• Keyser Soze
    16.5k
    Ok, čovjek je gori od Matijaša. Na zimu po novog golmana, a ovaj će ionako branit svaku do tad pa se možemo nadat da nam neće izbit prvenstvo svojim akrobacijama.
  • Doktor Kunić
    5.5k
    Ali daj budi sam čovjek i reci treneru ne zaslužujem biti na golu, u banani sam. Kad se saberem i ako zaslužim vratit ću se među vratnice. Vjerujem da je i sam svjestan toga po reakciji nakon utakmice...
  • striko
    2.5k
    I kad pogodi stranu kod penala nedostaje mu bar metar i pol do stative.

Al idemo mu vjerovati....
  • San Lorenzo
    22.3k
    Nekad sam ovaj video ljepio na Špikićev topic...
  • E46
    1.8k
    Mi smo trebali dovesti Kahlinu ili iskesirati koliko treba za Kotarskog ako zelimo igrati od noge do noge a i da znas da ce čovjek obranit ono sto mora, ovo sto god od Hrvata dovedemo trenutno nije razina igre nogom. Ili uzet od nekog europskog kluba golmana razvojnog na posudbu.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    kotarski 5 milja ,ali i danas na 0-1 brani zicer i čudo , zahvaljujući tome dobiju bod . Ne možemo nikoga kriviti sad. Kad se izbroji do 10 ,nije Neva bio jedan od najvećih problema ljetos. Puno drugih stvari su bile važnije i čudo je pravo kako su uspjeli sve to odraditi. Neva nije bio top golman ali ni prioritet za potjerati. Dobio je ponovo priliku i nije ju iskoristio pa je tek sad golmanska pozicija prioritet na zimu , a ako se ne nadje dugoročno rješenje onda i pozajmnica pa na ljeto onda pravo pojačanje
  • E46
    1.8k
    po meni griješis, nevu smo morali zamjeniti pogotovo jer je i na pripremama branio kao totalni luzer i bez grama samopouzdanja. Bilo je dovoljno vremena za povući kahlinu iz amerike, druga stvar je sto se procjenilo da ce neva podic formu i psihu, a on je takav od rođenja to ili imas ili nemaš, jednostavno ga pritisak pojede.
  • CerealKiller
    53
    Zeleniku smo za gajbu pive mogli dovesti ali vjerovalo se Nevi
  • NitkoBitan
    32.2k
    @FazeN majstore kompilacija... Ajde ako imas volje probaj izvadit svaki gol koji smo primili ove sezone. Mislim da je za barem 70% njih djelomicno kriv Nevistic.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    nisam gledao pripreme ali kažem samo da prošlu sezonu je bilo puno više onih kojih se trebalo riješiti pa možda je i tu focus proletio,pa ostali out of time za golmana . Čak se i čavline riješili på predpostavljam da Bobanu golman niti nije bio u planu
  • Žan
    706
    Jel ovo prajm ili?
  • Keyser Soze
    16.5k
    I danas se sa sjevera vidjelo da čovjek skače i baca se u mjestu.
  • Orc123
    13.5k
    I? Jel fakat dosta vise? Najgori golman Dinama zadnjih ohoho godina. Ovaj svaku ebenu utakmicu napravi neku glupost. Doveo bi sutra nekog free agent golmana jer ih ima a njega poslao na tribinu. Sramotno!

Livi bio slabiji u tim centarsutima, a kod ovoga nemos nac nesto u cem je bolji od bilo kojeg golmana HNL....

I on stalno brani!
  • Plava stijena
    555
    Od svih idiotarija koje Neva radi ova je daleko najmanje iskomentirana. Znači 21 igrač se nalazi u 30ak metara igrališta dugog 110 metara, a ti umjesto da si na jebenom centru i hvataš svaku ispucanu loptu sjediš u svojih 16 metara. Za koju jebenu pičku materinu? Ovaj lik je tolko nogometno ne inteligentan da je to za popizdit. Isto sranje je mrtvi kreten radio protiv Gorice. Dobro da nisu bliže tribine jer mnogi bi došli u napast istrčat na teren ga navuč za uši.
  • Keyser Soze
    16.5k
    Ovaj lik je tolko nogometno ne inteligentan da je to za popizdit.Plava stijena

Nevistić je i sam izjavio da baš i ne prati nogomet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet