Olimpija i Rijeka se spominju u kontekstu usporedbe trenerske karijere prije preuzimanja Dinama gdje je Bišćan u par deka s Jakirom. — vjeko1701
Ja znam da mnogima Bišćan ne leži zbog jedne druge stvari koja neme veze sa trenerskim talentom ili rezultatima — Crusades
Zašto je Bišćan dobio otkaz nakon tijesnog ispadanja od AEK-a, a Jakir nije nakon blamaže protiv Sparte? — Crusades
Ali glavni trener se ne postaje jer si prvoborac za demokratski Dinamo. — emilperska
Ovo što govoriš za Jakir fanove, tko je to, ja pamtim doslovno jednog čovjeka koji je pisao ovdje da je njegov fan. — Chempers
Dinamo nije stranka Možemo da netko postaje nešto ozbiljno u klubu radi toga jer je netko prvoborac protiv Mamića i jer je imao ispravne svjetonazore dok je ostatak javne populacije šutio. — emilperska
Pišeš gluposti, čovječe. Dovođenje Bišćana je itekako imalo rezona u tom trenutku.
Osvojio je titulu s Rudesom u 2. ligi, uzeo titulu s Olimpijom, kup s Rijekom, bio izbornik U21.
Rezultatski tu negdje s Jakirom prije nego sto je dosao u dinamo. Nije bas da smo uhljebili nekog s ulice jer je eto dinamovac. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.