• Zg123
    2.7k
    Ja ovom covjeku i dalje ne vjerujem, nista ja tu smislenog ne vidim osim dobre obrane.
  • fakin
    1.5k
    Ovo mi je sad zalosno kako u tv emisiji trener Dinama se brani zasto ne rotira. Pa jebote steraj ih u kurac, sto se njima pravdas i branis

Edit: kao sto sam rekao, ne razumijem ovakve izjave trenera Dinama: https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/kovacevic-napali-su-me-sa-svih-strana-pa-sam-morao-mijenjati/2721501.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m&index_tid=807951
  • cibona
    6.5k
    Iz njegove izjave se jasno daje iščitati da mu i dalje nije jasno koje su moguće negativne posljedice manjka rotiranja. To je veliki problem i razlog za zabrinutost. Ovakve poruke poput "napadali su me sa svih strana pa sam MORAO rotirati" ne doliče treneru Dinama i nadam se da nas njegova tvrdoglavost neće koštati u budućim utakmicama. A ovo danas je bilo loše.
  • Jaki991
    468
    On i dalic istog komunikologa imaju 100%
  • serbus
    5.4k

Ja se nadam da kad završi Kovina epizoda u dinamo za godinu,pet,deset da više nikad trener dinama neće biti čovjek koji nema iskustvo treniranja (igranja) srijeda-subota.
    To je skroz drugi sport od treniranja samo za subotu.
  • E46
    1.8k
    i neka ga se ispituje. Nek se daju galesicu papiri i nek ide decko igrat negdje dalje a ne da tako mlad decko koji je kvalitetan igrac trune na klupi! O tome da se nema igre ne treba puno...mi smo bolje igrali prvo kolo u osijeku nego sad, totalno smo neigrani, nisam zadovoljan.
  • KvartZagreba
    1
    Podrska treneru, promjenit 40 igraca u jednoj sezoni,treba vise od 10 utakmica za to ugirat. Prvi smo na svim tablicama i sve bitne utakmice smo dobili sa hendikepom.
  • Jurki
    20.1k
    Jedino s cim sam razocaran je to da je uvel Villara umjesto Zajca.
    Ja sam teska budaletina kaj se nogometa tice.. al ovakvu zamjenu nebi napravil ni napusen ni drogiran.
    Znas da su Villar i Misic isti igraci.. onda mijenjas Villara za Misica, a ne da su obojica na terenu.
    Isto tak ti si trener.. pa jebemu sve.. da nemres zamjene našpanati da preoru teren.

Ovo sve pisem nebitno za rezultat na kraju utakmice.
  • Kujtim Shalla
    6.7k
    Njega će Nevistić i vjerujem golmanu koštat posla , a i lagano postaje ili je bio ziheras , od svih rotacija ,izmjena koje je najavio. Iste zamjene samo eto Kule počinje , Domingues se oporavio i to je to. Ostalo sve kao i obično . Nit si štedio igrače niti si nešto posebno odigrao. Jedva se spasili na kraju. A polako i sobu za pušenje si pravi. Pa čemu ti Mišić igra sve minute svako put čovječe . Nestao bog ozljede pa šta onda
  • Zagi
    12.5k
    "Malo me žalosti da igrači koji su danas ušli nisu ponudili dovoljno dobru igru."
    I to je to. Možete vi verglati o rotacijama kada zamjene odigraju loše.
  • MarK
    1.1k
    Ok, mijenjao si i vidjelo se da zamjene ne grizu niti su prevaga(Stojković, Varela, Villar). Sad su na redu Mudri, Vidović, Soldo, Vinlof, Galešić. Ako se i oni budu vukli kao babe po terenu imaš potpuno pravo reći da ćeš igrati sa 14 igrača do daljnjega. To je i NB izjavio u prvom mandatu kad su zamjene bile bezvoljne. Ne mogu razumjeti da igrač koji dobije 20 minuta ne vrši presing i ne bori se kao lav. Jbnih 20 minuta izgori na terenu ako misliš izgurati nekoga iz prvih 11. U situaciji gdje već vodimo konkretan učinak je sporedan ako si natjerao stopere da izbijaju, oduzeo poneku loptu, napravio dobar posao u obrani itd.
  • jakov1
    1.1k
    Obrana je beton realno izuzev naseg Yashina na golu. I to je nasa najveca vrlina ove sezone. Ofenzivno bez uvrede meni bas uzas.GeneralNapoleon

Slazem se, ali bolje tako nego obrnuto. S dobrom obranom se na napadu moze raditi cijelu sezonu, a s losom obranom te nikakav napad nece spasit vise od 5-6 utakmica.

Mudri, VidovićMarK

Vukli su se kao babe kad god su igrali, koliko im jos prilike treba?
  • dinamozivivjecno
    3k
    a kad je to Mudrazija dobio pravu priliku ove sezone, i ne nemojte mi kup protiv predavaca spominjat jer je to bio malo jaci trening. Znaci u 10. kola dobio je zadnjih 15 minuta protiv Rijeke i Belupa i to bi kao trebao biti kriteriji po kojem mozemo ocjeniti je li zasluzio igrati vise ili ne ??
  • Pacho
    8.5k

A mozda igraci s klupe reagiraju lose, jer si ih skroz ugasio manjkom minutaze i rotacija?

boom-mind-blown.gif
  • jakov1
    1.1k
    nemojte mi kup protiv predavaca spominjat jer je to bio malo jaci treningdinamozivivjecno

Sta onda nije utrpao dva komada?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.