• rioda
    10.8k
    Ko je iz nacionala i na kakvom je/su zadatku? Uputi me slobodno. Posto mi magli u glavi.Navijač Dinama

Dubravko Miličić, valjda
  • Paggini
    73.2k

Brate dragi, treći put ti pišem da mi ne smeta jebena kritika ni raspravljanje, šta ti u tome nije jasno?

Nikoga ovdje nisam napadao zbog kritike, nego se raspravljao (iako su neki doktori i raspravljanje shvaćali kao napad).

Ne smetas mi ti, ni ovi koji s tobom dijele mišljenja, smeta mi ovaj lik, kojega sam i napao iz razloga kojega sam vec objasnio a ti opet pišeš o samoj prirodi forumskog raspravljanja.

Lik kojega sam napao je antiteza tome jer se pojavi iskljucivo kad je loše i naslađuje se porazima. Kao da sad ovdje na forumu postoji tip koji se pojavljuje iskljucivo kad je sve dobro i tebe citira kad si nesto spomenuo i napise "ehehe jesi pametan", bez ikakvog konstruktivnog doprinosa raspravi ili forumu.
  • Time
    1.5k
    Bravo igraci +3 i to je to

Shvacam da je unutarnja stvar grupe razlog zašto se nije navijalo.Nitko nije branio zapadu da pocne navijanje.I sebe smatram mozda ne BBB,ali blubacem da.Bio sam uz grupu kad ih se napada da dobiju odredeni broj ulaznica za gostovanja,npr za Rijeku,Malmo itd smatrajući da to zaslužuju jer deru glasnice i po kiši,snijegu,jer mora netko organizirati navijanje na gostovanjima,mora netko uvesti reda itd,ali zbog cega da budu privilegirani sto se tice ulaznica ako ne rade ono zbog cega i jesu(i trebaju biti) privilegirani,a to je navijanje.
  • Zagi
    12.5k
    Znam jer sam potrosio pola sata i popisao sve koji su bili defanzivni i one koji su im lajkali komentare i onda pogledao naknadne kometare svih njih.jakov1

Čitate li vi ovo? show program
    Si našao kojeg unutarnjeg neprijatelja?
  • don
    16.3k
    na šta ljudi troše život... zar je vama stvarno toliko bitno šta anonimni ljudi pišu na internetu u pm?
  • jakov1
    1.1k
    Ko je iz nacionalaNavijač Dinama

@Socrates

na poluvremenu bilo sigurno puno bolje(pozitivnije) stanje i svijest nego sad nakon utakmiceNavijač Dinama

Nije stanje svijesti nego stanje u komentarima. Ja sam jednako nezadovoljan bio nakon 90 kao i nakon 30 minuta jer smo jako malo dobrog pokazali, medutim na zoni se sve okrene jer odjednom isplivaju trovaci poput doticnog klauna, koji doslovno nista ne pisu dok nema prilike za negativu.
  • Felip
    688
    Žao mi je da se bar zapad nije spontano aktivirao navijački kad je već sjever vodio neke svoje borbe, a pokazao je da zna i može kad se stvori neka iskra. Danas te iskre nije bilo i onda imaš realnost da ti šačica kohorte vodi navijanje na tvom stadionu pred 10000 ljudi. Ne ponovilo se.

Što se terena tiče, jasno da niti igra niti energija danas nisu bili na razini kao u 1.kolu, ali dobilo se za razliku od Lokomotive i Gorice gdje su se možda i uz bolju napadačku igru prosuli bodovi.

Prvi smo na tablici koju god pogledaš i to je činjenica s kojom idemo u novi tjedan, unatoč svemu što se događa i na terenu i uz teren i na tribinama.
  • cibona
    6.5k
    ja sam mislio da ce novi igrači donesti energiju ali nisuLudovic IX

A koji su to novi igrači danas startali izuzev Bakrara koji je prisilno u prvih 11 zbog ozljede Lisice, i Kulenovića koji je na valu podrške navijača startao umjesto Belje.

Ja tu ne vidim nikakav pomak što se rotacije tiče, a s druge strane Kovačević javno tvrdi da je zbog pritiska bio prisiljen rotirati.

Igrači koji su ušli s klupe uklopili su se u sivilo prve momčadi, s tim da treba naglasiti da ozbiljno zabrinjava pad forme i loše partije Stojkovića.

Trener kovačević svojim izjavama gubi svlačionicu, posve je jasno da je neke igrače već izgubio, a nemoguće je igrati na 3 fronta s 14 igrača. Ne mo gu će.
  • rioda
    10.8k
    A koji su to novi igrači danas startali izuzev Bakrara koji je prisilno u prvih 11 zbog ozljede Lisice, i Kulenovića koji je na valu podrške navijača startao umjesto Belje.cibona

Ljubičić je do sad bio standardan
  • Navijač Dinama
    10.6k
    Dubravko Miličić, valjdarioda

Zar stvarno mislis da bi se Dubravku dalo dolazit na forumu i raspravljat tu sa nama??? Tog lika socratesa bi ovako rekao da je neki ljutiti alter ego prije nekakvog Lesičkogo nego Dubravka, bar mi je takaav dojam Dubravka da nije pokvaren i zloban, dok jebiga, Lesi je onaj tko ponudi više njihov sam rektalni alpinist.

Mislim, vjerujem da neki dinamovi novinari (e sad problem je što se svakakvi likovi danas nazivaju novinarima ali i dinamovi)čitaju forum, prenose informacije i ostalo, ali da bi se baš loginirali i imali dnevne rasprave ili nešto, ne znam.

Razumijem te, ali opet, mislim da ne treba ljude nazivat debilima i klaunima. Ds postoji pametnije od toga. U najbolju i najpametniju ruku ignoriraš što napiše, i ćao pozdrav. Ne zamaraš se.

Nije stanje svijesti nego stanje u komentarimajakov1

E pa da to.

Ja sam jednako nezadovoljan bio nakon 90 kao i nakon 30 minuta jer smo jako malo dobrog pokazali, medutim na zoni se sve okrene jer odjednom isplivaju trovaci poput doticnog klauna, koji doslovno nista ne pisu dok nema prilike za negativu.jakov1

I ja sam bio nezadovoljan, na poluvremenu sam napisao, bilo prošlo, završilo, i idemo dalje. Najviše tko mora iz ove utakmice pouka uzet je Kovačević, nitko drugi, ni više ni manje.

A sto se dotičnogo tiče, ne pratim iskreno tu poimence tko i što piše ili što je pisao nekad prije. Doduse ima onakvih "specijalaca" poput Orca, pa ne moram ni vidjet komentar znam otprilike što je napisao o nekom igraču ili neštom

I ja sam u davnim počecima svog forumskog mandata, dakle prije 6 godina, svašta škrabao i pisao, ne sjećam se ni sam više šta. Svaka tebi i svakome drugome čast ako ti se dalo od početka ić i pisat i zapisivat tko je i što pisao pa i makar na ovoj temi, a gdje pamtit forumaša nekog duze vremena i što je pisao i kad se javlja i slično.
  • criticus
    5.1k
    Dragi "navijači Dinama",

Dobio se i četvrti derbi ove sezone, kako god bilo da je protivnik u mometu u kojem je. Igra nije bila dobra, ko ni Gorica nakon stanke. Igrači su svjesni i treneri isto. Poslusajte Škotovu izjavu ako nije jasno.s

Tako ako sad hoćete smijenit trenera pitam zašto i koga bi vi sada doveli? Ko je dobar trener za Dinamo da ga se neće tjerat nakon 10 (slovima deset) utakmica od kojih 7 pobjeda, 4/4 u derbijima i prvog mjesta u HNLu, 2 utakmice u EL i 2 pobjede? To očito nije dovoljno jer s novom ekipom na novoj razini za trenera igramo "ispod očekivanja". Jel to Čačke, nije bio dobar, jel Bišćan, zoki mamić, Jovićević, Jakir, Canavarro? Hoćete Garciu kad ga tovari dumpaju za koji misec ili kad se Dalić ostavi reprezentacije možda? Mada kako se u Kataru prolazilo bojim se da bi ovdje Dalić bio bivši nakon prvog kola i Maroka. Otpisuje se igrače nakon isto toliko utakmica. Još nismo došli do dugih rukava, prvi smo u HNL i EL al stručnjaci već sve znaju. SN ima puno kandidata za redakciju, samo nek crpe talente.

Lp.
  • grba
    410
    Nek igramo ovako do kraja i nek pobjeđujemo
  • KtcGoat
    1.6k
    Dobro za vidjet da ima puno ljudi koji nemaju prijatelja(kao ja), pa subotnje veceri provode na forumu.
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Pobjedi se ne gleda u zube. Bravo momci bravo navijači. Bravo Mario Kovačević. Svi u Malmo. Idemo po novu pobjedu.
  • Crni86
    16.2k
    četvrti derbi ove sezonecriticus

?????? Pobjedili smo 9. ( slovima: DEVETU) momcad prvenstva.

Ne znam iskreno zasto se ikada utakmica s osijekom klasificirala kao derbi. Jedne sezone smos e borili sa njima do polusezone za naslov i to je to. Mali provincijski nebitni klub, kao da smo dobili cibaliju iz vinkovaca.

Prestanite nase protivnike predstavljati kao fa su real madrid ili chelsea. Ovo je sve samo derbi ne. Jedini derbi zbog povijesti koji priznajem su tovari i zbog rezultata u novijoj povijesti rijeka. Osijek je totalno nebitan i mali klub i utakmica sa njima nijer derbi.

Ocigledno je bilo da igramo lose od prve minute. Zapravo isto kao sa goricom (ljudi su na poluvremenu uvjeravali da je sve uredu i fa je to plan…) … razlika je samo sta nam je protivnik podario dve greske koje smo iskorostili, da nismo rezultat ne bi bio ni malo pozitivan za nas i volio bi onda vidjet komentare na ovoj temi. Pobjeda je pobjeda, ali igra je jedna jako velika opomena za sve, a najvise za trenera te na ovoj igri ne mozemo graditi nikako optimizam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet