• Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Par promišljanja jutro poslije:

1. Naporan sam sebi koliko serem o ovome: Nevistić nema kaj radit više kod nas i mislim da su sad i slijepi progledali. Čak mi ne smeta to kaj ju torpedira u vražju mater svaki put, igra nogom golmana mi je ionako preseravanje, nego fraer više nemre ni dodat lijepo po podu beku čim je mali presing. Nije suvereno izletio niti na jedan centaršut, tako mlohav kao da je na 3 Normabela cijelo vrijeme pa ne kuži kaj se događa oko njega. Popizdio sam na onaj udarac Krovinovića jer opet nije prstom mrdnuo i opet bi primili iz prvog i jedinog udarca da je ovaj samo okvir pogodio. Filipović od Fenera kaj se mene tiče, a ako ne na zimu, iduću sezonu želim nekog kapitalca na golu (Ortega)

2. Beljo: bolji na lopti nego kaj sam mislio, da ne ponavljam sve pohvale koje su već izrečene. Nije mi jasno to vađenje van svaki put u 60oj. igrali smo sad jednu utakmicu tjedno, nema odmaranje smisla. Je li isključivo do nekog dogovora da mora Kule uć, je li do nekih bonusa za minute koji izbjegavamo ili nije fizički spreman? Elementarna logika je da ti najbolji igrač ostaje na terenu. Nevezano za rezultat svaki put je izlazio dosad, volio bih da netko postavi to pitanje.

3. Zajc: po meni pokazao najviše od veznjaka dosad iako je tek sad nastupio.

4. Bakrar: čak po strani gol, da je on tako dobar na lopti, driblingu, brz, to nisam dosad vidio. Meni on ni u Istri nije bio ništa posebno (Ekong ili Taichi Hara su mi bili puno bolji), ali očito je pokazivao nešto u Americi zašto su ga htjeli dovesti. Zasad fenomenalno, ali opet moram dati minus ako on sad završi kao udarno krilo. Ne jer ne zaslužuje, nego jer je to opet pokazatelj improvizacije.

5. Suđenje: ništa toliko kardinalno jučer. Trebamo tražit strane suce, ne smijemo trpit nasilje jebene magaradi

6. Svi su sad u transu nakon jučer, ali od Hoxhe nema ništa.
  • bbb medimurje
    4.5k
    Šansa Bambe zorno prikazuje mentalitet tog nekad velikog, a danas sve vise prosječnog i luzerskg kluba. Prodes sve, imaš prazan gol, trebaš samo ugurati loptu u mrežu, ali od silnog uzbuđenja i kompleksa kad znaš da si manji ipak se propadneš te šanse i sjebes u zadnji tren i promašiš cisti zicer.Miro Vugrinec

Bilo je zalede bambe
  • Jurki
    19.5k
    Nogomet ko nogomet.. klasika za derbi u Splitu - los. Ali isto tak utakmica koju smo prelomili prvim golom koji ih je ubio u pojam.
    Lakse se dise nakon dva vezana kiksa i bas mi je drago da nam je ekipa pokazala da imaju muda odigrat takvu tekmu di znas da bu pritiska na suca, da bu i sudac malo sitno navlacil za njih.

Meni samo nije jasno kaj pojedini ljudi vide tj cuju da se tolko lamentira o "atmosferi" i kod rezultata 0:0 lagano ih Boysi izdominirali.
    Ne znam al sam ja gluh ili glup, ali ja nis ne vidim u "grotlu Poljuda" spektakularno.
    Odlicno za Zajca i Bennacera koji su odigrali jako dobro. Odlicno da se i Villar zapita za svoju minutazu i da ce morati dobrano zapeti na treninzima ako bu htel igrati.

Lagani istovar na školjci.

Malo gledam raspored i ako ozbiljno nastavimo.. mogli bi se do iduce reprezentativne stanke fino odvojiti na tablici.
  • Mr Anderson
    14k
    Naporan sam sebi koliko serem o ovome:Tvrdica McTvrdi

Nisi samo sebi.
  • Zagi
    11.7k
    2. Beljo: bolji na lopti nego kaj sam mislio, da ne ponavljam sve pohvale koje su već izrečene. Nije mi jasno to vađenje van svaki put u 60oj. igrali smo sad jednu utakmicu tjedno, nema odmaranje smisla. Je li isključivo do nekog dogovora da mora Kule uć, je li do nekih bonusa za minute koji izbjegavamo ili nije fizički spreman? Elementarna logika je da ti najbolji igrač ostaje na terenu. Nevezano za rezultat svaki put je izlazio dosad, volio bih da netko postavi to pitanje.Tvrdica McTvrdi

kule.png

Ne da mora ući nego to zaslužuje.
  • ElDorado
    6.1k
    Činjenica je kad podvučemo crtu, da je ipak zabluda da nam ne treba neko top krilo. Do gola nam je upravo ideje i probojnosti na krilima debelo falilo. Bakrar je u prvoj minuti nanizao trojicu i tu akciju je zapravo zajebao Ljubo jer je usao u zaledje.
  • emilperska
    11.7k
    Bilo je zalede bambebbb medimurje

Upitno.. da je zabio i da se povlačio VAR. Mislim čini mi se da je, ali kod tih HNL VAR crta nikad ne znaš..

Naporan sam sebi koliko serem o ovome: Nevistić nema kaj radit više kod nas i mislim da su sad i slijepi progledali. Čak mi ne smeta to kaj ju torpedira u vražju mater svaki put, igra nogom golmana mi je ionako preseravanje, nego fraer više nemre ni dodat lijepo po podu beku čim je mali presing. Nije suvereno izletio niti na jedan centaršutTvrdica McTvrdi

Ja se također nadam da će bit malo hrabrosti i da ce se probat s Filipovićem. Stvarno ne vidim što točno gubimo jer Nevistić fkt ne doprinosi ništa trenutno.
    Ipak, načuo sam preko slavonskih kontakata da ne bi vjerovali, ali za njega ima menadzerskih upita i da ga je (valjda) cilj upakirat u celofan i prodat nekim naivcima dalje.. Nadam se da ga se na zimu rješavamo..
  • Crni86
    15.4k
    Bakrar je u prvoj minuti nanizao trojicu i tu akciju je zapravo zajebao Ljubo jer je usao u zaledje.ElDorado

Pustio loptu bakraru, nije radi toga sudeno zalede.

da je ipak zabluda da nam ne treba neko top kriloElDorado
    Stavi neko top krilo u jucerasnje situacije od hoxhe. Do poluvremena bi vodili 0:3. Tesko je zamjenit cijeli roster u jednom prijelaznom roku, ali nadam se da ceno to poprsvit u iducem.
  • Masto
    193
    Nije tema, al dal moze onaj junior igrat za prvu ekipu da se njega počne gurat tu i tamo kup utakmice i to
  • Jurki
    19.5k
    ima menadzerskih upita i da ga je (valjda) cilj upakirat u celofan i prodat nekim naivcima dalje.. Nadam se da ga se na zimu rješavamoemilperska

Ovo bi bilo odlicno jer je placen nemale novce, a realno ne ulijeva povjerenje.. vec strah da bi kasiral taman da ima iza sebe gol za hokej a ne nogometni.
  • rokikaciga
    5.8k
    Znuderl? Ne vidim zasto ne, vec je poceo i trenirat s prvom ekipom
  • Masto
    193
    ako je fizički spreman, mislim dovoljno razvijen nema se tu sta čekati
  • rokikaciga
    5.8k
    Ne smije ga se potrositi prebrzo. A razvijen je dovoljno, decko ima skoro 2 metra :lol:
  • Masto
    193
    sofa kaze 201cm
  • Sajla
    13.4k
    i Žnuderl veli 201cm. gledao sam razgovor s njim nakon Ramljaka (bila neka emisija na Areni) i njemu je Boban prezentirao da će vrlo brzo u prvu ekipu, zbog toga je i otišao iz Brage. sljedeće sezone je Žnuderl u najmanju ruku prvi golman B momčadi i trenira s prvom, brani u kupu - a ako se situacija tako razvije i pokaže se, mogao bi on biti prvi golman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.