• Facke
    8.2k
    Nije Pukstasa ni videl Caic. Jedine bum te rekel.
  • Filip 91
    2.4k
    Po meni ne bi trebao bit crveni jer je prije igrao loptom.
  • Crni86
    22.1k
    Nemam ja problema sa tim da je to crveni. Ali koji je kriterij u ligi? Ako je ovo crveni, onda se hajduku protiv nas trebalo dat 3 crvena. Svaka situacija se drugacije rumaci, nem apsolutno nikakvog kriterija.

Ne kuzim evo.
  • Noel
    21.6k
    Opet sudački poguranac... Crveni za suigrača koji je isto high kick opalio Pukštasu ništa? Kad se sjetim Šarlije kad je doslovno napucao punom u glavu Istrinog igrača ništa a ovo izbijanje lopte i udarac u glavu slučajan crveni. Mrš.
  • rokikaciga
    14.5k
    Meni ovo treba biti faul za Vukovar. Zasto Rokas ide glavom na kopacku koja dira loptu? Koji kurac
  • Dzoni
    6k
    Čisti crveni, više mozga drugi put
  • Keyser Soze
    19.5k
    Ova liga je puna neinteligentnih persona, kakav kreten majko moja.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Novo kolo nova krada ajducije. Dokle?
  • Dzgšb
    2.1k
    Trebao je i tovar dobit crveni oba digla visoko nogu i pukstas naletio , e moj šabane to se zabijaaa
  • bbb medimurje
    5.1k
    Cisti crveni, nema greske..
  • FazeN
    6.8k
    Šarlija - Erceg situacija.
    VAR razgovor i sudac.

Pajač: Borba za loptu. Nema Šarlija pod kontrolom loptu.
    VAR sudac: Šta kažeš ti na ovo? Ovo je čisti nokaut, a? Ali on ide dole glavom, kužiš? Ovo meni nije za crveni.
    Pajač: Znači, Erceg je išao dolje nisko glavom, ovaj hoće igrati...
    VAR sudac: Uf...
    Pajač: Ovaj hoće igrati loptom i pogađa ga u glavu.
    VAR sudac: Nokautirao ga je, ali za mene nema tu crvenog kartona. Kužiš, on ide dole glavom, nije njemu visoko. Nema loptu pod kontrolom, nema ništa kužiš.
    Pajač: Da, da. Dole ide glavom, nema šta. Nije grub start. Nema to veze.

A ovo je crveni bravo.
  • don
    20k
    ovo vam je hnk jogurt. Ne postoji klub sa više sriće od njihovog. Ne postoji.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Sad ovaj promaši 1 na 1, šou.
  • hardek
    10.2k
    Koliko sreće ljudi imaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.