• Jurki
    20k
    Jel bar teško bolestanTvrdica McTvrdi

Upala kurca i picajzlitis.
  • FazeN
    2.7k
    Jel bar teško bolestanTvrdica McTvrdi

Ne vjerujem ja njima ništa dok ne vidim to na dan utakmice, ali jutros su kažu dobili izvještaj na Poljudu i Livaja i Pajaziti su u ku*cu zasad.
    Dok Messi(Bamba) je li la, iako on jedini trenira od njih.
  • NORTE
    20.6k
    Livaja i Pajaziti su u ku*cu zasad.FazeN

To su dobre vijesti, očekujem 1x Istre protiv svog bivšeg trenera.
  • Hnlovac
    3.6k
    bojim se da buju pukli pod pritiskom + VAR prikladno ne bu radio 10ak minuta
  • Crni86
    16.1k
    Bude nestalo struje u var sobi to je na drosini normala
  • Sajla
    14.1k
    https://www.glas-slavonije.hr/sport/nk-osijek/2025/10/13/pala-ocekivana-odluka-osijek-nece-placati-da-b-sastav-bude-drugoligas-723467/

Osijek ne želi plaćati sudjelovanje B momčadi u drugoj ligi:
    - Ako je formiranje B momčadi interes hrvatskog nogometa u cjelini zbog razvoja mladih igrača, onda mi nije razumno tražiti od prvoligaša dodatno plaćanje nastupa u drugoligaškoj konkurenciji. Zbog toga smo odlučili odustati od prijave za drugoligaško natjecanje. Nije mi logičan ni stav da te B momčadi imaju zaštićen status u toj konkurenciji jer smatramo kako se time narušava regularnost natjecanja. Uglavnom, NK Osijek neće prijaviti B momčad za drugoligaško natjecanje od sezone 2026./27., a hoćemo li formirati B momčad koja će krenuti iz četvrtog stupnja natjecanja još ćemo vidjeti jer za tu odluku imamo vremena do kraja ove kalendarske godine - kaže Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek.
    - Ako se u HNS-u doista brinu o razvoju mladih igrača, onda bi bilo logičnije da su ponudili određeno sufinanciranje takvih momčadi, a ne dodatno plaćanje - smatra Petrović.
  • Zagi
    12.4k
    Nije li dodatno plaćanje te zaštićen status bila opcija samo za kretanje od ove sezone?
  • Sajla
    14.1k
    da, tak sam i ja zapamtio. ali prema ovom članku bi direktni ulazak u 1.HNL trebalo platiti po 350k u sljedeće 3 sezone jer je netko u HNSu izračunao da bi toliko koštalo doći od četvrte do druge lige.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k

I sad umjesto nekog glupog Yanick Tourea možeš platit za drugu ekipu, ali ne, to je skupo. Strašno koji debili kod nas vode nogomet. I klubove I Savez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet