To je zdrav diskurs? Ili je tebi sva kritika prema klubu zdrava, a sva pozitiva je slijepo sektarenje? — Paggini
Onda se obračunaš konstruktivo i argumentirano sa istima — Navijač Dinama
svi su u neki lažni defenzivni stav skočili, i na kraju utakmice ko suncokreti — Navijač Dinama
Onaj trovac iz Nacionala je mjesecima iskakao iskljucivo nakon neke negativne situacije i pustilo ga se. Ovaj klaun je slican tome. Mislis li stvarno da se s takvima moze argumentirano? Da ce promijeniti "misljenje"? Oni su tu po zadatku, nema tu rasprave. — jakov1
Ovakav komentar vidim svako malo i nije mi jasno cemu to. Mozemo se okladiti u sto god hoces da neces naci nijednog koji je branio prvih pola sata i onda promijenio misljenje i okrenuo na pljuvacinu. Znam jer sam potrosio pola sata i popisao sve koji su bili defanzivni i one koji su im lajkali komentare i onda pogledao naknadne kometare svih njih. — jakov1
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.