• Thor
    2.7k
    Idemo na Moreno :cool:
  • NORTE
    24.6k
    Pogledao sam nogometni vlog iz Mostara, kad klince na ulici i na stadionu pitaju za koga navijaju (pored Zrinjskog) oni viču "za dinamo!".
    Srce mi puno, samo razlog više da rasturamo u Europi i naravno u hnlu vratimo titulu u naš lavlji čopor.
  • striko
    3.3k
    Prije rata u Hercegovini si bio za Dinamo (Hrvat domoljub) ili Velež (partija). Poslije rata su veležovci presvukli majice i većinom prešli na hajduk.

Bito napomenuti da današnji Velež nema nikakve veze s prijeratnim.
  • Ludovic IX
    11.7k
    moje skromno mišljenje oko ovog što nam se dogodilo protiv gorice i lokosa

- da, trebao je rotirat sa igračima koji su fizički odmorni i spremni pojest travu jer znaju da samo tako mogu do mjesta u sastavu iako protiv lokosa, nije nama falilo želje
    - tranziciju je očito dobro preneso na igrače a igru na dvostruki blok još nije.. ili se i on muči još kako to sa ovim igračima. time dolazimo do toga da je onih 12-13 igrača možda idealno za europu i derbije di možemo stajat malo iza a treba neka druga rješenja za dvostruki blok
    - iako igrači igraju za novac , igraju oni i radi publike - ako publika podbaci, ne treba ni njima zamjeriti svaku tekmu kad podbace i vrijeđat ih ovdje recimo
    - mislim da naš plafon nije nizak kako neki kažu (pišu) jer samo ovime što nekad pokazuju i ako bi to mogli pokazivat češće i u svim ali baš svim tekmama, rekao bi da je potencijal ove ekipe iznad ekipe koja je igrača 1/4 EL
  • IvanPerić1945
    342
    Dinamo svima čestita rođendan, a predsjedniku Bobanu jučer nisu...
  • Droljo
    28.4k
    Živković je spor ko blato. Kak vi mislite da on igra beka meni nikako nije jasno...
  • Mihaljević
    14.7k
    Također nisu ni Modriću, čovjeku sa 40mil pratitelja… Dvije ogromne greške marketinga.
  • doubletrouble
    1.9k
    stvarno se trazi dlaka u jajetu za sve. Koji je to klub ikad javno cestitao rodjendan predsjedniku ili nekom clanu uprave?
  • javolimtebejako
    5.2k
    sva sreca da nam yaya toure nije predsjednik kluba
  • Danko
    3.2k
    RPG ozlijeđen, ruptura lista.
  • Zagi
    17.7k
    To je aktualno, nova ozljeda?
  • prefontaine
    9.3k
    Poslije upale ku*ca, sad je stigla ruptura lista.
  • Xpert1992
    627
    Koja je prica sa malim Mikicem, ako netko mozda prati juniore i vise zna o njemu? Nije bio na pripremama sa prvom momcadi, za 3 mjeseca ce napunit 19 godina a vidim da nije u nikakvim planovima u blizoj buducnosti. Ja juniore ne pratim pa ne znam, pa pretpostavljam da jednostavno nije dovoljno dobar za seniorski nogomet, ili su mozda neke ozljede u pitanju?
  • FazeN
    6.8k
    Koja je prica sa malim Mikicem, ako netko mozda prati juniore i vise zna o njemu? Nije bio na pripremama sa prvom momcadXpert1992

Na pripremama nije bio zbog agenta svog, duga priča.
    Trenutno igra i odličan je u juniorima, pisao sam da je Capellas išao osobno malom da ga pohvali za napredak i zalaganje.
    Ubrzo pišem ako saznam hoće dobit šansu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.