionice pa znamo, eto sigurno i provjereno, da je trener 'izgubio' poštovanje svojih igrača, ma čudo jedno!

Moje je pak mišljenje da 99% navijača/forumaša nema nikakvo nogometno znanje, da to što oni vide i zaključuju s tribine ili televizije ne vrijedi ni crnog pod noktom, i da su baš oni puno, ali puno, bliže potpunim nogometnim diletantima nego trener Dinama, tko god on bio.

A to uključuje i ocjenu kako on 'očito nije trener za Dinamo' jer, pazi sad ovo, oni to znaju bolje od čovjeka koji je izričito tražio Kovačevića da preuzme klupu, a koji je proveo cijelu svoju bogatu nogometnu karijeru na najvećoj svjetskoj razini igrajući jednu od najkreativnijih pozicija na terenu i ima uvid u sve nogometne procese koje i sam kontrolira u klubu.

Nekakva smislena kritika igre uvijek može postojati i s tim doista nemam problem. No šizofreni ispadi nakon pobjede (!!) i neargumentirani veliki zaključci na temelju vlastitog mišljenja definitivno su sve osim smisleni. Dapače, ispadate smiješni i jadni. Ne znate iskazati podršku svom klubu i sve biste napravili da nekoga poserete zbog lajka na forumu ili da vam se netko nasmije na glupu foru na tribini.

Sve u svemu, hrpa vas ne zna navijati za Dinamo. Premier League i televizija su vam isprali mozak. Ima tu i još jedan čovjek čudan kojeg najviše krivim za takvo stanje svijesti Dinamovih navijača, ali ne mogu sad još i o tome.
  • Crni86
    16.2k
    Ja bi iskreno volio da ga netko od novinara pita na iducoj presici zasto dinamo na maksu igra bez neke ofenzivnije osmice odnosno desetke. Zasto dinamo sa goricom, osijekom i lokosima doma igra sa tri klasicna veznjaka.

Receno je da cemo igrat varijacije 433 formacije. Sta dobivamo sa 3 klasicna veznjaka a da u takvim tekmama ne bi imali sa recimo veznom linijom zajc,misic i vida/stojke.
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    Ja ne znam da li sam ja prozvan kao onaj koji želi glavu trenera Kovačevića. To je zadnje što želim. Ali da sam kritičan zbog igre jesam , i mislim da se ne moramo slagati u svemu. Ja se ne slažem nedostatkom rotacije. To kao prvo, da smo rotirati pa izgubili od lokse, Gorice ,bod jedva protiv Varaždina bilo bi mi i to ok. Ali nismo zbog toga izgubili utakmice i bodove . Isti se igrači vrte , postaje mi sve nervozniji. Jer od onog da su svi klapa, da na sve računa ,da ima 25 strašno dobrih igrača i da će svi igrati do ovog sad . Da neki uopće ne igraju ,da proziva ove koji su jučer ušli ,nije to način. Da rotira jer ga mnogi napadaju da mora. To mi se ne svidja. I da , imamo dosta novih igrača , ali mi nakon 6 mjeseci skoro nemamo igru bolju nego prošle sezone . Imamo bolju obranu ,definitivno. Ali igra je i dalje kamilica . A doveden si samo zbog toga . Daj bože da se sve promjeni na bolje ali ovo do sad što se tiče same igre nije baš za slaviti. Opet kažem ,ima nešto i do mojih očekivanja koja su možda nerealna ,i to poštujem da se u svemu ne slažemo. Ja želim Dinamo koji igra pravi napadački nogomet i koji će razbiti Lokomotivu koja je promijenila i više nego mi i ne zna ni sama kako se krpa
  • Mali dioničar
    18.1k
    Naprosto je fantastičan nedostatak samokritike navijača s tribine/forumaša.

Pa ovdje su sve sami stručnjaci za nogometu igru, taktički genijalci za postavljanje prekida, doktori psihoanalize igrača i insajderi iz svlačionice pa znamo, eto sigurno i provjereno, da je trener 'izgubio' poštovanje svojih igrača, ma čudo jedno!

Moje je pak mišljenje da 99% navijača/forumaša nema nikakvo nogometno znanje, da to što oni vide i zaključuju s tribine ili televizije ne vrijedi ni crnog pod noktom, i da su baš oni puno, ali puno, bliže potpunim nogometnim diletantima nego trener Dinama, tko god on bio.

A to uključuje i ocjenu kako on 'očito nije trener za Dinamo' jer, pazi sad ovo, oni to znaju bolje od čovjeka koji je izričito tražio Kovačevića da preuzme klupu, a koji je proveo cijelu svoju bogatu nogometnu karijeru na najvećoj svjetskoj razini igrajući jednu od najkreativnijih pozicija na terenu i ima uvid u sve nogometne procese koje i sam kontrolira u klubu.

Nekakva smislena kritika igre uvijek može postojati i s tim doista nemam problem. No šizofreni ispadi nakon pobjede (!!) i neargumentirani veliki zaključci na temelju vlastitog mišljenja definitivno su sve osim smisleni. Dapače, ispadate smiješni i jadni. Ne znate iskazati podršku svom klubu i sve biste napravili da nekoga poserete zbog lajka na forumu ili da vam se netko nasmije na glupu foru na tribini.

Sve u svemu, hrpa vas ne zna navijati za Dinamo. Premier League i televizija su vam isprali mozak. Ima tu i još jedan čovjek čudan kojeg najviše krivim za takvo stanje svijesti Dinamovih navijača, ali ne mogu sad još i o tome.
    Mr Blue

:heart:

Ako smijem dodati tvom savršenom postu jednu misao.

Ako osobno usporedim nogomet kao igru s nekom umjetnošću tipa film...

Pa svatko od nas zna da li mu je neki film dobar ili nije, ali skoro pa nitko od nas ne zna snimiti dobar film.

I to što veliš - jedna je dimenzija kritike u smislu "ne svidja mi se u našoj igri/filmu taj i taj segment" nego pazi ovdje ima hrpa režisera/trenera koji bi znali složiti ekipu tako da ima 20 bodova prednosti u HNL-u i igra polufinale Lige pravaka.

Zbilja puno ljudi na tipkovnici imaju toliko samopouzdanja bez pokrića.
  • Sajla
    14.2k
    sad sam išao ponovo pogledati emisiju nakon utakmice i "napalo me sa svih strana da moram rotirati" i ne mogu vjerovati da je to netko shvatio kao ozbiljnu izjavu. pa čim je Valentina krenula s pitanjem u tom smjeru Kovi se usta razvukla u osmijeh i vidjelo se da to okreće na zafrkanciju i "šta ću jadan, morao sam", a kad je Toplak dodao "popustio si" odmah se uozbiljio i poklopio ga s "nikom ja ne popuštam". ako ste stvarno povjerovali da je to ozbiljna izjava, da je tip pred kamerama izjavio da sastavlja momčad temeljem članaka u novinama i izjava u podcastima, onda baš jako podcjenjujete ovog čovjeka. pogledajte video, nemojte samo čitati što su novinari napisali, neverbalni dio komunikacije puno govori.
  • Droljo
    22k
    Dok god u Europi izgledamo i guramo dobro, ovakve pobjede kao jučer mi nisu nikakav problem... Naprotiv.
  • rokikaciga
    6.3k
    Pa opcepoznato je da vecina ljudi temelji svoje misljenje na poluinformacijama bez konteksta, ne gledaju emisije ili sadrzaj koji komentiraju, najgore kaj ne gledaju niti utakmice vec komentiraju statistiku sa Sofe ili transfermarkta.

Nije stanje na terenu ni blizu idealnog ali prvi u EL, prvi u HNL, nemamo problema u Kupu...ne vidim nekih prevelikih potreba za ekstremnim promjenama.
  • IceMan
    3.5k
    Volio bi, kad bi napravili neki termin/turnir da odigramo nogomet.

Ja se dam kladit da 98% zone nezna loptu udariti.

A sve stručnjak do stručnjaka….
  • Droljo
    22k

Mourinho ili Ćiro rasturaju nogomet i Cannavaro je vrhunski trener jer zna igrat nogomet. Pravilno!
  • IceMan
    3.5k

Krivo.

Mourinho je igrao u prvoj i drugoj lizi (Rio Ave), Ćiro u Rijeci…

Napisao sam udariti loptu.
  • Fatos Beqiraj
    250
    Bas me zanima koga bi svi ovi strucnjaci koji pljuju Kovu na klupi?

Za nas primarni trenutni cilj osvajanje HNL, ne postoji trenutno trener koji je bolji od njega, eventualno isti rang ko on ni ti bi dobili ista ni ti izgubili.
  • Droljo
    22k

Ok. Onda će messi biti naj bolji trener svih vremena. I Ronaldo isto. Kao što su bili pele i maradona.
  • IceMan
    3.5k

Krivo si shvatio upis.

Pola ljudi je cijepljeno od bilokakvog sporta a komentiraju kao da su Mourinho ili Ćiro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.