• Pacho
    6.4k

Kako je govno dva puta pokusalo promijeniti temu usred Jelinog samaranja. On bi tada o stoperima orjune ili sta vec. Toliko ocito da mu se i Valentina narugala.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Je li Vejić alkić? Crven je u licu kao da svaki dan popije 2, 3 litrice lagane nečega.
  • FazeN
    2.4k
    Je li Vejić alkić? Crven je u licu kao da svaki dan popije 2, 3 litrice lagane nečegaMali Zeus

Teški alkić iz Splita.
    Vodio je i utakmice klinaca nekad pod gasom pa su se roditelji znali žaliti na to i ništa na kraju.
    I to onda radi na glavnoj televiziji naše lige.
    Bravo.
  • Ludovic IX
    9.9k
    ja sam mislio da je samo crven od srama što je tovar
  • Mali Zeus
    19.7k
    Strašno, baš nezdrava boja lica. I da, onda im on bude gost komentator...
    Koliko god mi Jela zna dići tlak ipak tu i tam kaže i dobre stvari plus i stvari koje nitko ne govori. Vejić je samo dosadan, plitak i općenito živi očaj od komentatora. Plus i zagriženi tovar na razini Jere iz geta.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Je li Vejić alkić? Crven je u licu kao da svaki dan popije 2, 3 litrice lagane nečega.Mali Zeus

Izgleda da je u etanol - formi. A kada tovari gube, a Dinamo pobjeđuje, onda se od tuge i jala valjda naudara bevandom iza kulisa pa dođe pred tv ekrane rumen kao jabuka.
  • Droljo
    21.5k
    Jela je doktor objektivnosti za sve uključene u našu ligu što se medija tiče.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Jeličić je ono što se kaze positive force. Može on nama nekad ić nakurac, nekad pogriješi, nekad koristi hiperbolu i senzacionalizam, in the end govori ispravne stvari i nogomet bi nam bio puno bolji da su svi skloniji objektivnije govorit o nekim stvarima.
  • Jurki
    19.7k
    Rijecki rezultatski karambol ima vise dobrih strana.
    Sigurno piskarala nece povezivati ni jednog igraca Rijeke sa nama.

Bome nam je Misko svaki put stisnul kajlu i prepeljal nas zedne preko vode. Dati za Galesica 3 milje + postotak za Jankovica je posel za zatvor.
    Ne sjecam se s kojim igracem Rijeke (kojeg smo bas kupili od njih) smo se usrecili. Sve i jedan teski flop.
  • Zagi
    11.9k
    Jedinog kojeg sam stvarno htio (Frigan) nismo dobili. Možda i bolje.
    Ivanovića nisam prepoznao.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k
    Ne sjecam se s kojim igracem Rijeke (kojeg smo bas kupili od njih) smo se usreciliJurki

Ne znam da li je za Gavru bila plaćena odšteta (bar simbolična, jer mu je ugovor na ljeto istjecao), ali on mi je bio top transfer i igračina, uz to pravi dinamovac
  • Jurki
    19.7k
    ne sjecam se dal smo kaj platili za njega, mislim cak da nije htel produziti ugovor s Rijekom i da je dosel za dzaba.

Al da top igrac.

Edit: nema nigde napisane visine odstete, po clancima od tad pise da je vjerojatno "odsteta prebijena" pustanjem za dzabe Pavicica.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Čini se da je službeno propala prodaja Rijeke
  • Paggini
    71.6k

Ahahahaahahhahahaahha, batica otkupio za 4 milje Fruka koji je u slobodnom padu, Jankovića nije prodao, Radeljić ostao, prodaja kluba propala.

Malo je reći da guštam
  • Zagi
    11.9k
    Ahahahaahahhahahaahha, batica otkupio za 4 milje Fruka koji je u slobodnom padu, Jankovića nije prodao, Radeljić ostao, prodaja propala.Paggini

Ja si isto razmišljam ... Kada to sve staviš na vagu, kaj ostaje?
    Kolaps?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube