• Krizy
    62.8k
    Posljednja sezona u kojoj su dva stopera bili strijelci na istoj utakmici bila je sezona 2006./07.

Zanimljivo je da je 2006./07. u čak tri utakmice Dinamo imao po dva stopera kao strijelca.

Nakon te sezone čak 18 sezona nismo imali utakmicu u kojoj su dva stopera bili strijelci na istoj utakmici. Do jučerašnje utakmice.

2006./07.

11. kolo
    Osijek - Dinamo 0:4
    Eduardo, Drpić, Cvitanović, Drpić

26. kolo
    Pula - Dinamo 1:2
    Schildenfeld, Drpić

27. kolo
    Dinamo - Cibalia
    Eduardo, Carlos, Eduardo, Ćorluka

2025./26.

10. kolo
    Dinamo - Osijek 2:1
    McKenna, Domínguez

Drpić golgeter, nadam se da ovo sinoćnje nije novi utjecaj Nives :rofl:
  • jedan u nizu
    15.8k

Jel ima i neka video verzija ili je samo audio doku?
  • SAS1987
    18.9k
    mislim da samo audio, al nisam siguran.
  • mlinchica
    4.1k
    Nemam namjeru ulaziti u bilo kakva propitkivanja razloga jučerašnje šutnje sjeverne tribine.
    Nekada davno bila sam na mnogim utakmicama među najvjernijima, od stajanja na istoku, preko juga do sjevera. Od tada su se promijenile generacije, vodstva, obleka ali su uvijek postojala pravila. Ako ti se ne sviđaju, imaš druge tribine. Ako nisi dio grupe, nemaš kaj propitkivati njihova pravila, odluke.

Ono na što se želim osvrnuti je da je sada valjda svima jasno (ako još nekome nije bilo) koliki je utjecaj Bad Blue Boysa sa sjeverne tribine na naš klub i grad, na cijelu ligu u smislu atmosfere koja uvelike utječe na posjećenost utakmica.
    Iz kuta osobe sa zapadne tribine (zbog nedostatka istočne), sektora na kojem nema godišnjaka, prvo poluvrijeme se iz svih redova oko mene samo jedan odgovor tražio: zakaj ne navijaju?
    Ekipa je slala poruke, listala portale, pao je gol "jeeee, jel ima kaj novo, zna se kaj? Nema ni transparenata, pa jel zbog termina utakmica? Ma mora biti zbog termina..", pokvarenim telefonom stižu informacije da će početi poslije 30 min… "ne, ne, počet će u drugom poluvremenu.. jel zbog Zadre?"

Pored sjedi stranac hr korijena, koji nekaj nabada hrvatski. Doveo je 7 svojih frendova stranaca, kasnije čujem ima kanađana među njima.
    Pretrgao se od objašnjavanja u prvom poluvremenu da inače nije tako jer BBB su jedna od najboljih navijačkih skupina. Pokazivao fotke s prijašnjih utakmica koje redovito posjećuje na zapadnoj tribini. Pričao priče kako to izgleda i zvuči uživo, pokazivao rupe od baklji iza gola, puštao videa, opisivao transparente (objašnjavao značenja na eng, stvarno se dobro pripremio). Razočaran kaj njegovi gosti nisu to doživjeli jer im je sav ponosan tako nešto najavljivao.
    Drugo poluvrijeme se samo pilo…

Zakaj ljudi sa zapada nisu samoinicijativno počeli navijati?
    Pa, tamo je dosta onih koji nikad ne bi sami krenuli. Neki uz poguranac, neki ni tako.
    Ima i ovdje dosta godišnjaka sa zapada, pa ako žele, neka napišu zakaj npr. skandiranje Mudrom nije bilo problem pokrenuti u prijašnjim utakmicama.

Ali postoji i ovo:
    Zapad reagira kada god sjever zagrmi ustanite Purgeri, zapad u napad ili na bilo koji poziv BBBa.
    Zapad je jučer bio u nedoumici treba li navijati uopće jer se nije znao razlog šutnje.
    Zapad je jučer zaključio da su razlog šutnje termini utakmica i „solidarizirao se s protestom sjevera“ (to je bio zaključak prije obavijesti s telegrama).

Sve ovo nabrojano nekom se može sviđati ili ne ali to su profili navijača, članova, pratitelja, simpatizera, kako god ih nazvali, sa zapadnih tribina.

Ono kaj želim naglasiti je da u današnje vrijeme fotkanja, snimanja, postanja, influencanja, bez podržaja organizirane navijačke skupine, bez sjevera i BBB, imamo onu „repka“ atmosferu.

Zato, dečki sa sjevera, zagrmite ponovo što prije, pozovite zapadne tribine, animirajte stadion.
    Bez vas ne valja, bez vas je bezveze.

"Jeee, drugi gol! Ma počet će navijat u drugom poluvremenu, sigurno…"
    Sretan put u Malmo!
    :victory:
  • FazeN
    2.8k
    Puno negative oko ove tekme jučer, Neva mi nije za golmana Dinama ali evo pogledah još jednom njihov gol, stvarno je odličan nema što, nije ništa mogao iskreno.
    Pa se pitam jel bolji njihov gol jučer koji su nam dali ili napadač kojeg nam daju uskoro
  • don
    16.4k
    Ako nisi dio grupe, nemaš kaj propitkivati njihova pravila, odluke.mlinchica

normalno je da ljudi propitkivaju, isto ka šta je normalno da nitko normalan ne podrži takvu odluku.
  • Papastrumf
    19.7k

Nitko te nije niti pitao za misljenje.
  • vjeko1701
    19.9k
    Ako nisi dio grupe, nemaš kaj propitkivati njihova pravila, odluke.mlinchica

Oprosti ali ovo jednostavno ne stoji kad je u pitanju jedan forum. Taj princip bi se onda jednostavno mogao primjeniti dalje:

"Ako nisi dio uprave nemaš kaj proptikivati njihova pravila, odluke"

"Ako nisi dio trenerskog stožera nemaš kaj proptikivati njihova pravila, odluke"

"Ako nisi dio ekipe nemaš kaj proptikivati njihova pravila, odluke"

I onda dolazimo do čega? Ako je ovo forum svih Dinamovaca, onda ništa oko Dinama nije zaštićeno od agrumentirane kritike unutar pravila foruma.
  • Gringo
    496
    Kohorta kad je krenula da vrijeđanjem, dio sektora 9 i 10 ih je počeo sprdati sa skandiranjem Demoni Demoni gumeni bomboni
  • BlueVelvet
    346

ovakva odluka je uvijek losa, nikome ne odgovara i steti i grupi i klubu.

ali to je i poanta, pa neka se odredeni ljudi zapitaju kako i zasto, a ne da se skrivaju iza brojnosti tribine i nekih dobrih izdanja..
  • don
    16.4k
    Nitko te nije niti pitao za misljenje.Papastrumf

zašto bi me itko i mora pitat? :lol: Pričat cu kad ja želim.
  • serbus
    5.4k
    onda dolazimo do čega?vjeko1701

Do one stare bolje 100 pravih nego tisuću "indijanaca"..
    To se tak ne radi, tekma se zbog dinama igra a svi su tamo zbog njega bar se nadam.

Daj podršku a interne stvari i probleme sa tekme su trebali riješiti danas. I nitko ne bi imao pojima da se nešto dogodilo a problem bi dečki riješišili da se ne ponovi. Ovako se nažalost ostavio prostor za razno razne priče.
  • deda
    41.9k
    Vele da je bolje donositi i loše odluke nego nikakve. Ja nemam pojma niti bih se usudio reći jel ova odluka dobra ili loša. Grupa zna zašto ju je donijela i realno, nas može zanimati i možemo "propitikivati", ali s obzirom da relativno poznajem funkcioniranje grupe mogu reći da ga nećemo ovdje dobiti. I ne trebamo jer je stvar očigledno interna.
  • vjeko1701
    19.9k
    To je sve na grupi i osobno se u to ne mješam. Niti sam jednim postom pitao zašto niti sam komentirao dal je ta odluka bila dobra ili loša. Ja jednostavno ne znam o čemu je riječ pa mi je glupo kritizirati ili podržavati.

Svi moji odgovori su usmjereni prema retorici - to je njihova stvar, nemate vi tu ovdje kaj ispitivati ili procjenjivati.

Ovo nije forum sjevera, ovo nije foruma zapada. Nažalost nije ni mog istoka xD. Nije forum dinamovog proljeća, nije forum [popuni sam]. Sve je podložno raspravi dok je ista unutar pravila i nema svetih krava.

Zato molim da forumaši ne rade posao moderature i administrature i sami određuju kaj se smije ili ne smije pisati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet