• Orc123
    13.3k
    po cemu tocno?
  • miro
    7.5k
    Pa zatvorio je sve, nije paničario, dobro je kombinirao. Meni najbolji
  • DrRatoljub
    229
    Jako miran, dobro zatvarao. Imao je dva mislim kriva dodavanja bez potrebe, ali dogodi se.
  • Fan
    1.4k
    Hm, zanimljivo, meni danas nije bio dobar. Jako puno je ispadao i imao nekoliko kritičnih dodavanja za potencijalno dobre šanse Hajduka. Sreća da je to Hajduk, ali dobar protivnik bi puno bolje iskoristio te poklone tako da nisam zadovoljan.
    Ali da je od Leovca naš najstabilniji bek, kad gledamo neki kontinuitet, stoji. Po meni, solidan back-up, ali ne bi se trebali oslanjati na njega za prvog picka.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    On ili Mišić, najbolji igrači večeras.
  • BBB Mataa998
    2.8k

Covjek je odigrao maestralno danas
  • Marley
    4.9k
    Screenshot-20250920-203618-Instagram.jpg

Zna netko za koga je majica, o cemu se radi?
    Edit.da, cudno drzi ruku, i nije samo taj tren koliko sam upratila. Rame, nadam se da nije nesto ozbiljno.
  • miro
    7.5k
    Mene tu muči što mi izgleda kao da mu je desna ruka imobilizirana?
  • Sajla
    13.6k
    mislim da nije imobiliizirana, ali isto tako ju je držao kad je izlazio. očito ono rame kad mu se ukazivala pomoć u 2.pol
  • mlinchica
    4k
    Da, igrao je do kraja s tom ozljedom ramena.
    A tko zna i kako je noga, od onog udarca na početku.

Zna netko za koga je majica, o cemu se radi?Marley

“Belupov Bruno Goda je ispod dresa nosio majicu s likom svog bivšeg suigrača i prijatelja Josipa Lastavice (19) iz Županje. Lastavica je tragično stradao u prometnoj nesreći u veljači prošle godine...” iz 2018. god. 24sata.
  • crophantom
    2.1k
    Bravo Bruno, jos jedna top utakmica. Imamo lijevog beka!
  • Sajla
    13.6k
    gledam sad reprizu (ova utakmica će biti kao Mućke, nešto što se može gledati bezbroj puta) - onaj šut desnom nogom u 9. minuti... dobar je Bruno, dobar!
  • CastAway1986
    4.1k
    Meni je bio jako dobar i zaustavio je dosta napada kao i onaj pokušaj Bambe za kojeg se ne zna da li bi bilo zaleđe ! Previše ga se pljuje bez razloga ..
  • Crni86
    15.5k
    Meni je Goda u rijeci vec bio zanimljiv igrac.

Radilica. Uvijek daje sve na terenu. Nije sad ekstra klasa od igraca radi kojeg ce se kupit karta vise. On je tu da odradi svoj posao i radi ga brutalno.

Jako dobar danas opet. Imat ce Vinlof dobru konkurenciju koja ce ga gurat samo naprijed.
  • rokikaciga
    5.8k
    Da je uslo kao Pivaricu onomad...uh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.