• vjeko1701
    18.9k
    A neki su se smijali kad se upozoravalo....

Capture.jpg
  • OBIGB
    1.1k

Ovo je realno. Ne znam kakav način ograđivanja/udaljavanja istok vs sjeveroistok će biti primjenjen, ali sam poprilično siguran da će PUZ iskoristiti jednu od stavki Protokola koja kaže da za utakmice visokog rizika nadležna PU preuzima organizaciju i provedbu svih sigurnosnih mjera/pravila na stadionu (nekada je organizator to radio). Iz tog razloga nam je već nekoliko puta bio smanjen kapacitet Sjevera (Rijeka, Hajduk) i zabranjeno ono zbog čega se ja ne živciram- alkoholna piva. Sukladno navedenom, to možete očekivati na Kranjči.
  • fakin
    1.3k
    Pa receno je vec pleksiglas ograda plus mreza prema terenu plus s obje strane par kordona interventne
  • deda
    41.2k
    U Osijeku nema nikakve "no go" zone. Ne vidim zašto tako ne bi bilo i na Kranjči.
  • fakin
    1.3k
    A bit ce interventna samo na tovarima i eventualno neki grci/turci u Europi. Ostalo ih nece biti
  • nemapredaje
    6.2k

U Osijeku domaća ultras tribina nije do gostujuće. Ovdje će biti.
  • deda
    41.2k
    Nije to još odlučeno 100%.
  • Papastrumf
    19.3k
    U Osijeku domaća ultras tribina nije do gostujuće. Ovdje će biti.nemapredaje

Objasnili smo problem i investitoru i arhitektima. Nisu to neke velike preinake da se gostujući kavez premjesti sa istočne na zapadnu stranu sjeverne tribine tako da je to jedna od mogućih opcija.
  • jedan u nizu
    15.4k
    Objasnili smo problem i investitoru i arhitektima. Nisu to neke velike preinake da se gostujući kavez premjesti sa istočne na zapadnu stranu sjeverne tribine tako da je to jedna od mogućih opcija.Papastrumf

Koliko vidim po slikama koje je kolega stavio, gostujuci ulaz je predviden na sjeveroistocnom kutu stadiona.
    Ne znam kako ce izgledati pristupna cesta/prilaz sa Adzijine, pa se nebih dao kladiti da nije velika preinaka.

Kao i deda, ja ne vidim razlog zasto bi se smanjivao kapacitet istoka zbog toga.
    Takoder Tribine nisu u cjelini kao na Pampasu, a tamo nema smanjivanja kapaciteta.
    Tu su obe tribine ionako odvojene i nemoguce je doci od jedne do druge.

Jedino sto bih dodao jesu mreze postavljene u tom kutu gdje je ulaz na gostujucu tribinu.
    Mreza ce sigurno obrubiti gostujuci sektor, ali ako je nebude u tom kutu/ulazu, onda se uvijek mogu ubacivai stvari na teren i istocnu tribinu iz tog dijela.
  • OBIGB
    1.1k
    Papa zna, a svi ostali moraju shvatiti da u utakmicama visokog rizika vrijede drugacija pravila, često bez logike.

Postoje BBB, postoji PUZ, i to je vječita borba, nekad više nekad manje intenzivna, ali uvijek uz manjak neke logike, pogotovo sa strane PUZ-a.

Što može 4500 ljudi na sjeveru da ne može 4000? Logike nema, a oni su opet znali smanjivat kapacitet!!!

Jebanje u mozak, da se pokaže da se nešto radi i tko je gazda

Tako će biti i u Kranjči.

Ono što je svjetlo na kraju tunela je Klub. Klub sa svojim prestavnicima može (to i radi) tražiti i probati utjecati na procese vezane za utakmice visokog rizika, u korist samog Kluba i njegovih navijača.

Ne tražite logiku tamo gdje je nema.

I
  • fakin
    1.3k
    srećom sad imamo klub kojemu je stalo do navijača i na kojeg navijači imaju utjecaja u odnosu na ono što smo imali zadnjih 15-ak godina.

tako da vjerujem da će klub maksimalno izaći u susret navijačima koliko god policija to dozvoli. policija je država, njihova je zadnja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet