• FazeN
    2.4k
    Bilo zbilja fora da Goda koja stvarno dobro igra upadne makar na predpoziv.keppi

Pisao sam prije 10 dana, iz prve ruke da Dalić prati Godu i to je našem lijevom beku dato na znanje.
  • vjeko1701
    19.3k
    Javna je tajna da odnos Dinama i Dalića nije uvijek bio najbolji. Jel se to sa Bobanom kaj promjenilo?
  • FazeN
    2.4k
    oni bolesni odnosi s Osijekom su se poboljšali dolaskom Bobana, a gdje neće s repkom.
  • Sajla
    13.8k
    hrgovic mora biti prvi bek repkeCrni86

I to Mirko :wink:
  • mrgud
    524
    FazeNFazeN

Imaš kakav info za Krivaka u povodu ovog kaj se spominjalo da bi mogao otići tovarima
  • criticus
    5k
    hrgovic mora biti prvi bek repke
    — Crni86

I to Mirko :wink:
    Sajla

Ma bolje Andrija da svaki centaršut gađa u sriduuuuuuuu.

Znam loša fora, al morao sam.
  • austrijanac
    8k
    Veliki plus za priopćenje.

Rekao sam neki dan da za dotične iz tog saveza se ne zna ni 5% u javnosti što rade, te mi je iznimno drago da je Dinamo odlučno krenuo.

Svaka čast svima uključenim.
  • mlinchica
    4.1k
    Jel to znači da ćemo ići s nekim našim kandidatom ili nema vremena više za to?
    Idemo samo na odgađanje?
    Usput sam nekaj pokupila ovih dana ali ne znam baš detalje pa ako netko zna kaj sad slijedi, nek malo napiše.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Nisam Fan Kustica, ali smatram da ova klika koja ga želi srušiti je ono…. Tako da odličan potez kluba….
  • Paggini
    71.7k
    Naš klub je uvijek bio i ostat će u prijateljskim odnosima sa svim klubovima zagrebačke županije kao i cijele domovine.

Ovo je toliko tvrd wording :cool:
  • masacusec
    6.4k
    Evidentno je da se mamićeva ostavština i modus operandi vrlo latentnog i sumnjivog poslovanja prelila na ZNS u kojem je svetina kao svojevremeno mamićevo pseto od svog mentora preuzelo sve epitete vrsnog managera jednog kolektiva. Ali jebeš zns i hns!
    tomislav svetina, dokazani oportunist (čitaj: mlatimudan)
  • vlatkomarkovic
    2k
    Evidentno je da se mamićeva ostavština i modus operandi vrlo latentnog i sumnjivog poslovanja prelila na ZNS u kojem je svetina kao svojevremeno mamićevo pseto od svog mentora preuzelo sve epitete vrsnog managera jednog kolektiva. Ali jebeš zns i hns!
    tomislav svetina, dokazani oportunist (čitaj: mlatimudan)
    masacusec

Zapravo ovo ti je malo kompleksnija priča od Mamica i malo su opasniji ljudi koje je Svetina usput zajebao, ne kažem to da umanjim njegov odnos s Mamicem…
    Svetina je maltene uspio se zamjeriti u svom nogometnom i vannogometnom djelovanju, nama, ZMu, ozbiljnoj mafiji, HDZu i još uvijek nekako plovi, to mi nije jasno kako….
  • austrijanac
    8k

Procitaj gore od gospona @vlatkomarkovic pa ce bit jasnije.

Nekaj se šuška, al nebi me čudilo da Dinamo uzme neutralnu poziciju dok se sve ne smiri.
  • Thor
    963
    Brijem da dok politika to ne rijesi ili barem odluci rjesavati nece se dogoditi neki bitni pomaci.
  • vlatkomarkovic
    2k
    nebi me čudilo da Dinamo uzme neutralnu poziciju dok se sve ne smiri.austrijanac

Slažem se, mi smo imali previše posla sami sa sobom, s razlogom, i malo smo zapustili ovo sve vezano uz ZNS… Tako da sada ono svedeni smo u nezavidnu situaciju, slažem se s ovime kako je klub nastupio… Kroz neko vrijeme će se stvari kristalizirati i do idućih izbora (ZNSa) vrlo vjerojatno ćemo imati vjv kandidata koji će se brinuti o našim interesima…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet