• striko
    2.5k
    11 dana, ubit ću se.
  • El Madrigal
    648
    Očekujem da se komplet ekipa, uključujući stručni stožer, rekuoerira i da reakcija bude kao nakon Gorice.
    Da se zareda jedno pet -šest pobjeda za redom. Btw. prošle godine smo naslov izgubili upravo u tom drugom krugu. S obzirom da Hajduk ovaj krug ide na 6 gostovanja, a mi sve derbije igramo doma, možemo pokazati jesmo li ili nismo! Mogla bi se u idućih 9 kola ostvariti značajna prednost ako budemo pravi.
  • gaTeDZG
    2.3k
    I4Vh0C.jpg

Ajdeeeeee
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Nadam se da neće krenuti ista postava protiv Lokomotive. Vinlof i Villar su već startali u prvoj utakmici u Osijeku i koliko se sjećam Vinlof je bio među boljim pojedincima s naše strane i odigrao je dosta dobru utakmicu. Valjda će biti barem 3-4 promjene u postavi, prije svega u vidu Vidovića, Vinlofa i Bkarara
  • Dinamosaur
    2.7k
    stvar je u tome kaj se kod nas nitko ne troši haha
  • LilScav
    26
    4-1-2-2-1 s krilima

Nevistić
    Valinčić-Sergi-McKenna-Vinlof
    Bennacer (šestica)
    Ljubičić (box to box)-Mišić (osmica)
    Lisica-Beljo-Vidović

1. Vinlof prije Gode jer mislim da se moramo postaviti ofenzivnije, Vinlof je energičniji i ide prema naprijed.
    2. Vidović jer se zabija u sredinu i postaje drugi napadač, pa otvara prostor Vinlofu iza leđa.

Ulasci s klupe:

1.Goda - za stabilnost ako vodimo s hendikepom, zatvaranje utakmice
    2. Villar - naknadno za smiriti igru umjesto Ljubičića
    3. Zajc - za eventualno umornog Mišića ili Bennacera
    4. Kulenović - klasični energični Kule
    5. Bakrar

*potencijalno Stojkovć, Mudri, Varela, Soldo - ako imamo dobru prednost pred kraj tekme.

Nadam se da nećemo ganjati zaostatak, onda sve pada u vodu. :D
  • Sajla
    14.1k
    Glas Slavonije:
    "U vrijeme prvenstvene stanke zbog obveza reprezentacija trener nogometaša Osijeka Simon Rožman nema na raspolaganju šestoricu svojih prvotimaca koji su pozvani pod razne zastave, a tome treba pridodati i još ponekog ozlijeđenog. Što se ozlijeđenih stopera tiče, Emina Hasića i Jona Mersinaja, oni se još neće uključiti u normalan rad. Hasić još bar tjedan dana, a oko Mersinaja je situacija posve neizvjesna. Činilo se kako bi i on brzo mogao biti u pogonu, no stres-fraktura potkoljenice i dalje je vrlo bolna. Kada je povratak reprezentativaca u pitanju, on će se dogoditi sredinom tjedna, a posljednji igrači doći će tek u četvrtak. Naime, Nail Omerović koji je s A reprezentacijom BiH igrao je prijateljski susret protiv Malte jučer, pa bi se on među prvima mogao vratiti. Svi ostali reprezentativci svoje nastupe imat će u utorak, 14. listopada. Stanislav Šopov i Stjopa Mkrtčjan za Bugarsku i Azerbajdžan gostuju kod Španjolske, odnosno Sjeverne Irske, pa je njihovo pojavljivanje na treningu realno očekivati tek u četvrtak, a dan prije ipak bi se trebali pojaviti mladi reprezentativci Hrvatske Luka Vrbančić, Domagoj Bukvić i Šimun Mikolčić jer kvalifikacijski susret protiv Ukrajine igraju također u utorak, ali u Velikoj Gorici, pa je njihov povratak u okrilje Opus Arene ipak mnogo jednostavniji proces. Uglavnom, trener Simon Rožman za cjelovitu pripremu gostovanja u Maksimiru kod Dinama imat će samo dva dana. Daleko od idealnog, ali to je situacija koju se ne može promijeniti."
  • jp23
    3.4k
    Stanislav Šopov i Stjopa Mkrtčjan za Bugarsku i AzerbajdžanSajla

Mkrtčjan, odnosno Mkrtchyan igra za Armeniju. Da su toliko uspjeli fulati, nije mi jasno. Strašno niski standardi očito za novinarstvo kod nas
  • Pacho
    8.2k

Jos su im i prezimena skroz drugacija, a i te dvije nacije se obozavaju medusobno inace.
  • Hnlovac
    3.6k
    međusobno slicni kao mi i eskimi

Ajd kao kaj kažeš da je slično nekaj, ali -iyan, -shian, -tian i -ev, yev , iev
  • NerminB
    21
    Ocekujem 3:0 pred invaziju u malmo. Beljo 2x, Ljubicic
  • Rakovica1986
    1.1k
    Mislim da bi bio red da Tovarić dobije ovaj derbi. Nakon početnog podilaženja magaradi čini mi se da je napokon pronašao muda.
  • gaTeDZG
    2.3k
    FWEn6L.jpg

Karta v džepu, čeka se subota nakon lude Plave noći! Ajdee
  • gaTeDZG
    2.3k
    "Najgora je nikakva"
bold
italic
underline
strike
code