• Neznam
    64
    ima brzinu, ima završnicu, za mene najbolje lijevo krilo koje imamo dok mali cardoso ne stasa. Vidović nije ta pozicija i to se vidilo, stojke također. Samo da je tu ko rotacija ako koristi šansu kad je dobije meni dosta...
  • San Lorenzo
    21.9k
    Kakav trolerski nastup Hoxhe, najgori na terenu 45 minuta, onda messijevski uzme loptu na svojoj polovici i u solo prodoru zakuca sa 20 metara. :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.2k
    Molim samo sve u i oko kluba da ih ne zaslijepi ovo kaj se sad dogodilo i da svi vide da on nema kaj radit u Dinamu. Samo ne sad odma u zatvaranje neko, probaj igrat još. Ajmoooo
  • Lox
    27
    Hoxha tip igraca odigra 1 dobru pa 6-7 nista, ALI kad se “lomi” i kad treba onda skoro pa uvijek ima neki ucinak, gol ili asist. Sjetite se samo rjesavanje titule na Ruji pretprosle sezone kad je Rijeka dominirala tekmom. I kak se onda rijesit takvog igraca… Ovo danas nije bas najbolje ali rezultat je zasad tu. Samo do kraja s mudima i bez bunkera. Kule i Varela in zadnjih pol sata. Ajmo Dinamo
  • Orc123
    13.3k
    Sad ih treba razmontirati svjezim zamjenama a ne cekat do 70. Minute.....
  • prefontaine
    3.7k
    Valja sad trpit Hoxhdžu u prvih 11 idućih pet kola
  • Dani Olmić
    2k
    Vise mi se svidja Zajc od Villara, ne zavlaci tolko loptu nego igra jednostavno i pametno
  • Fatos Beqiraj
    176
    Ako dobijemo trpit cu ga cilu sezonu 90 minuta europe hnla i kupa
  • Lox
    27
    Kule, Varela i Bennacer ko budali samar, zreli su.
  • NB86
    17.2k
    Lijevo hoxha/varela, desno krilo stojkovic ubuduce i prestat stalno kemijat, stojkovic je na proljece pokazao da je najbolji na desnom krilu, lisica nazalost samo rotacija po prikazanom, danas i valincic jako los. Kovacevic jos malo pa ulazi u treci mjesec mandata a od igre vidimo vrlo malo ili nista.
  • NoSkillan
    113
    mislim da ih treba u 60. min napravit, varelu bennacera kulenovica
  • NitkoBitan
    31.7k
    Hoksanaldo
  • Fatos Beqiraj
    176
    Treba jos cekati sa izmjenama mogu ovi jos drzati najveci tempo
  • Neznam
    64
    Sve u svemu odlicno poluvrijeme. Zajc odličan fino kontrolira igru, Mišić također, volio bi jedino umjesto Ljubičića u drugom poluvremenu vidjeti Villara na toj poziciji, da vidimo kako to funkcionira, a i da Ljubicic odmori mislim da je jedini sve utakmice po 90 min igrao.
  • ElDorado
    6k
    Samo se ne povlačiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.