• Dadox
    1k
    Moram napisati,možda je i neko već gore napisao,iznimno korektna utakmica igrača Hajduka što se tiče ponašanja i fair playa.Bez nekog pritiska i skakanja na sudačke odluke.Kada se kao malo stariji sjetim derbija u Splitu s Carevićem i Miladinom koji su ko pevci skakali i mahali.
  • Beowulf112
    399
    Mi imamo super ekipu...kod nas neznas vise ko zasluje biti u prvoj a ko je rotacija...jedino mi nevistic nikako ne uljeva povjerenje...trebali smo dovesti livija ili dati priliku cavlini
  • past1
    0
    https://vm.tiktok.com/ZNdpQd3HV/

Koji k je vise s ovim snimcima sa tribine? Pocelo i sa gostovanja sve vise, fakat se treba nesto napraviti po tome pitanju
  • Roky
    46
    sad sam prelistal ima bar 10 razlicitih snimaka na tom tt s tribine treba samarat pa ce k.... Snimat
  • Paggini
    69.9k
    I ovu utakmicu ću pamtiti po još jednoj velikoj osobnoj stvari. Moja mama se prvi put okladila u životu, samo jedan par - pobjeda Dinama.

Nije bio nikakav prevelik ulog a kladila se zato što je sjedila na kavi s mojim tatom, velikim dinamovcem naravno, koji je "realistično" odigrao X.

Pa mu je rekla da ga može biti sram, kako to može sinovima napraviti, kladiti se protiv Dinama. I digla se i uplatila prvi i vjerojatno jedini tiket u zivotu.

A poznavajuci moju staru, pit će mu krv ostatak života zbog ovoga.
  • Miro Vugrinec
    9.7k
    Pobjeda naših momaka i još jedan dokaz ko ima pobjednički mentalitet, a tko gubitnički od ova 2 kluba i zašto je neko 18/20 puta prvak, a netko 0/20 puta prvak. Iako su nam u ekipi sve novi igrači i ima ih dosta koji su došli poput Valincica i Lisice iz ekipa koje nisu imale neki bas pobjednički mentalitet, naši decki su u skladu s grbom koji nose zasluženo i sigurno odnjeli 3 boda s Poljuda. A Hajdukovi igrači u skladu s grbom kojeg nose također su u jako bitnom momentu opet usrali i napunili svog glavnog konkurenta samopouzdanjem, a sebe maksimalno spustili.

Derbi kao derbi, nije umirao od ljepote, obje ekipe su bile dosta oprezne. Ali ima jedna ključna razlika u ta dva opreza, Hajduk je oprezan jer je njima i bod protiv Dinama ok, a Dinamo je oprezan i ne srlja jer zna da ima mentalitet pobjednika i da će kad bude stani pani prevagnuti smirenost i pobjednički mentalitet. Tako smo i prvom poluvremenu bili izjednačeni uz polušanse/sanse sa svake strane, Hoxha na početku, pa Beljo jako dobar sut, oni s druge strane Bamba i sut Krovinovica.

Šansa Bambe zorno prikazuje mentalitet tog nekad velikog, a danas sve vise prosječnog i luzerskg kluba. Prodes sve, imaš prazan gol, trebaš samo ugurati loptu u mrežu, ali od silnog uzbuđenja i kompleksa kad znaš da si manji ipak se propadneš te šanse i sjebes u zadnji tren i promašiš cisti zicer. Natavno taj zicer tebe spusti, protivnika digne i Hoxha u skladu pobjedničkog mentaliteta i identiteta Dinama se razjebe, doda gas i zabije golcinu.

Nakon toga pravi pobjednik osjeća da ima moć, da je bolji, da ga se ovaj manji boji, da ovaj manji vise ni sam u sebe ne vjeruje i drugo poluvrijeme prolazi samo od sebe, naši ga igraju kao da je lakši trening, eliminiraju gubitnika koji se predaje bez ispaljenog metka.

Jednostavno, stvorili smo taj pobjednički mentalitet u odnosu na njih kroz sve ove godine, nabili smo im komplekse da čim ispuste neku malu sansicu, a mi iskoristimo nešto oni mentalno padaju i ne mogu se pomiriti s time. Tako mi je prošao i danasnji derbi, prvo poluvrijeme do našeg gola 50/50, mi zabijamo prvi i tu ih gasimo. Drugo poluvrijeme onda ide samo od sebe i tu ih bas s pol snage odrađujemo.

Sto se tiče trenera i igrača, čestitke i treneru i igračima. Kova je motivirao ekipu dobro, izašli smo s gardom, cijelo vrijeme izlazili vise manje u presing na njihovu zadnju liniju, izmjene su bile odlične, taj osporavani Hoxha kojeg smo svi htjeli do gola poslati u svlačionicu, na kraju zabije golcinu i preusmjeri tekmu na nas mlin. A posebne čestitke uz Kovačevića i Hoxhu, McKenni i Dominguezu koji su pokazali koja jer razina Livaja kad se hrva sa stoperom koni je spreman na europskom nivou fizički i taktički, a ne na nivou HNL. Jednosgavno pojeli su ga, micao se od njih koliko nije mogao doći do lopte od njih dva. Čestitke svima, sada tek slijedi pravo dokazivanje i treneru i igračima na jedinom levelu koji je level kojem bi nas klub trebao težiti, a to je Europa
  • Debelko
    361
    VOLIMMMM TE DINAMOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOO ZIVIO DINAMO
  • Filip85
    809
    https://www.youtube.com/watch?v=j6FX0uSXJew

Na 11:18 čujte kaj Šarlija priča... potpuna kontrola, dominacija :rofl: :rofl:
  • San Lorenzo
    21.9k
    Jedan detalj iz današnje utakmice na koji bi se trebala obratiti pažnja, a koji me jako ljutio jest naša reakcija kod faula...znači u 3-4 situacije nam prodaju istu foru sa brzim izvođenjem faula, mi uvijek iznenađeni, polupanično trčimo nazad...iz takve situacije smo dobili gol u Varaždinu i nestvarno mi je da dopuštamo takve banalne situacije na ovom nivou.
  • Ritam Ulice
    2k
    frajer puko ko kokica
  • Ritam Ulice
    2k
    to sam i ja primjetio danas kad je livaja brzo izveo faul.. kao kojik di stojimo mi
  • KtcGoat
    1.3k
    Na 11:18 čujte kaj Šarlija priča... potpuna kontrola, dominacijaFilip85

Ja kad lazem sam sebe
  • Ritam Ulice
    2k
    Molio bi ako netko ima link na cijelu tekmu da sibne. Znam da postoji kanal, al zaboravio sam kako se zove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.