• Paggini
    71.5k
    Molim Vas treneru Kovačeviću, preklinjem da ubacite Mudražiju u prvu jer ne mogu više čitat FB komentare.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k
    Haha, baš ste me nasmijali dobro svi :lol:
    Ono kad te dva dobra rezultata vrate u tešku pozitivu i krene dobra stara zajebancija...
    Daj mi samo pobjede!
  • Pacho
    6.3k
    Nadam se da ce igrati Stojkovic

Zajebavam se
  • Nemrem igra Dinamo
    4.4k

Stojković golman ili Stojković krilo?
  • Mlađi referent
    14.4k
    Nevistić
    netko - Dominguez - McKenna - Vinloef
    Bennacer Zajc
    Bakrar Vidović Hoxha
    Beljo

Ovako nekaj bi volio viditi. Mislim da još nema potrebe za full rošadom.
  • Dadox
    1k
    Ima li kakvih novosti za RPG-a? Sada bi stvarno dobro došao da Valinčić predahne i uhvati zraka za Topolu.
  • NitkoBitan
    32k
    Kad tetak sa fejsa vidi u nedjelju da Mudrazija sjedi na klupi iako je Kovacevic najavio odmaranje nekih igraca i davanje prilike novima.

• Xpert1992
    7
    Vec vidim u nedjelju kad Dinamo objavi sastave na fb a unutra nema Stojkovica samo ce pocet hrackanje po Bobanu i Kovacevicu. Nemrem to vise citat. Jedan nece Lisicu, drugi nece Ljubicica, treci hoce Mudraziju. I kakav god sastav bude ne valja. :rofl:
  • vjeko1701
    19.2k
    Stojković je pod suspenzijom.
  • Xpert1992
    7

Zato i velim. Ljudi pljuju a ni ne znaju.
  • Plavi Zapad
    6
    Pozdrav Zonaši od novoga. Inace nema novih kad sve ide dobro pa cisto da budem drugaciji od drugih.
    Sastav nek Kova slaze, povjerenja imam, ali ocekujem bar 4-5 novih. S tim da Mudri vrijedi 2 boda
  • El Madrigal
    630

Ja bih identično postavio. Ako što krene po zlu, imamo 5 izmjena. Ali mislim da nema šanse da dinamo ovo kiksa. Pa Kova ih zna u dušu, a s druge strane oni su u 3 najlošije ekipe s ogromnim padom na spram prošle sezone.
  • prefontaine
    3.9k
    Ne znaju na Zoni, kako će onda znat oni s fejsbuka
  • Thor
    938
    Bu igral Mudrazija? Pitam za frenda :rofl:
  • Nogo
    9.2k
    https://www.24sata.hr/sport/sansa-za-igrace-iz-drugog-plana-nekima-treba-zasluzni-odmor-kovacevic-radi-brojne-promjene-1077041

Trener 'modrih' mogao bi promijeniti svih 11 igrača u odnosu na dvoboj protiv Fenerbahčea, a najveće je pitanje tko bi na desnom boku trebao odmoriti Valinčića. Theophile, Živković, Soldo ili konačno Pierre-Gabriel?

Dinamo dobar rezultatski niz želi u nedjelju (18.15 sati) nastaviti i protiv Slaven Belupa. Zagrepčani su prvi u HNL-u, odlično su otvorili europsku sezonu, pa sad dobru formu moraju zadržati protiv "farmaceuta"; još jedne bivše momčadi Marija Kovačevića. A trener Dinama u tom bi se dvoboju prvi put trebao odlučiti za veće promjene u HNL-u.

Hrvatski viceprvak ima široki kadar, Slaven je idealna prilika da neki igrači konačno dobiju željene minute. Od prve minute će sigurno startati Perez Vinlöf, Villar, Bennacer, Bakrar, Vidović i Kulenović, a tome se nadaju i Galešić, Theophile, Soldo, Mudražija ili Varela. Također, u zapisniku bi se mogli naći Živković, Topić ili Jakirović koji ove sezone još nemaju prvoligaških minuta.

Kovačević i u pričuvi ima sjajne karike, pa bi na “farmaceute” mogao s 11 novih igrača u odnosu na Fenerbahče. Slično kao kad su pričuvni igrači zaigrali u Kupu u Predavcu, pa su ispunili očekivanja svoga trenera. Veliko je pitanje tko bi u tom slučaju zaigrao na desnom beku, tko bi trebao odmoriti Valinčića. Pierre-Gabriel je tek ušao u trenažni proces, a na beka još mogu Theophile, Živković, možda (kao u Kupu) i Soldo.

Čini se kako bi ozbiljnu minutažu konačno mogao dobiti i Robert Mudražija kojeg trener "modrih" vidi kao "desetku", idealnu napadačku opciju iza dva zadnja vezna, u ovom slučaju Bennacera i Villara. Kovačević ima puno mogućnosti za rotacije, a u kadru neće imati još uvijek (za HNL) suspendiranog Stojkovića.

Mogući sastav (4-2-3-1): Filipović - Soldo, Theophile, Galešić, Perez Vinlöf - Bennacer, Villar - Bakrar, Mudražija, Vidović - Kulenović.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet