• Crni86
    15.4k
    Uostalom, sta bi svi za 1m€ top krilo?DiddyGuela

To smo slusali i za bekove i veznjake i stopere pa su dosli goda, vinlof, sergi, mckenna, valincic, zajc itd.

koristanDiddyGuela

Lik je bio koristan u 2 i pol godine u 2 utakmice. Rijeka na rujevici i jucer hajduk. I nema to veze kak mi igramo, vec sa tim da nije konstantan, nije tehnicki niti takticki na razini dinama.
  • DiddyGuela
    4.4k

Da ali napadaci i krila su najskuplji igraci na trzistu. Tako na primjeru ljetnog prijelaznog roka, Beljo je kostao vise nego goda, vinlof, sergi, mckenna, valincic, zajc zajedno. Logicno, napadac najvise kosta. Bilo bi super kada bi iskopali pojacanje na krilu za 1m€ međutim sumnjam u tako nesto.
  • Crni86
    15.4k
    nek se ulozi 2,5 milijuna eura kao u hoxhu i naci cemo sigurno duplo boljeg igraca kd njega.
  • DiddyGuela
    4.4k

Sto se mene tice nek se ulozi i 10 ako imamo. Samo kazem da smo u ovom trenutku na lijevom krilu sa Hoxhom jer bolje ocito nemamo. Jbg, ne dovodim ja igrace.
  • NB86
    17.2k
    Po meni hoxha lijevo i stojkovic desno trenutno najbolje rjesenje za krila
  • emilperska
    11.8k
    nek se ulozi 2,5 milijuna eura kao u hoxhu i naci cemo sigurno duplo boljeg igraca kd njega.Crni86

Ulozili smo u Cordobu 2m i više. Mbukuov otkup je bio na 2m koji se nije aktivirao. Ok, bilo je riječ o vaflu i njegovim kontaktima koji očito nisu najbolji za naš klub. Ali generalno 2m za krilo ne garantira ništa jer krila trenutno najviše drze cijenu. Pa mi da Hoxhu prodajemo išao bi za 3-4 mil EUR..

Tu ili skauting mora biti vrhunski što mi još nemamo ili cemo ga morati sami proizvest (Horvat). Neke iluzije da u 2025. za 2m dobivamo Oršića su po meni nerealne. Pa za polomljenog Krivaka koji bi eventualna prevaga bio za 2 godine ako bude zdrav se trazi vise od 1m nakon 1 polusezone u HNLu smislene.

Trziste je takvo da u 2025. za rang od 2mil EUR u godinama između 21 i 26, dobivaš Hoxhe, Špikiće, Šege, Bambe itd.
  • Paggini
    70k
    iZoBcHc.jpeg

Danas osvanulo na Lovrincu povodom Hoxhinog remek djela od gola
  • Fan
    1.4k
    Pa mi da Hoxhu prodajemo išao bi za 3-4 mil EUR..emilperska

Ovo nije realna cifra...
    2 milje ak bi neko ponudio bi ga na leđima nosio u SA ako treba, ali 1m je realna njegova cijena.
  • emilperska
    11.8k
    Ovo nije realna cifra...
    2 milje ak bi neko ponudio bi ga na leđima nosio u SA ako treba, ali 1m je realna njegova cijena.
    Fan

Sumnjam da s ovom inflacijom cijena i svega redovni albanski reprezentativac ide samo za 1m. Pa vise su tovari Bambu bez ikakvih referenci pratili. Ne velim ja da je on top krilo, ali da ga mozemo prodati samo za 1m mi je isto debilizam.
  • Pacho
    5.6k
    Nafilao magarad kao njegovi rodaci buhtlju
  • hardek
    6.4k
    Screenshot-20250921-125427-You-Tube.jpg

Da nije zabio onaj gol, drvljem i kamenjem bi bilo po njemu na Zoni. Ne dodati Belji u ovoj situaciji je zločin
  • jedan u nizu
    15.4k
    Da nije zabio gol, siguran sam da bi bio zamijenjen na poluvremenu.
    Svaka cast na golu, ali ostatak igre mi je daleko od potrebnog.
    Nazalost, on nije napadac kojem mozemo ''oprostiti'' losih 80min jer je zabio gol ili bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.

On je krilo, krilni napadac, pola napadackih akcija treba ici preko njega, ili po njegovoj strani gdje ce on stvarati visak ili nesto.

U nekoliko situacija je kriminalno reagirao.
    Prvo prilika kada nije dodao Belji i kada je bio potencijalni penal (a po meni je bio). Da sam trener, izvadio bi ga tada, u 12.min . Ako vec neces dodati suigracu u boljoj poziciji, onda pucas na gol. A ne saplices se sam od sebe i ne dozvoljavas obrambenom igracu da te sustize i saplice a imao si sigurnih 5 sekundi za napraviti nesto.

Bila je jedna akcija, jedna kontra koja je isla i bila gotovo savrsena, a on se jadan uplasio, primirio loptu, okrenuo i vratio nazad. Sa tribina se vidjelo da su igraci rekli 'pa koji k Arbere''.

Bilo je situacija gdje se nije vracao na poziciju i bio gdje je trebao. I obrambeno i napdacki. Obrambeno je veci grijeh ne vratiti se i pokriti poziciju, ali bilo je i napada gdje se gospodin lagano setka sa nasim obrambenim igracima, dok nama Goda i Beljo pokusavaju nesto napraviti. Tek kad je izboren korner je dosao malo blize protivnickom golu.

Kazem svaka cast na golu, ali igrac kojeg treba cekati 16 mjeseci da zabije dva kljucna gola (Rijeci na Rujevici i sada Hajduku na Poljudu) nam ne treba ni pred televizorom, a kamoli blizu prve ekipe, ili cak blizu klupe za zamjene.
  • ElDorado
    6.1k
    bio je onaj napad s desna kad je Beljo navukao stopere lopta ide lijevo a njega nigdje
  • Crni86
    15.4k
    dolazi goda prije njega na loptu, to je bilo top :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention