• kariola86
    163
    Bio bih i ja psihički gotov kad bi šesnaestogodišnjak ušao u igru prije mene samo zato što njegov menadžer vrši pritisak na klub. Bez nepoštovanja prema tom mladiću — vidi se da ima ogroman potencijal — ali mislim da je nakon ove utakmice svima jasno da još nije spreman za ozbiljnu minutažu.
  • Slepicka
    320
    ne izgledamo dobro nakon reprezentativne stanke, (sto je cudno jer nemamo puno reprezentativaca, trebalo bi biti obrnuto)Gorica uzas igra i poraz, sada uzas igra i pobjeda sto je u biti najvaznije u ovom trenutku
  • GeneralNapoleon
    2.2k
    Stvorili smo realno jednu priliku u 90 minuta i to je bio McKennin gol nakon kornera. Imam dojam kao da se protiv svakog postavljamo kao underdog. Ili nismo u stanju provest kaj trener zeli. A oboje nije bas optimalno.
  • DiddyGuela
    4.6k
    Ne sviđa mi se kako izgledamo, ne sviđa mi se smjer u kojem idemo.
    Igramo najlosiji presing u cijeloj ligi. Skroz neorganizirano, ispadamo ko ratkape. Nikakav napredak.
    Vise igraca mi se cini totalno van forme, prije svih Stojkovic i Villar. Djeluju potpuno izgubljeno.
    Kova se gubi, radi kompromise u igri, kompromisne zamjene, mali Varela nema sta trazit u seniorskom nogometu. Ni trke, ni znanja... igramo nekakav bljutav nogomet bez jasne ideje i identiteta.
  • mrgud
    544
    Umjesto da se dižemo u formi mi sve lošije izgledamo.Neće ovo biti dobro
  • mosad
    2k
    lagano ćemo maznuti Šveđane
  • mrgud
    544
    Sa ovakvom igrom teško
  • don
    16.4k
    Ne budi tako ostar. Pod stresom su i puno rade pa je ok da svakih par dana nesto epski useru.Pacho

kad ste već otvorili temu... Jel može @Fantom objasnit zašto objave za gol kasne po 10 minuta? Npr. objava za drugi gol kasnila 13 minuta i onda se i gubi smisao objavljivanja iste.

je li dizajniraju sliku tek kad gol padne ili?
  • Zagreb1992
    2.7k
    Ne smijemo se dovesti u sitaciju da se na svom stadionu branimo...Imamo sreće da je ovaj Osijek očajan
  • CerealKiller
    60
    Kovacevic je zadovoljan
  • fakin
    1.5k
    Stvarno se ne sjecam kad je zadnji put Dinamo dobivao lagano derbije, a gubio male utakmice.

Uvijek do sad smo male lagano rjesili, a derbije cesto gubili
  • Sibirski plavac
    6.8k
    Gledajte to s pozitivnije strane, lani bismo izgubili tekme u kojima odigramo dobro, a danas smo dobili unatoč padu u drugom dijelu.

Nek su 3 boda tu, nadajmo se da će iduće tekme biti bolje odigrane. :pray:
  • Murtidzg
    408
    Losa igra.
    Loše zamjene.

Ma daj vi više sa tim malo igra treba vremena. A kaj sa igracima kaj uopće ne igraju?
    Odite navijati za Kustosiju, ali onaj drugi naglasak.

A Kovačević ja ne znam kaj ti radiš mi izgledamo sve lošije?
  • Navijač Dinama
    10.6k
    VillarDiddyGuela

Čovjek do sada osim onog gola Istri ništa nije pokazao, baš nikakav doprinos nisam vidio kod njega. Isti takav doprinos i očekivanja smo imali od Roga prošle sezone, samo je Rog imao i nekoliko ozibljnih i velikih operativnih zahvata, a ovaj između ostalog koštao i 3 miliona.

Ne znam kakva su mu zalaganja na treningu, al očiti dovoljno govori kad je Zajc koji je kasnije došao nakon njega, puno se bolje i brže adaptirao i uigrao u sustav.
  • Paggini
    73.3k
    Bezveze tekma s nase strane, ali Osijek nije nijednu priliku, pa ni situaciju stvorio pa me bar to veseli.

Impuls s klupe nikakav, onih par situacija sto je Varela imao, Hoxha bi zakuvao nesto 1/1. Villar loš, Stojković očajan, ali očajan.

Sve skupa bezveze, još u toj tišini amplificira dojam, ali opet, kao vječni optimist, taj isti osijek nam je stvorio 3, 4 prilike na Opusu, danas nijednu.

Ali nije ovo bilo dobro, pogotovo grobno 2. poluvrijeme. S pobjedom zadovoljan. Također, neka netko izvadi nase tekme nakon rep pauza, brijem da smo 90 posto njih kiksali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet