• Mali Zeus
    19.7k
    Slični, isti, veliki i čvrsti stoperi.

Ovakvo pitanje postavlja čovjek koji je cijelu karijeru u i oko nogometa. Otužno.
  • hardek
    6.5k
    Screenshot-20250929-163112-You-Tube.jpg

Trener Mario Kovačević kada ga pitaju za odabir stopera, slikovito
  • Sajla
    13.8k
    u ovom trenutku imaš najbolji avatar na zoni :rofl:
  • Izet Hajrović
    6.2k
    ovo je dobra poanta svega. Kako god, meni fora odgovor Kove, a nevjerojatno mi je kako se novinar spetljao, izgubio se totalno. Sve je već rečeno o tom pitanju, ali želio bih spomenuti Tironijevo pitanje na kraju.

"Nakon one dvije utakmice protiv Varaždina i Gorice, jako visoka razina forme, ove 3 utakmice u tjedan dana skoro pa savršene, stiže Maccabi, koliko vas sve to veseli prije nastavka europske avanture?"

Ne vidim koja je poanta tog pitanja. Što bi trener trebao odgovoriti? Da je sretan ili tužan ili možda izraziti se u postotcima ili ocijeniti svoju sreću od 1 do 5? Mislim ono, dajte konkretna pitanja, a ne ovakve gluposti.
  • DerHerrKool
    62
    Većina tih pitanja je reda radi bez minimuma elokvencije, čast fakat rijetkim izuzecima. Obraćanje treneru sa Mario kaj ti misliš… A da ne pričam o nekakvom poznavanju igre ili, nedaj bože, taktike
  • Krizy
    62k
    U prvih deset utakmica ostvario osam pobjeda i svaka je bila u hendikepu.
  • emilperska
    11.9k
    Moram pohvalit Kovu. Bio sam jako skeptičan, ali vidi se da je naučio iz svojih grešaka.

I ove pobjede mu daju samopouzdanje da drukčije izlazi na presice i ima taj neki Bjelica/Jakir gard prema novinarima kad ga pitaju pizdarije.

Secirao bi par cinjenica i poteza..

1. Mislim da su tih pocetnih 11 koje je ubacio u prvih 4 kola na neki način "nametnuta" odozgo. Da ne zvuči krivo, objasnit cu se. Vidović je doveden kao programirani starter, granično rotacijski igrač Bayerna. Kad ga se vraćalo, sigurno mu se obećala minutaza. Jbg, Kova mu ju je dao. Nakon Belje, Villar je najskuplje plaćeni igrač ovaj rok. Isto je postao starter, vjv mu je obećano pri dovođenju makar je nekompatibilan s Mišketom. Kova ga je ugurao u 11 makar je bilo vidljivo da taj kvartet Ljubo, Miške, Villar, Vidović baš nikako nemre skupa. Na hype oko Vinlofa sam nasjeo i ja. Stvarno sam mislio da ce bit programirani starter. Kova ga je stavio 3 tekme, kasnije na zgrazavanje 90% ekipe gurao Godu, Goda mu sad usprkos tu i tamo kiksu kao s Fenerom kod prvog gola, vraca to s kamatama.
    2. Mislim da je ključ bila ta tekma s Goricom gdje su se pocela postavljat neka pitanja, čovjek je prelomio. Promjenio 2-3 pozicije i ekipa igra dosta ubojitiji nogomet od onog do Gorice (iako je i do tada bilo 4 po meni spretne pobjede manje-višd). Ljubo je dobio dosta vise slobode i radi ono za što je doveden. Hoxha je pronasao Robbena u sebi. Zajc rasteretio Mišketa itd.
    3. I dalje je tu problem s dosta igraca bez minutaže, ali jbg to je nogomet. Rekao bi da trenutno ima 19 igrača u nekoj rotaciji bez rezervnih golmana i bez RPGa kojem se nadam u rotaciji kad se oporavi. Ispali su iz rotacije i svih kombinacija Vidović, Topić, Zivković, Galešić, Soldo, Cordoba. Mudri je na nekom stand byu po meni. Od ovih 6 sta su ispali iz rotacije, rekao bi da je kod Zivkovića, Topića, Cordobe i Solde očito pitanje kvalitete (mozda Soldo eventualno), a Vidović i Galešić nakon postavljanja na klupu, ocito ne reagiraju najbolje i ne pokazuju voljni moment i
    kažnjeni su.

Utakmica s Maccabijem je jako jako bitna. Iako se igra bez gledatelja što i nama otežava, rekao bi da je olakotna okolnost sto smo izbjegli teško i daleko gostovanje. Pobjedom u srbiji, Kova si kupuje legacy. Dolazi na 5 bodova od prezimljavanja (11 ove sezone mora biti dosta) i jako jako si olakšava sljedećih 6 utakmica i kupuje si mir za eventualne poraze u susretima s Betisom, Lillom, Dancima itd.
    On i ekipa su trenutno na jednom jako jako pozitivnom valu i to se ne smije ni pod razno pokvariti porazom u srbiji. Jednostavno, mora se prezivjeti. Maccabi je favorit po kladarama. Ali sve osim X2 je veliki neuspjeh.

Dodatno, ocekujem od trenera da Jakir junior i jos netko od djece krene dobivat minutazu kao peta zamjena u rjesenim HNL utakmicama. Jakir junior je bogomdani talent kao Varela, jednostavno mora poceti skupljati minute.
  • austrijanac
    8k
    Hoće onda Kova dočekat kraj polusezone ili da tražimo zamjenu?
  • Zagi
    11.9k
    Ma da.
    Villar je igrao jer mu je naređeno sa kata.

Kada je to točno trebao Villar ispasti iz momčadi?
    Odigrao jako dobre pripremne utakmice. Ekipa je bila oduševljena.
    Ali na pripremama se ne ide u kost pa je ovaj imao više prostora.

Pričamo kako nam treba vremena za uigravanje ali ne Villaru. On je trebao omah kliknuti sa Mišićem. Jer je očito da si ne pašu , a još očitije da si nikada neće pasati?
    Zajc tada još nije došao. Za Bennacera znaju samo pratitelji internacionalnog nogometa.
    Stojković ne igra dobro. Al eto, ovaj igra samo zato što je naređeno.

Kova miksa i polako nalazi odgovore sve bolje odgovore. Ništa ne ide preko noći.
  • emilperska
    11.9k
    Ma da.
    Villar je igrao jer mu je naređeno sa kata.
    Zagi

Gdje sam to rekao? I gdje sam rekao da je to nešto čudno?

Imao je na pripremama Villara i Vidovića. Do dolask Belje 2 vjv najskuplja pojačanja. Sigurno im je pri dolasku rečeno da će igrati. Drukčije sumnjam da bi došli.
    Kova se tome prilagodio. Probao ih sve uklopit, nije išlo. Napravio redizajn kako on smatra da je najbolje s obzirom na kadar koji ima i evo nas..

Dodatno, Vidović i Galešić sigurno imaju neki loš voljni moment na treninzima. Villar nema. Jer i nakon ispadanja iz 11, ulazi svaku. Dobro je da je Kova na nekome zube pokazao, dosta to znači za budućnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.