• don
    16.4k
    katastrofa

ali +3
  • Omake
    12.8k
    Preživilo se.
  • dis
    114
    Ok 3 boda su tu to je ono najbitnije,ali ovo je jako loše totalno bezidejno. Postaje zabrinjavajuće što mi iz utakmice u utakmicu djelujemo sve lošije.
  • Nolifer
    12.9k
    normabel.jpg

Dobro je sve, bitna su 3 boda!

:strong: :victory:
  • Anderson Costa
    180
    najjaci ste mi… klinac od 16 godina pruzi slabiju partiju nakon sto je sve ostalo vrijeme sta je dobio za igru bio vise nego dobar, ali ne idemo pljuvacina odmah od strane nekih kaj se tu pojave svaku prijestupnu
  • Str1nger Bell
    2.8k
    Loše.

Treba ukinut bilo kakvo rukovanje sa sucima dok nas ovako masakriraju.
  • mrgud
    544
    Vidi se na ovima koji manje igraju da im fali minutaže,a to je do trenera.Nisu ni prvotimci ništa bolje odigrali a u ritmu utakmica su
  • Facke
    6.8k
    Ovaj Dinamo u HNLu mora pune bolse igrati. Ne svida mi se uopce v terem smeru te ide. Razocaran sam s nacinem nase igre v drugem poluvremenu.

Iste tak, i to sam vec vise put rekel, neste treba ozbilne s Stojkovicem razgovarati. El pri njemu nist ne stima. Nit trud, nit zalaganje , ne stima nist. Osnovne stvari.
  • Ludovic IX
    10.1k
    U ovoj atmosferi nije ni moglo bolje..
  • Georginho
    459
    3 boda se pišu, ali nije me oduševila igra.
    Bez pravih razrađenih akcija, bez konkretnih prilika.
    Nevistić opet primio gol iz jedinog udarca na gol. Ne znam šta se čeka s njegovim micanjem s gola.
  • hardek
    6.9k
    Ne znam šta bi rekao, 2 tjedna praktički cijela ekipa na okupu i odigra se ovakva utakmica. Sad već polako ulazimo u dio sezone gdje se očekivanja na igru malo podižu jer ipak je ekipa vise manje na okupu već 4,5 mjeseci.
  • Makedonion
    72
    3 boda, ali dojam je da se nismo bas previse potrudili za njih. Volio bi znati koliko su igraci pretrcali danas
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Stojkovic ni sam ne zna vise sta igra, opet bez ofanzivnijeg veznog reda. Goda je igrac manje ofanzivno, ja iskreno ne znam kak je on zabio onolike golove u Rijeci.
    Iskreno, nemam koga ni izdvojit nest posebno, mozda Valincic i stoperski par. Bitno je bilo vratit se pobjedama nakon Lokse.. Valjda ce se za Svedsku zagrijat.
  • San Lorenzo
    22.4k
    Zapanjujuć prikaz neuigranosti pred golom Osijeka, kao da je prvi dan priprema, a ne studeni uskoro.
  • Zagi
    12.5k
    Stop dobivanju minutaže nakon gostovanja menadžera u podcasturioda

Nisi fer. Na 2:0 je bilo jasno da će mali u igru. Kada ako ne sada?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet