• Zagi
    12.4k
    Ja se nadam da cemo mi dici svoju igruDiddyGuela
    Slažem se.
    napraviti opipljivu prednost do kraja druge cetvrtine.DiddyGuela
    Ovisi o pratitelju pa onda ja tebe mogu optužiti za ..
    mi i dalje gledamo kako i sta tovari rade.DiddyGuela

Uglavnom polako. Bennacer i Zajc tek ulaze u sustav, još se uigravamo, Kova traži idealnih 11 i za europu, te potom za HNL.
    Ništa od ovog nije nepredviđeno.
  • Crni86
    16.1k
    Uz dosta težak raspored gostovanja mi smo na 2.11 ppm.Zagi

Kao i tovari. A mislim da nama u hnlu nikako nesmije ikakav izgovor za ista biti raspored. Imamo najsiriji i najbogatiji roster.

I nema mjesta panici, ali isto tako nema mjesta euforiji vec cinjenice treba sagledat realno. Izjednaceni smo s tovarima i toe to.

No da je jedan od ovih ovih poraza preokrenut, bili bi na 2.44 ppm. To je pak odlično.
    Dakle razlika je u jednoj tekmi, npr onoj protiv Gorice koju je Stojković uništio glupim crvenim.
    Zagi
    S ovime se itekako slazem, ali i na takvim utakmicama se gube/osvajaju prvenstva. A mi u ovom krugu nismo dosli do tih 2,44.

Prvi dio prvenstva je neka zlatna sredina. Trener je izmatirao sve velike utakmice i na tome mu treba cestitat, ali isto tako i dalje gubimo bodove na najglupljim mogucim tekmama (gorica i loksa na maksimiru). Naravno da ljude hvata ptsp prosle dve sezone kad su nas tukli slaveni, istre itd.

Na kraju i protivnici nas se vise ne boje. Prije su ekipe u zagreb isle na izlet, a sad dolaze nabrijani da uzmu sva tri boda. Taj strah vratit cemo jedino opet brutalnim serijama u malim utakmicama koje moramo pobjedivati i na silu makar taj dan nismo bili u svojem najboljem izdanju. Prije smo znali odigrat tekmu fino na snagu dobit 1:0 i ajmo dalje, ali za to nam treba granitna obrana i golman.
  • Zagi
    12.4k
    S ovime se itekako slazem, ali i na takvim utakmicama se gube/osvajaju prvenstva.Crni86

Dobro ali ako pogledaš tu tekmu , startni i najveći problem je mlitav ulaz u prvo poluvrijeme za koji smo kažnjeni. Drugo poluvrijeme je krenulo jako dobro do crvenog.
    Analizirano i ispravljeno. U utakmicu protiv Lokse nismo krenuli mlitavo ali nije bilo snage nakon nekog vremena zbog umora. Stojković ne igra od prve pa niti nemre akumulirati dva žuta.

Plaćamo li tu danak trenerovu neiskustvu igranja ugustom rasporedu? Vjerojatno.
    Koliko je teško naučiti i ispraviti tu pogrešku? Trivijalno.
  • NORTE
    20.5k
    Dobro je što do Božića mi nemamo najteža gostovanja jer smo ih već pobijedili u hendikepu, dok Hajdug ima Rujevicu i dinamo.

Također oni imaju i veći broj gostovanja, a u igri baš ne briljiraju.

Sad je to već grozan i dug trend - dok mi dalje nemamo baš ni sreće (stativa protiv Lokomotive, poništen čisti gol za vodstvo 1:2 u Varaždinu) njih sreća dosta i mazi (mogli su i gubit od Vukovara).
  • NitkoBitan
    32.2k
    njih sreća dosta i maziNORTE

Treba nazvat stvari pravim rijecima - suci ih maze i guraju.
  • Crni86
    16.1k

Mlitavih ulazaka ce bit, bit ce utakmica kad nas jednostavno nece ic ali prije 3,4 sezone smo i takve utakmice rjesavali. Prije 3,4 sezone bi dinamo ove utakmice s lokosima i goricom rijesio 1:0 za nas i ajmo dalje.

Dokle god mi necemo imat rutinu kojom cemo rjesavat te utakmice kao prije imat cemo jako velikih glavobolja.
  • Zagi
    12.4k
    Jedino ako misliš na Bjelica sezonu 19/20.
    No nije niti tu bilo baš tako glatko.

Prvih 9 HNL tekmi : 2 poraza i jedan X
    Identično Kovinom rezultatu.
  • Pacho
    8k

Turkish Hairlines radi alpskog cucka. Navodno i o Godi razmisljaju.
  • Klenx
    8.9k
    Inače rade na dovođenju dva mlada igrača iz Sarajeva, jedan je štoper Redzic drugi je veznjak VrbanFazeN

Jel se to pregovara sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem, ili on još nije službeno objavljen od strane Sarajeva pa se to ne računa?
  • prefontaine
    4.4k
    Ne znam kad će, i hoće li uopće, biti službeno objavljen, ali on je već uveliko uključen u rad kolektiva FK Sarajevo

Spletom nes(p)retnih okolnosti, to znam iz prve ruke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet