• Efes Pilsen
    12.9k
    Fantasticno, ovi su zamijenili sve naprijed bez ikakvog ucinka. Odlicno smo balansirani, Kovacevicu svaka cast. Cini se da je konacno pronasao dobitnu kombinaciju, slijedeci izazov je rotacija u HNLu i izbjec pad nakon repre stanke.

Jos jedna velika vecer, Hoxha nestvaran, mislim Beljo stavi 2, Bakrar opet ucacka i svejedno - Hoxha :lol:
    Ahhh
  • IceMan
    3.5k
    Dali ste nam pobjede, dali ste nam snovee!!!
  • Jima
    619
    Bravo.Sad na pivu,pa Dubrava kebab,pa opet piva.Kao u neka stara dobra vremena.Bravo svi...
  • veselko tenžera
    5.9k
    Jesu nam Riječani uvalili rezervnog lijevog beka, svaka im čast.
  • kajjaznam
    246
    Al jedva čekam da Ljubi sjedne jedna pod rašlje
  • Blueshadow86
    4.1k
    Pitam se samo postoji li bolja izvedba naše cijele ekipe kao ova večerašnja?
    Granitna obrana.
    Vezni red sinkroniziran popit dupina u moru.
    Bekovi opasni, okomiti, pogotovo Hoxha i Bakrar.
    Napad ubojit.
    Kapa do poda početnoj 11-orci i zamjenama koje su ušle i dali veliki obol ovoj velikoj pobjedi!
  • GOAT
    4k
    Nakon one šugave tekme protiv Gorice, spojili smo dvije nenormalno dobre utakmice. Neću reći da smo defenzivno odigrali savršeno ali im nismo dali nikakve izgledne šanse osim one jedne u zadnjim minutama.

Bravo za cijelu ekipu, bravo za trenera koji je položio svoj prvi europski ispit i šta sad drugo možemo nego osvojiti europsku ligu :lol:
  • Peškaman
    7.9k
    Mišić,11/11 duge lopte, doktore.
  • Krizy
    61.8k
    Nema slađe nego utišati turske internet ratnike :love:
  • De Oliveira
    1.8k
    Moram se citirati od neki dan "Treba im u srijedu pridruziti Galatasaray i Besiktas da nam ne bude prelagana utakmica. Pomesti cemo ih.". Cudesna utakmica. Svaka cast svima. Stozeru na pripremi, momcadi na izvedbi i navijacima na podrsci.
  • Twisted1
    995
    Bravo Dinamo,

Odigrali smo jebačku utakmicu. Svi volimo golove, asistencije i lijepe poteze, ali ekipa moja draga kakvu je utakmicu odigrao Miha Zajc. Čak bi se usudio reći da je zaslužio i veći standing ovation.

Samo je nebo granica. Svakog možemo dobiti, a to smo i dokazali bezbroj puta. AJMO DINAMO!
  • Rex Ramae
    3.9k
    Kakva dominacija od početka do kraja, bez pretjerivanja, gol su nam mogli zabiti samo slučajno, znači brutalno!
  • tigric
    927
    Fener 13 ulazaka u zadnju trećinu više... dosta mi je Kove
  • ArtVandelay
    140
    Fener nam postaje musterija u europi. Nema se kaj prigovorit, bili su zreli za jos par komada u golu, ali i ovo je vise nego odlicno. Imam osjecaj da nam je ekipa savrseno narihtana za ovakav nogomet gdje imamo mjesta za razmahat se i ne bi se cudio da bolje tekme odigramo u europi nego u hnl-u. I fakat mi je drago zbog bakrara, zasluzuje sljedecu tekmu u prvoj bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet