• NKDZ86
    5.9k
    di je ta subota više, aaaaa!!
    očekujem posjetu 10k, pobijeda hendikep i uvertira za pobijedu u švedskoj i idemo jako samo, dinamo nek svud odjekuje!
  • antecacic
    173
    Nešto o sljedećoj utakmici (jako važnoj) iz mog kutka.

Osijek je tipična tranzicijska ekipa koja živi od energije i voli otvoren teren. Vole te nekakve run and gun tekme (prva s nama egzaktan primjer), direktni su, pass je okomit prilično kod njih i lako mogu izići kad osvoje loptu. Znam da ćete se svi uhvatiti kako smo prvu utakmicu dobili, ali oni su nas uz Rijeku najviše ugrozili ove godine i po meni nije pametno da s njima uđemo u taj kaos ponovno, jer nam se vrlo lako može dogoditi da nećemo imati trenutak inspiracije kao Stojkovićev gore kad je ušao u igru u drugom poluvremenu. Nadam se da ćemo pokušati držati ritam a to radimo kroz posjed. U prijevodu, Zajc mora igrati ovu tekmu. Može brzo mijenjati strane, s Hoxhom i Lisicom ćemo imati širinu po liniji. Ovo je također idealna utakmica za Perez Vinlofa ispred Gode, jer će nam se bek trebati više pridodavati.

Što se tiče te reakcije po izgubljenoj lopti, nadam se da će Ljubičić odraditi bitnu rolu jer nam je to jedini veznjak koji s trkom bez lopte odrađuje veliki dio posla. Uz asistenciju Miškea i Mihe, naravno.

Oni također nemaju stopere koji su bajni u igri s nogom, tako da to može biti dobar trigger za stisnuti ih u njihovih 16 i natjerati na nekakvu dugu loptu na napadača, gdje smo opet mirni ako nam se Sergi vrati.

Ovo je i Kovi jako, jako važan ispit. Po meni je direktan krivac za taj poraz od Lokomotive i sad ćemo vidjeti kako će reagirati. Sve moje informacije i ljudi koji ga dobro poznaju, tvrde da je itekako rotirao i održavao dobru atmosferu u svakoj svlačionici, još od Međimurja pa dalje. Nema smisla da se boji nečega u Dinamu. Mislim da može iskoristiti ovu situaciju da mu RPG bude svojevrsni “Bišćan i Leko” kod Čačića, gdje je i on sam imao zaleđinu od znamo i koga (sada ju ima i Kova od Bobana).

Dobio si svoju priliku, ajde ju iskoristi majstore. Prošao si doslovno sve po nižim ligama gdje ti se prijeti hladnim oružjem, i izišao kao pobjednik da dođeš na ovaj nivo. Izišao si kao jebeni pobjednik u nizovima i nakon Gorice, možeš to i sada!
  • vjeko1701
    19.8k
    Ma većina analiza pada u vodu kad igraju s nama. Očekujem da izgledaju ko ekipa koja se bori na naslov a ne da drži predzadnje mjesto na ljestvici. Tempo i intenzitet iznad prosjeka HNL-a i krvava borba.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube