• Dadox
    1.1k
    nebi im čestitao ni da Zvezdu dobiju
  • Ludovic IX
    10.1k
    vise mrzim ove latentne tovare od onih iz splita
  • Mlađi referent
    14.6k
    24/25, derbiji s Hajdukom, Osijekom i Rijekom

4-3-5
    Paggini

Fale nam tri boda za prošlogodišnji učinak :death:
  • Paggini
    73.3k
    Fale nam tri boda za prošlogodišnji učnak :death:Mlađi referent

E ali prvo poluvrijeme protiv Vukovara na Maksu
  • emilperska
    12.1k
    Ako ne proširimo rotaciju i kreneno dominirat tekme izvan big 4, ne piše nam se dobro. Paggini se tu sprda, ali suština je sljedeća:
    Malmo (A)
    Vukovar (A)
    Rijeka (H)
    Celta (H)
    Istra (A)
    Karlovac (A)

U isto vrijeme jogurt ima:
    Gorica (A)
    Cibalia (A)
    Slaven (A)
    Osijek (H)

Imaju resurse i uvjete da svakoj HNL tekmi pristupe kao da je derbi i to se vidi u učinku ove sezone i dobro plivaju u tome i bit ce gadan takmac.

2 i to kakve utakmice manje za odigrati imaju. Oni u rotaciji koriste više igrača od nas s ozbiljnijim minutama. Kod nas 14 igrača ima ozbiljne minute i jos KTC i Stojke solidne. Ostalo su garbage time zamjene. S 14-16 igrača bit ce teško nosit ovaj ritam. Iako su i Garcia i Kova trenutno u klubovima koji su 2 do 3 platna razreda iznad onog što su vodili dosad. Garcia se lakše u HNLu maknuo iz tog mindseta da vodi mali klub.
    Kovi to baš teško ide. Zato mu i odgovara Europa jer tu ima postavke kao da Slaven igra s Hajdukom i nama i tu pliva kao riba u vodi. S druge strane, nisam siguran da li bi Garcia dobio s nama išta u Europi.
  • Tongo Doumbia
    7k
    Angažirat Garciu za HNL, Kovačevića za Europu. Još Šafarića možda za domaće i taman. :ok:
  • Mr Anderson
    14.5k
    Trebamo dobiti sve do derbija, a onda i njih u derbiju. Jednostavna računica.
  • Paggini
    73.3k
    Oni u rotaciji koriste više igrača od nas s ozbiljnijim minutama. Kod nas 14 igrača ima ozbiljne minute i jos KTC i Stojke solidneemilperska

Pa ne znam baš, kad se gleda cijela sezona, rekao bih da smo mi više od njih rotirali ili barem jednako.

Igrači koji su kod nas odigrali solidan broj minuta:

Nevistić
    Valincic
    McKenna
    KTC
    Dominguez
    Goda
    MPV
    Misic
    Bennacer
    Villar
    Zajc
    Vidović
    Lisica
    Bakrar
    Vidović
    Stojković
    Hoxha
    Beljo
    Kulenović

19 igrača.

Jedini koji su baš na marginama su Gale, Mudri, Soldo, Topić i Varela, uz RPGa jel. A od njih su i Gale i Mudri i Varela dobili nesto solidnijih minuta da se pokazu. Što i nisu
  • Time
    1.5k
    Odličan Hajduk danas.
  • vjeko1701
    19.9k
    Ajde malo pozitive. Varaždin vodi. :D
  • Dinamosaurus
    64
    u tom slučaju imaš point, bio sam u krivu
  • Crusades
    19.4k
    Hajduk je maloprije osvojio još jednu titulu. Naime, nakon kaj su postali prvaci ulaska u zadnju trećinu, sad su postali i prvaci rotacije.

Iskrene čestitke. :clap:
  • blue heart 72
    2.8k
    Ma sve ljepse i ljepse na Zoni. Vise nije cak ni dovoljno da moramo citati pljuvacinu i defetizam nakon nasih pobjeda, vec smo dosli do te faze da moramo citati cestitke tovarima nakon njihove pobjede u HNL-u
  • E46
    1.8k
    gle ljudi su s razlogom skepticni, realnost je da je garcia bolji trener i da tezi igri za razliku od naseg trenera, mi jednostavno imamo 3x bolju ekipu od tovara a igre nigdje nema, kad tad ce to doc na naplatu, a ljudi se s pravom pitaju kad ce doc na naplatu, mislim da ako se sto ne promjeni po pitanju igre i par igraca da ce Kova bit bivsi vrlo brzo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet