• rioda
    10.8k
    Previše se neki uzbuđuju oko Bare i njegovih izjava. Evo primjer, prije godinu dana na istom mjestu: Andy Bara o HNL-u: "Dinamo radi vrhunski, Marko Marić je vrlo pametan dečko!"
  • Goncalo Santos
    1.6k
    bara i maric su kucni prijatelji jos od djetinjstva. I ja bi hvalio lika koji mi pokloni talentiranog klinca za dzabe bez puno talasanja i ja ga prodam barci za par milijuna nakon godinu dana.
  • Pacho
    8.2k

U zamjenu za mast s Barine kose na kojoj se izvanredno prze vafli
  • NerminB
    21
    Ja mislio faye ce biti novi dani alves.. on jedva u cremoneseu igra. Andy, smiri dozivljaj.
  • Jaro
    10.9k
    pa ocito gotova prica (iz Barina kuta barem). Zaradio je sto se dalo, sad mali vec ima problem s glavom. To ne prica manager o igracu na cijim lesjima jos misli zaradjivati... Da pazi kaj/kak prica (u odnosu na prosli podcast) je ocito. Nema agresivnog nastupa prema Dinamu, nema bahacenja i nastuoa s visoka... Boban efekt djeluje, sad igraci ne igraju jer eto ima boljih a nema vise spike da su u klubu nesposobni, jedino je iskazao cudjenje vezano uz Varelu, al jbg tu se nada velikom bonusu jos jbg...
  • NerminB
    21
    Ma ok to al sto neko vec spomenu svaki njegov je igrac top, svjetska klasa, 50, 100 miliona, a u slucaju ako ne uspije sam je igrac kriv. Andy je zanimljiv sagovornik ali ga i nasere posteno. U svakom slucaju nek se kani Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.