• Facke
    6.8k

I kak Petkovica zname tu ozljedu bu vlekel 2 mjeseca ili 3.
    Zanimljive , listopad, i opet ozljeda. Navek ga neke muci v tem periodu.
  • Sajla
    14.2k
    Navek ga neke muci v tem periodu.Facke

ima li sestru i kad joj je rođendan? ima li neka manifestacija u Metkoviću u ovo vrijeme? (hint: Neymar)
  • Pacho
    8.3k

Beogradska vracara kad cuje za ovo

anthony-adams-rubbing-hands-together-spice-adams.gif
  • prefontaine
    4.5k
    ima li neka manifestacija u Metkoviću u ovo vrijeme?Sajla

Berba mandarina
  • Nema zaleđa Mikića
    2.7k
    Berba mandarinaprefontaine

Prije pečenje rakije.
  • Jurki
    20.1k
    Zanimljive , listopad, i opet ozljeda. Navek ga neke muci v tem periodu.Facke

Kurcobolja koja se razvije tokom jeseni i dolaskom kracih dana.
    Odigra 10ak utakmica... ozljeda, pa pripreme, malo na proljece igra, pa opet bolikurcina i sezona je gotova.
    Nije lud da se zajebava s treninzima i utakmicama.
    A placica svakak sjeda.
  • CastAway1986
    4.2k
    si ti bolestan?Orc123

Jesam, bolestan sam ocito jer reagiram na komentare jednog balavca koji soli pamet drugima a pojma o nogometu nema , koji mjesecima kmeci na temi "Utakmice" jer ne igra Perez Vinlof , Villar ili Bakrar te istu tu temu čini nečitljivom drugima! Koji pljuje bivse igrače koji su donijeli tolike radosti ovom klubu kao i bivse trenere Jakira , Jovicevica, Krznara , Biscana i naziva ih neznalicama..Pogledaj si samo komentare na temi "Igrači" gdje branis kao odvjetnik strane igrače i jedino njih hvališ !

Ja za razliku od tebe argumentiram stav....nije mi se sviđao nacin kako je momcad izgledala i jedino radi tih par milimetara i osvojenog prvenstva on nije dobio nogu na ljeto....Orc123

Ti argumentiras stav ?? Kako ces argumentirati ono što nemaš , jer mjenjas mišljenja kako vjetar puše!! Jesi argumentirao ono kad si nakon 3 pripremne utakmice napisao da Lisica nije za prvih 11 a tražio si vrijeme za trupce Mbukua , Cordobu ili Oliverasa ?! Jesi argumentirao ono kad si rekao da je Bennacer u svom primeu bio bolji od Perisica i Rakitica :lol: :lol: Pričao si da je Šotiček flop a gle čuda on igra u Baselu a Cordoba puši nargilu u Kolumbiji..Kažeš od Pašalića nikad nece biti igraca ali gle ovaj igra za seniorsku repku i All Star MLS-a za razliku od tvog ljubimca Ojede..Popljuvao si nedavno crveni karton Solde a Kangin u Rijeci si branio jer se kao borio za klub , da ne govorim konstantno pljucanje po Kuletu i Špikiću! Stalno si trubio nemamo krila pa si zazivao nekog Mounira iz nikad slabijeg Ludogoretsa i govorio da bi ga odmah doveo a taj isti škart od igraca zavrsio u Maroku , pa ti da skautiras bili bi gori od Sheriffa..Krivak i Jagušić jos ti nisu dovoljno dobri a doveo bi Beyatta koji u Švici ima gore brojke od Šotičeka...Kako cu ja nešto argumentirati s tobom kad ništa sto govoriš nema smisla, sve sto si trubio nije se obistinilo, niti ti Villar igra , niti MPV prije Gode , niti RPG prije Valinčića kako si pričao na početku sezone niti je Lisica van sastava , Kule i dalje trpa a ti sanjaj Kange , Ryane i slične..I nek si se drznuo popljuvati naseg bivseg trenera Jakira iz mog grada koji je skupa sa sinom veći dinamovac od tebe .. Plus daj već kad komentiras pripazi na pravopis jer se ljudima ne čitaju tvoji hijeroglifi ..
    @Paggini moje isprike tebi i cijelom forumu , ban sam zaslužio i koliko god dana bude zasluzeno je , samo mi je dosta pljucanja od ovog lika ..Svim forumašima želim ugodan vikend i novu pobjedu našeg voljenog kluba
  • fakin
    1.4k
    znači jakir sat vremena kmeči i plače i za sve su krivi svi drugi. cijelo vrijeme kmečanje, teorije zavjere, krivi suci, urotnici, nezaintresirani igrači...kako me ovo podsjeća na jednu nakupinu ljudi s juga zemlje
  • Orc123
    13.5k
    opsjednut si samnom, lijeci se . . . Radi takvih panjeva necu komentirati vise uopce! Isto tako ocekujem BAN jer dam ga nazvao panjem! Ovo sto si ti iskonstruirao ovdje i nastao i izbadio iz komteksta ne bi se ni Vucic postidio....meni govoris da sam balavac a lozis se ko na svaki moj komentar iako takvoh istih imas i od drugih foeumasa....
    Sta bi se ja zivcirao radi takvih...ebo te kometiranje mogu ja i sutjet....nije meni forum sve na svijetu....

prije si srao ti i takvi kako samo pisem na temi transferi, kako samo zazivam strance, kako samo hvalim strance iako je sve samo ne istina. Jer sam maksimalno smanjio komentiranje. Pohvalim apsolutno sve, cak i Kuleta kojeg toliko spominjjes, Lisicu i slicne...i to se sve vrlo lako moze provjeriti u povjesti kometiranja...komentiranje sveo na minimum i onda dam svoj stav o Jakiru kojeg btw nisam nazvao neznalicom kao sto pricas, nit ga vrijeđao ali ti iskonstruiras roman iz svega....
    I da, jedino sto sam zazivao Vinlofa u HNL u Eurooi sam rekao da logocno dy igra Goda i to sam ti napiso i u Inbox jer si mi se javlhao vise puta isto ima zabiljezeno. Isto kao sto si se javio i za Bakrsra kako smo samo ti i ja bili za njega...
    Jebo te kometiranje i forum koji ce to kurac meno u zivotu da se na mene nakaci par likova koji sta god napisao okrenu kontra jer me ne mogu smislit ko forumasa.....

Najbolje napravio Graž koji se maknuo s foruma i cuva lijepo zivce...tako cu i ja....

Ovdje samo bitan Dinamo. Ajmo Dinamoo i da gazimo i dalje...

Ps. Zlo ti ne zelim. Zelim ti sve ono sto zelim i sebi....

Papa....
  • mlinchica
    4.1k
    @CastAway1986 @Orc123
    Mir, mir, mir, niko nije kriv.
    Da ste natrag za 3 dana obojica :victory:
  • Droljo
    22k
    Uvukla nam se nervoza na skoro sve teme. Valjda nam nije sazad ušla. :zip:
  • Mr Anderson
    14.4k
    Petković out 2-3 tjedna, zadnja loža. ustvari je dugo i izdržao, nakon onolike pauze odigrao svih 8 utakmica u punoj minutaži.Sajla

Pa kak se uspio ozlijediti u reprezentativnoj pauzi? Kaj je tak žestoko trenirao?
  • vlatkomarkovic
    2.1k
    ..Svim forumašima želim ugodan vikend i novu pobjedu našeg voljenog klubaCastAway1986

Ovo je najljepše prihvaćanje bana ikada ovdje….

Apeliram na moderaturu da u slučaju pobjede Dinama da se ban makne nakon tekme :victory:
  • Pacho
    8.3k
    Posto optuzeni iskazuju zaljenje, apeliram da im se umjesto par dana u gulagu kazna promijeni u dva slusanja Cocinih Top 10.

• NitkoBitan
    32.3k
    Uvukla nam se nervozaDroljo

Valjda nam nije sazad ušla.Droljo

Vule Savic!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.