• Mali Zeus
    19.7k
    Slični, isti, veliki i čvrsti stoperi.

Ovakvo pitanje postavlja čovjek koji je cijelu karijeru u i oko nogometa. Otužno.
  • hardek
    6.5k
    Screenshot-20250929-163112-You-Tube.jpg

Trener Mario Kovačević kada ga pitaju za odabir stopera, slikovito
  • Sajla
    13.8k
    u ovom trenutku imaš najbolji avatar na zoni :rofl:
  • Izet Hajrović
    6.2k
    ovo je dobra poanta svega. Kako god, meni fora odgovor Kove, a nevjerojatno mi je kako se novinar spetljao, izgubio se totalno. Sve je već rečeno o tom pitanju, ali želio bih spomenuti Tironijevo pitanje na kraju.

"Nakon one dvije utakmice protiv Varaždina i Gorice, jako visoka razina forme, ove 3 utakmice u tjedan dana skoro pa savršene, stiže Maccabi, koliko vas sve to veseli prije nastavka europske avanture?"

Ne vidim koja je poanta tog pitanja. Što bi trener trebao odgovoriti? Da je sretan ili tužan ili možda izraziti se u postotcima ili ocijeniti svoju sreću od 1 do 5? Mislim ono, dajte konkretna pitanja, a ne ovakve gluposti.
  • DerHerrKool
    62
    Većina tih pitanja je reda radi bez minimuma elokvencije, čast fakat rijetkim izuzecima. Obraćanje treneru sa Mario kaj ti misliš… A da ne pričam o nekakvom poznavanju igre ili, nedaj bože, taktike
  • Krizy
    62k
    U prvih deset utakmica ostvario osam pobjeda i svaka je bila u hendikepu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.