• emilperska
    12k
    I jedno još nepopularno.
    Dinamo nije stranka Možemo da netko postaje nešto ozbiljno u klubu radi toga jer je netko prvoborac protiv Mamića i jer je imao ispravne svjetonazore dok je ostatak javne populacije šutio. Tu mislim prije svega na Šimića kao funkcionera i Biščana kao trenera.

Dinamo treba težiti kvaliteti na svim razinama. Šimić je nema za biti SD. A nema je ni Biščan za glavnog trenera. Ne vidim da je ikakve pomake napravio od kad je dobio papire, dapače nazadovao je.

Za te vrste "uhljebljivanja" postoji pozicija ambasador kluba. Ali glavni trener se ne postaje jer si prvoborac za demokratski Dinamo.
  • vjeko1701
    19.8k
    On se baš pokopao otpisom dost igrača s klupe koji su mu mogli nešto donijeti bez da se dovelo ikog drugog. Možeš ti biti kurčevit kolko hoćeš da HNL bez europskog opterećenja osvajaš i sa juniorima ali ga je to koštalo.

Na proljeće, u 6 kikseva.
    Protiv Osijeka na poluvremenu mijenja radi ozlijede a druga zamjena tek ide u 86. minuti, Drmić za Petka. 2/5 iskorišteno.
    Protiv Šibenika, opet jedna na poluvremenu i onda tek u 77. i 85. minuti. 3/5 iskorišteno.
    Poraz od Istre, Menalo za Ivanušeca u 65. i to je to. 1/5 iskorišteno.
    Neriješeno s Goricom, zamjene u 71., 77. i dvije u 90+. 4/5.
    Neriješeno s Belupom, poluvrijeme jedna, dvije u 64 i jedna u 77. Tu se nešto i probalo.
    Neriješeno s Goricom, dvije u 62. i jedna u 77. 3/5 iskorišteno.

Ukupno u tim utakmicama ima 3 zamjene na poluvremenima, 3 zamjene između 60. i 75. minute. Sve ostalo je ua zadnjih 15 + produžetak. Od 30 mogućih zamjena, iskoristio 17. A zašto? Jer realno nije na klupi ni imao opcije a sam si je slagao ekipu za proljeće.
  • Chempers
    891
    Olimpija i Rijeka se spominju u kontekstu usporedbe trenerske karijere prije preuzimanja Dinama gdje je Bišćan u par deka s Jakirom.vjeko1701

S ovim se slažem. Međutim Jakirovicu se često to spominje kao "Dinamo mu je vrh karijere, koga je on trenirao prije " dok za Biscana u retrospektivi to znaci kako je pokazao da je talentiran trener i zaslužio priliku u Dinamu. Ovo što govoriš za Jakir fanove, tko je to, ja pamtim doslovno jednog čovjeka koji je pisao ovdje da je njegov fan. Iznimno negativno raspoloženje je prema njemu uvijek vladalo, a kažem ni sam nikad nisam bio njegov pobornik i smatram da je zaslužio otkaz i prije. Iako nakon prošle sezone manje ga krivim za neke stvari.

Ja znam da mnogima Bišćan ne leži zbog jedne druge stvari koja neme veze sa trenerskim talentom ili rezultatimaCrusades

Prije će biti upravo suprotno, pravit ćemo se slijepi zbog te jedne druge stvari, nesto kao prošle sezone kad su Zajec/Marić vodili kolo tamo gdje su vodili pa je brdo ljudi šutilo ili govorilo bit će bolje samo daj još jedan prijelazni rok. Ajde bar se sad oko Bobana vise manje svi slažemo.

Zašto je Bišćan dobio otkaz nakon tijesnog ispadanja od AEK-a, a Jakir nije nakon blamaže protiv Sparte?Crusades

Možda zato što je već kiksao u HNLu, momčad nije igrala dobro, nije rotirao i uz to je imao značajno bolji kadar?
  • Papastrumf
    19.6k

Pišeš gluposti, čovječe. Dovođenje Bišćana je itekako imalo rezona u tom trenutku.
    Osvojio je titulu s Rudesom u 2. ligi, uzeo titulu s Olimpijom, kup s Rijekom, bio izbornik U21.
    Rezultatski tu negdje s Jakirom prije nego sto je dosao u dinamo. Nije bas da smo uhljebili nekog s ulice jer je eto dinamovac.
  • Crusades
    19.3k
    Ali glavni trener se ne postaje jer si prvoborac za demokratski Dinamo.emilperska

Postaje se jer si napravio rezultate sa Olimpijom, Rijekom i mladom reprezentacijom (plasirao se na EURO ako se ne varam). U par deka rezultati kakve je imao i "profa".
  • vjeko1701
    19.8k
    Ovo što govoriš za Jakir fanove, tko je to, ja pamtim doslovno jednog čovjeka koji je pisao ovdje da je njegov fan.Chempers

Otvori ban listu i vidi sve koji su banirani radi "dupli" ili "klon" profil. Nije ih bilo puno, manje od pobornika Bišćana, ali su bili vulgarniji i skoro na razini sekte prema njemu.

Dinamo nije stranka Možemo da netko postaje nešto ozbiljno u klubu radi toga jer je netko prvoborac protiv Mamića i jer je imao ispravne svjetonazore dok je ostatak javne populacije šutio.emilperska

Ne priča se ovdje o zapošljavanju u klubu na temelju toga nego o nekoj osnovnoj pristojnosti dok se o tim ljudima piše.
  • emilperska
    12k
    Pišeš gluposti, čovječe. Dovođenje Bišćana je itekako imalo rezona u tom trenutku.
    Osvojio je titulu s Rudesom u 2. ligi, uzeo titulu s Olimpijom, kup s Rijekom, bio izbornik U21.
    Rezultatski tu negdje s Jakirom prije nego sto je dosao u dinamo. Nije bas da smo uhljebili nekog s ulice jer je eto dinamovac.
    Papastrumf

Govorim u kontekstu ponovnog angažmana. Onaj angažman je imao smisla i bio je logičan. Dinamovac, legenda, treneraska karijera u usponu. Sve ono je imalo rezona.
    Doduse ja ne bi Čačiću dao otkaz. Ali kad se išlo s tim, ovo je bilo najsmislenije uz povratak Bjelice onda. To su jedina 2 kandidata.

Govorim isključivo o eventualnom budućem angažmanu Biščana pa i Šimića.
  • Paggini
    73k
    si ti bolestanOrc123

Smiri ton rasprave
  • Orc123
    13.5k
    ja neka smirim ton a on mi govori da svrsavam na nekoga i da imam fetis na nesto! Iako sam samo iznio argumentorano svoj stav ,a ovaj raspravu sveo na osobnu razinu bez neke konstruktivne rasprave i suprodstavljanje cinjenicama......
    Bravo
  • Paggini
    73k

Na granici si vrijeđanja, zato te korigiram da ne dobiješ ban bezveze. Ne trebaš se nastavljati s objašnjavanjem, @CastAway1986 također raspravljaj o temi, ne o forumašu
  • Droljo
    22k
    Ode mast u propast..
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    Po meni je glavni Bišćanov problem na klupi bio što se usrao i što je imao nesposobnog SDa…. Isto takvog nesposobnog je imao i Jakir, ali on se nije usrao, njegov problem je sto igrao isto protiv Bayerna, Hajduka, Rijeke, Lokomotive, Slavena itd. U globali mu se treba čestitati na duploj kruni…. Iskreno ne bi htio da se vratimo navikama Kruno-Cacic-Ivanković-Zoran Mamić rotaciji, tako da ne bi tako skoro niti jednog na klupi…

Mislim u globali imamo ok trenera koji ima neke određene prednosti, ali i mane, što se više manje svi slažemo i za prednosti i mane. Mislim da kvalitetom u globali nema tu velike razlike između Kove i ove dvojice… Iako mislim da će imati slabiju karijeru od obojice jer ne zna engleski….. Jebiga….

Mislim sto se tiče Čačića, smatram da se radi ipak o boljem treneru od gore navedenih, bezobzira na sve veze s bivšom upravom, ne mogu zaboraviti igru 2016 reprezentacije… Tada smo igrali najdominantniji i najbolji nogomet u povijesti reprezentacije, jebiga stativa i kontra…. Eto toliko od mene….

Također je imao situaciju u kojoj je on bio sam sebi sportski direktor u zadnjem mandatu i ispao pedro jer to bio samo na papiru…
  • Sajla
    14.2k
    Petković out 2-3 tjedna, zadnja loža. ustvari je dugo i izdržao, nakon onolike pauze odigrao svih 8 utakmica u punoj minutaži.
  • Crusades
    19.3k
    Pametna odluka je bila pokazat mu vrata. :point:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.