• Mlađi referent
    14.6k
    Imamo informaciju koliko je Belinho visok?
  • Laugreano
    4.8k
    Metar i sumska jagoda.
  • din
    1.1k
    Takve treba odmah pustiti nek idu, nek se bahate nekome drugome, daš im prst, a oni bi cijelu ruku. Svaka čast malome na pokazanoj emociji, ali sad pokazuju svoje pravo lice, takvi nam ne trebaju.
  • deda
    41.9k
    Rekoh ne radit paniku, sve je to dio strategije i taktike. Kako kluba, tako roditelja, managera.
  • Dadox
    1.1k
    Baš čudna priča.Znači mali je u sukobu s Barom jer on misli kao i Dinamo.Ne kužim…
  • Crni86
    16.1k
    bio okidač onakvo pričanje Bare u podcastuFazeN

Nek se duri onda na baru a ne na nas.

Meni se cini da je ova cjelokupna prica dosta napuhana i cisto sluzi u svrhu pregovora oko novog ugovora
  • Zg123
    2.6k
    Ne bih se cudio i da je Bara namjerno ovo sve rekao u podcastu, nije on glup zna on dobro sta radi
  • CastAway1986
    4.2k
    Netko je ovdje lani pisao o problemu koji ima Belinho i tesko ce se razviti u ozbiljnog nogometasa ..
    Nek ide svatko tko ne želi biti dio Dinama bio to Belinho , Varela ili bilo tko drugi
    .
  • Bernard
    985
    Maloga sam vidio prije mjesec dva ispred kioska prek puta maksimira kupuje sladoled. Reko malo dijete ide si po slatkać. Lima je lima u doslovnom smislu.
    Nemaš ga kaj vidjeti.
  • Jurki
    20.1k
    Malog Belinha bi sad namjerno stavil za startera u nekoj jacoj juniorskoj utakmici.. pa kad ga bek odnese par puta.. bu sam trazio da ga se vrne u kadete.
  • NKDZ86
    5.9k
    skoro je svaku tekmu ispod sjevera kao sakupljač lopti
  • Sajla
    14.2k
    Insigne je visok 163, Papu Gomez 167, Messi 170cm. može se igrati vrhunski profesionalni nogomet i ako si ispodprosječno visok.
    Insigne je debitirao za Napoli s 18 godina i 7 mjeseci pa su ga odmah poslali igrati treću ligu tj. Serie C. Belinho je sada 2 godine mlađi od toga.
    u talijanskoj Primaveri je Insigne debitirao sa 17 godina i 4 mjeseca, Belinho sa 16 igra za juniore dinama, dobio je minute i na međunarodnoj sceni u Premier Cupu.

nema preskakanja stepenica. ajde da on dominira na svakoj utakmici koju igra protiv klinaca koji su glavu viši, 15 kila teži i 2 godine stariji, trener bi bio glup da ga ne stavlja. ali ono malo što sam ga ja gledao, npr. na Ramljaku, ovo kako se njegova karijera razvija je sasvim OK.
    meni se čini da je u pitanju strah da se neće dogoditi ono što im je obećavano, da se boje da karijera neće ići onako kako su mislili i žele otići bilo gdje i uzeti neku ozbiljniju lovu sada, a poslije kaj bude. sad se malo igraju igrice i puštaju probni baloni, ali ja ne vjerujem da će mu bilo tko dati novce koje se nadaju i da mali ostaje. ali malo drame mora biti, o čemu bi novinari pisali? ;)
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Ako je stvarno tako mali nema ništa od tog. To je već 16 godina, muškarci u teoriji rastu i kasnije, u praksi ne znam za neki primjer da je netko nakon osmog razreda, prvog srednje dobio više od cm-dva.
  • Omake
    12.8k
    U Brazilu se zadnjih godina dosta proširila amerikanizacija mladih sportaša, maltene djece. U SADu npr, imaš ranking djece od 7 razreda u svim sportovima. Ako me pamćenje služi Rivals.com je najpopularnija stranica za to. Roditelji ili skrbnici znaju to iskoristiti da se stvori hype oko djece. Ball obitelj i Newman obitelji su s košarkaške strane najpoznatije zadnjih par godina (barem dok sam ja bliže pratio NBA draft). Ball braća su super prošli jer je hype bio opravdan. Julian Newman je ostao metar žilet i realno dečko osim drkanja lopte nema pojma o košarci. ALI, ostali su milijuni pratitelja i prostor da se i dalje komercijalno iskoristi ta osoba na ovaj ili onaj način. On nije jedini.

Kauan Basile je dijete od 13 godina koje igra za Santos i prati ga 1,8 milijuna ljudi na instagramu. Stalno ga vode po nekim priredbama, highlights na svim mrežama. Od malog se pravi spektakl. I on je sitan kao i Newman i Belinho. Tko zna hoće li se probiti do prve ekipe Santosa ili će biti trećeligaški igrač, ili igrač uopće. Što vrijeme prolazi i što Belinho stari, a ne raste, to su manje šanse da će se hype opravdati. Možda otac ili netko blizak obitelji nagovara njih na povratak u Brazil, obećavajući ima sve i svašta, ali u biti s ciljem da stvori hype oko malog u Brazilu i taj hype unovči. Ako je to istina, žao mi je malog, jer će kad tad doći do zaključka da je cijeli život okolini vreća novca. Teško ostati mentalno zdrav s takvim saznanjima, da si nečija „propala investicija”. I nadam se da će roditelji malog Davida Šake odjebat s takvim ponašanjem i pustiti dijete pa bude baš to, dijete. Pare se daju zaradit na ovaj ili onaj pošten način, a da to nije „prostituiranje” vlastitog djeteta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.